this is the facebook pixel10 Λάθη που κάνουν συχνά τα μελλόνυμφα ζευγάρια | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Οργάνωση Γάμου

10 Λάθη που κάνουν συχνά τα μελλόνυμφα ζευγάρια

Ο σχεδιασμός ενός γάμου μπορεί να είναι εξουθενωτικός και στρεσογόνος, και είναι εύκολο να κάνετε κάποια κοινά λάθη στην πορεία. Από το να προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τους πάντες μέχρι το να μην φροντίζετε τον εαυτό σας, αυτά τα λάθη μπορεί να σας στερήσουν τη χαρά της ημέρας.

EasyWedding

EasyWedding Team

17 Μαρτίου 2023

10 Λάθη που κάνουν συχνά τα μελλόνυμφα ζευγάρια

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Για να σας βοηθήσουμε να τα καταφέρετε στη διαδικασία του σχεδιασμού του γάμου και να αποφύγετε αυτά τα κοινά λάθη, φτιάξαμε μια λίστα με 10 λάθη που κάνουν συχνά τα μελλόνυμφα ζευγάρια. Γνωρίζοντας αυτές τις παγίδες και λαμβάνοντας μέτρα για την αποφυγή τους, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η ημέρα του γάμου σας θα είναι όλα όσα ονειρευτήκατε και όχι μόνο.

Είτε σχεδιάζετε μια μεγάλη υπερπολυτελή εκδήλωση είτε μια μικρή πριβέ συγκέντρωση, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε συγκεντρωμένες και να απολαύσετε αυτό το μοναδικό ταξίδι. Πάρτε λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ας βουτήξουμε στα 10 λάθη που μπορεί να κάνετε και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε.

Προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τους πάντες

10 Λάθη που κάνουν συχνά τα μελλόνυμφα ζευγάρια
Photo by: Michael Liparakis Photography

Είναι αδύνατο να τους ευχαριστήσετε όλους, γι' αυτό μην προσπαθείτε και πάρα πολύ. Να θυμάστε ότι η ημέρα του γάμου σας αφορά εσάς και τον σύντροφο σας και το πιο σημαντικό είναι να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι με τις αποφάσεις που παίρνετε.

Καθορισμός μη ρεαλιστικού προϋπολογισμού

Οι γάμοι μπορεί να είναι ακριβοί και είναι σημαντικό να ορίσετε ένα κόστος γάμου και να το τηρήσετε. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με το τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και να δώσετε προτεραιότητα στα πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εσάς.

Υπερφόρτωση του προγράμματος σας

Ο προγραμματισμός του γάμου μπορεί να είναι αγχωτικός και είναι εύκολο να γεμίσετε το πρόγραμμα σας με ραντεβού και υποχρεώσεις. Να θυμάστε να κάνετε διαλείμματα και να δίνετε στον εαυτό σας χρόνο να χαλαρώσει και να απολαύσει τη διαδικασία.

Δεν προσλαμβάνετε διοργανωτή γάμου

10 Λάθη που κάνουν συχνά τα μελλόνυμφα ζευγάρια
Photo by: Your Perfect Event

Ένας διοργανωτής γάμου μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο πλεονέκτημα, ακόμη και αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό. Μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε καλό δρόμο, να σας συστήσει επαγγελματίες και να χειριστεί τις λεπτομέρειες, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην απόλαυση της ημέρας του γάμου σας.

Δεν κάνετε ένα δοκιμαστικό για τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας

Μια δοκιμή νυφικού χτενίσματος και μακιγιάζ είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε ότι θα δείχνετε και θα αισθάνεστε υπέροχα την ημέρα του γάμου σας. Προγραμματίστε μια δοκιμή τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την ημέρα του γάμου σας για να βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο στυλίστας σας είστε στην ίδια κατεύθυνση.

Δεν έχετε εφεδρικό σχέδιο για κακές καιρικές συνθήκες

Οι γάμοι σε εξωτερικούς χώρους είναι πανέμορφοι, αλλά ενέχουν και τον κίνδυνο κακοκαιρίας. Έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση βροχής ή άλλων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Μη ανάθεση καθηκόντων σε έμπιστους φίλους και μέλη της οικογένειας

Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Αναθέστε καθήκοντα σε έμπιστους φίλους και μέλη της οικογένειας για να σας βοηθήσουν να ελαφρύνετε το βάρος και να κάνετε τη διαδικασία σχεδιασμού πιο ευχάριστη.

Δεν απολαμβάνετε τη στιγμή

10 Λάθη που κάνουν συχνά τα μελλόνυμφα ζευγάρια
Photo by:Sofia Camplioni Photography 

Η ημέρα του γάμου σας θα περάσει σαν αστραπή, γι' αυτό είναι σημαντικό να αφιερώσετε μια στιγμή για να τα απολαύσετε όλα. Απολαύστε τις μικρές στιγμές και να θυμάστε ότι η ημέρα του γάμου σας είναι μια γιορτή της αγάπης σας ο ένας για τον άλλον.

Remember to Soak in the Moment

Δεν φροντίζετε τον εαυτό σας

Είναι εύκολο να αναλωθείτε στη διαδικασία σχεδιασμού του γάμου και να ξεχάσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Βεβαιωθείτε ότι κοιμάστε αρκετά, τρώτε καλά και αφιερώνετε χρόνο για να ασκείστε και να χαλαρώνετε.

Αγνοείτε το ένστικτό σας

Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Μη φοβάστε να μιλήσετε και να κάνετε αλλαγές αν κάτι δεν ευθυγραμμίζεται με το όραμα ή τις αξίες σας.

Αποφεύγοντας αυτά τα συνηθισμένα λάθη, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η ημέρα του γάμου σας θα είναι όλα όσα ονειρευτήκατε και όχι μόνο. Θυμηθείτε να μείνετε πιστοί στον εαυτό σας, να φροντίζετε τον εαυτό σας και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή.

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr