this is the facebook pixel10 Συμβουλές για την διακόσμηση της δεξίωσης του γάμου | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Δεξίωση

10 Συμβουλές για την διακόσμηση της δεξίωσης του γάμου

Δημιουργήστε παραμυθένιο σκηνικό στο τραπέζι του γάμου σας, όπως στο pinterest!

EasyWedding

EasyWedding Team

17 Ιουνίου 2022

10 Συμβουλές για την διακόσμηση της δεξίωσης του γάμου

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Πόσες φορές έχετε δει μία απίστευτη διακόσμηση τραπεζαρίας ή ένα μαγευτικό σκηνικό γάμου στο Pinterest και σκεφτήκατε «μακάρι να ήταν αυτό το σκηνικό του γάμου μου» και μετά απελπιστήκατε πριν καν το ξεκινήσετε και αποφασίσατε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το δημιουργήσετε στην πραγματική ζωή; Οι περισσότεροι το έχουν σκεφτεί. Υπάρχει η αντίληψη ότι οι γάμοι που βλέπουμε στο Pinterest δεν είναι αληθινοί. Όμως οι περισσότεροι είναι! Για αυτό μην πτοείστε. Εννοείτε πως μπορείτε να το κάνετε και εσείς και εμείς θα σας βοηθήσουμε να το καταφέρετε. 

Ακολουθούν 10 συμβουλές που θα κάνουν το τραπέζι του γάμου σας ονειρεμένο.

1. Είδη τραπεζαρίας 

Όταν πρόκειται για επιτραπέζια σκεύη, τι παρέχει ήδη ο χώρος; Και έπειτα σας αρέσουν και ταιριάζουν στο στυλ του γάμου σας; Για παράδειγμα, πολλοί χώροι έχουν τραπεζομάντιλα, αλλά δεν έχουν μήκος έως το πάτωμα. Σας συμβουλεύουμε πάντα να χρησιμοποιείτε πανιά μήκους δαπέδου, καθώς τα εκτεθειμένα πόδια του τραπεζιού μειώνουν τις όμορφες λεπτομέρειες του τραπεζιού και τις λουλουδάτες συνθέσεις. 

2. Αρμονία

Σκεφτείτε πώς μπορείτε να δουλέψετε με τη διακόσμηση του δωματίου, ώστε όλα να συμπληρώνουν αρμονικά το ένα το άλλο. Ιδανικά, δημιουργήστε μια μακέτα του χώρου της δεξίωσης με όλα τα στοιχεία που θέλετε να εξετάσετε. Έπειτα μπορείτε να δείτε τι λειτουργεί καλά για εσάς και ποιο στοιχείο δεν ταιρίαζει.

10 Συμβουλές για την διακόσμηση της δεξίωσης του γάμου
Photo by: easywedding.gr

3. Εκτιμήστε προσεκτικά τον χώρο

Ερευνήστε όσες περισσότερες υπάρχουσες εικόνες από τον χώρο μπορείτε και ύστερα αναλογιστείτε τι σας άρεσε στις εικόνες που είδατε; Κοιτάξτε τις καρέκλες, τα τραπεζομάντιλα, τον φωτισμό. Θυμηθείτε ότι στα ψηλά ταβάνια ταιριάζουν υπερμεγέθη διακοσμητικά. 

4. Λειτουργήστε ομαδικά 

Εάν μπορείτε, πάρτε όλα τα δείγματα (συμπεριλαμβανομένων των λευκών ειδών) στη συνάντηση με το ανθοπωλείο και το catering, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε με βάση τις ρυθμίσεις του χώρου και να φτιάξετε πάνω σε αυτό την ιδανική διακόσμηση. Το να παρευρεθεί ο ανθοπώλης είναι πολύ σημαντικό, καθώς του δίνει μια ιδέα για την παλέτα και τα φυσικά αντικείμενα που έχετε στο τραπέζι. 

5. Μην ξεχνάτε το φως 

Σκεφτείτε το φωτισμό και προσπαθήστε να δημιουργήσετε ξανά μια μακέτα χρησιμοποιώντας τον ίδιο φωτισμό που θα έχετε την ημέρα του γάμου σας. Το ροζ και οι απαλοί τόνοι δεν συναντώνται πάντα σε χώρους δεξίωσης με χαμηλό φωτισμό, επομένως ίσως χρειαστεί να εισάγετε πιο έντονα χρώματα ή περισσότερα μεταλλικά για παράδειγμα.

10 Συμβουλές για την διακόσμηση της δεξίωσης του γάμου
Photo by:easywedding.gr

6. Σκεφτείτε πέρα από τα συνηθισμένα 

Όταν πρόκειται για τα διακοσμητικά αντικείμενα στα τραπέζια, μπορείτε να γίνεται πραγματικά δημιουργικοί. Σωροί από βιβλία, κλουβιά πουλιών γεμάτα λουλούδια, γυάλινες κοσμηματοθήκες και έχουμε δει ακόμη και αλάτι με πιπέρι να σερβίρονται σε κοχύλια που φαινόταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. 

7. Ξοδέψτε έξυπνα

Για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού, ξοδέψτε σε αντικείμενα που θα δημιουργήσουν την μεγαλύτερη εντύπωση όταν μπείτε για πρώτη φορά στο δωμάτιο, για παράδειγμα μια ωραία καρέκλα, διακοσμητικά πιάτα ή  χρωματιστό ποτήρι. Χρησιμοποιώντας τα γυάλινα σκεύη που σας παρέχει ο χώρος, αλλά και ιδιαίτερα χρωματιστά ποτήρια θα κάνει την διακόσμηση ξεχωριστή  και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβαθμίσετε την αισθητική του γάμου σας χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολλά, εάν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τραπεζομάντιλα διαφορετικού χρώματος. Ακόμα αν επιθυμείτε να δώσετε λίγο χρώμα στον γάμο σας, κάντε το μέσα από μια χαρτοπετσέτα και πειραματιστείτε με το πώς θα τοποθετηθεί. 

8. Κανόνες συμμετρίας 

Τα στοιχεία φαίνονται καλύτερα ομαδοποιημένα σε μονούς αριθμούς, σύμφωνα με τους εμπειρικούς κανόνες. Άρα τρία ή πέντε, και προσπαθήστε να τοποθετήσετε τα πράγματα έτσι ώστε το μεγαλύτερο/ψηλότερο αντικείμενο να βρίσκεται στη μέση, με σταδιακή πτώση καθώς απομακρύνεστε από το κέντρο.

10 Συμβουλές για την διακόσμηση της δεξίωσης του γάμου
Photo by:easywedding.gr

9. Ζητήστε βοήθεια 

Μόλις σχεδιάσετε το σκηνικό του χώρου σας και την διακόσμηση της τραπεζαρίας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά ζευγάρια για να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε το όραμά σας. Και  μην διστάσετε να  βγάλετε τον χάρακα και να δώσετε προσοχή στις λεπτομέριες. Ακόμα κι αν θέλετε μια χαλαρή, ρουστίκ ατμόσφαιρα, φροντίζοντας τα πράγματα να είναι ομοιόμορφα τοποθετημένα μεταξύ τους, θα ανεβάσει το στυλ σας στο επόμενο επίπεδο.

10. Απευθυνθείτε σε Wedding Planner

Οι wedding planner είναι επαγγελματίες με εμπειρία στις δεξιώσεις γάμου. Μοιραστείτε μαζί τους το όραμά σας και δείτε το να γίνετε πραγματικότητα χωρίς άγχος!

Το Easy Wedding σας δίνει δωρεάν εργαλεία, όπως checklist, σχέδιο θέσεων, budget calculator, λίστα καλεσμένων και ιστοσελίδα γάμου, ώστε να κάνει την διαδικασία της προετοιμασίας του γάμου σας πιο εύκολη και ξεκούραστη. Με το εργαλείο σχέδιο θέσεων μπορείτε να τοποθετήσετε τους καλεσμένους σας σε τραπέζια εύκολα και γρήγορα. Κάντε δωρεάν εγγραφή τώρα και αφήστε στην άκρη το χαρτί και το στυλό.

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr