this is the facebook pixel13 Τάσεις Γάμου που λατρεύουν τα ζευγάρια | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Μόδα

13 Τάσεις Γάμου που λατρεύουν τα ζευγάρια

Από τη μαγευτική διακόσμηση της δεξίωσης μέχρι την γευστική κουζίνα, μοιραζόμαστε τις κορυφαίες επιλογές μας σε όλες τις κατηγορίες για να σας βοηθήσουμε να οραματιστείτε και να πραγματοποιήσετε τον γάμο των ονείρων σας.

EasyWedding

EasyWedding Team

5 Νοεμβρίου 2021

13 Τάσεις Γάμου που λατρεύουν τα ζευγάρια

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Από τη μαγευτική διακόσμηση της δεξίωσης μέχρι την γευστική κουζίνα, μοιραζόμαστε τις κορυφαίες επιλογές μας σε όλες τις κατηγορίες για να σας βοηθήσουμε να οραματιστείτε και να πραγματοποιήσετε τον γάμο των ονείρων σας. Έτσι  συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις κορυφαίες τάσεις που δεν χορταίνουν τα νέα ζευγάρια για να σας βοηθήσουν να αρχίσετε να σχεδιάζετε τη δική σας μεγάλη μέρα.

1. Χειροποίητα κεριά

wedding candles
Annie Gray - Unsplash.com

Τα λουλούδια και τα κεριά είναι μέρος κάθε ονειρεμένου τραπεζιού, οπότε γιατί να μην τα συνδυάσετε; Μπορείτε να παραγγείλετε χειροποίητα κεριά, ζωγραφισμένα στο χέρι ώστε να ταιριάζουν με οποιοδήποτε θέμα και τοποθεσία γάμου. Φανταστείτε λευκά κεριά  στην παραλία, αγριολούλουδα στην εξοχή και τριαντάφυλλα για πάρτι στον κήπο.

2. Personalized Κοκτέιλ

cocktails
Kobby Mendez - Unsplash.com

Έχετε ακούσει για κοκτέιλ σε γάμο, αλλά ορισμένα ζευγάρια αποφασίζουν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα - γιατί να μην δημιουργήσετε το προσωπικό σας cocktail, βάσει των δικών σας γευστικών προτιμήσεων. Μπορείτε να συμβουλευτείτε ένα bar catering και υπό την καθοδήγησή του να φτιάξετε κάτι μοναδικό. Εννοείτε βέβαια πως θα του δώσετε το όνομά σας και μπορείτε να το σερβίρεται ως welcome drink.

3. Πολύχρωμα λουλουδάτα νυφικά

bride and groom
Chasse Sauvage - Unsplash.com

Ενώ οι λουλουδάτες λεπτομέρειες ήταν πάντα κάτι πρωτότυπο για τα νυφικά, όλο και περισσότερες νύφες επιλέγουν λουλουδάτα φορέματα ακόμα και με έντονα χρώματα. Από πανέμορφα κεντήματα και στρας μέχρι υφασματα με διάφορα prints, αυτό το στυλ νυφικού είναι παιχνιδιάρικο και υποδηλώνει διάθεση για διασκέδαση!

4. Στράπλες νυφικά

happy bride
Brooke Cagle - Unsplash.com

Υπάρχει κάτι σε αυτό το στυλ νυφικού φορέματος που το κάνει να δείχνει τόσο κλασικό, όσο θηλυκό και σέξι, ειδικά όταν συνδυάζεται με ένα updo! Επιπλέον, είναι το τέλειο στυλ νυφικού για το καλοκαίρι.

5. Φώτα

wedding decor
Shelly Pence - Unsplash.com

Με τους υπαίθριους γάμους να είναι οι πιο συνηθισμένοι, η αγαπημένη τάση που κερδίζει έδαφος όλο και περισσότερο είναι αυτά τα άπειρα φώτα που κρέμμονται απο ψηλά και γεμίζουν όλη την οροφή. Μια βραδινή δεξίωση, τοποθετημένη κάτω από έναν θόλο φώτων που μοιάζουν με αστέρια, είναι  πραγματικά ορισμός του ρομαντισμού.

6. Κοντά νυφικά

married couple smiling at each other
Ufuk Hambarduzu - Pexels.com

Τα μίνι νυφικά φορέματα είναι παντού τώρα και για καλό λόγο! Αυτό το μήκος δεν αποτελεί μονάχα μια δήλωση, αλλά παρέχει επιπλέον άνεση  και ευκολία  κίνησης. Για αυτούς τους λόγους  είναι ιδανικό για έναν καλοκαιρινό γάμο. Επιπλέον, ένα κοντό λευκό φόρεμα  μπορεί να  φορεθεί και μετά το τέλος του γάμου!

7. Vintage δαχτυλίδια δαχτυλίδια αρραβώνων

bridal rings
Vintage Wedding Rings

Μας πιάνει μια έντονη έκπληξη όταν βλέπουμε αυτά τα vintage δαχτυλίδια . Είναι τόσο διαχρονικά όσο και σύγχρονα, με προσαρμόσιμες πολύχρωμες πέτρες για το  δαχτυλίδι αρραβώνων! Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι που δεν θα  θέλετε ποτέ να σταματήσετε να επιδεικνύετε.  

8. Ηλεκτρονικό Προσκλητήριο Γάμου

Τα τελευταία χρόνια έχουμε αρχίσει να επανεξετάζουμε τη διαδικασία πρόσκλησης γάμου και απάντησης, και στρεφόμαστε όλο και περισσότερο στα ηλεκτρονικά προσκλητήρια. Σίγουρα, δεν είναι τόσο συναρπαστικά όσο τα τυπωμένα προσκλητήρια, αλλά σε έναν όλο και πιο ψηφιακό κόσμο, ειλικρινά κάνει τα πράγματα ευκολότερα και από τις δύο πλευρές. Επιπλέον, είναι πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον αν παραλείψετε τη διαδικασία χαρτιού και αλληλογραφίας. Το easywedding.gr σας παρέχει εντελώς δωρεάν το ηλεκτρονικό σας προσκλητήριο

9. Bar catering

Μια καλή υπηρεσία bar catering μπορεί να μετατρέψει το γάμο σας από συνηθισμένο σε ξεχωριστό και να δημιουργήσει μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας. Raise a glass στο τέλειο γάμο και επιλέξτε μια επαγγελματική υπηρεσία bar catering για να κάνετε την ξεχωριστή σας ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή και αξέχαστη.

10. Πολύχρωμα κοστούμια γαμπρού

married couple posing
Chasse Sauvage - Unsplash.com

Οι τολμηρές αποχρώσεις, γενικά, ήταν παντού αυτή τη σεζόν γάμου, ειδικά η τάση των γαμπρών να επιλέγουν ένα φωτεινό κοστούμι για τον γάμο τους. Έχουμε δει μπορντό, βαθύ μπλε και ιδιαίτερα πράσινο σμόκιν να προτιμώνται όλο και περισσότερο.

11. Gourmet Δείπνο

Τα τελευταία χρόνια  επανέρχονται τα  περίτεχνα γαμήλια δείπνα με γεύματα πολλαπλών πιάτων! Αφού μειώσουν τη λίστα των καλεσμένων τους, μερικά ζευγάρια χρησιμοποιούν το budget τους για να προσφέρουν στους προσκεκλημένους τους ένα περίπλοκο και γευστικό δείπνο. Έτσι προκύπτουν πραγματικά όμορφα τραπέζια και δημιουργικά μενού.

12. Online αγορές για φόρεμα

Οι νύφες (ειδικά μετά τον covid) έχουν εξοικειωθεί με τα διαδικτυακά ψώνια ακόμα και για τα νυφικά τους. Είναι υπέροχο  που όλο και περισσότεροι σχεδιαστές προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία γιατί δίνει στις νύφες σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να αγοράσουν φορέματα στα οποία διαφορετικά δεν θα είχαν πρόσβαση.

13. Πολύχρωμα γαμήλια παπούτσια 

red high hills
Robert Metz - Unsplash.com

Μια απο τις τελευταίες τάσεις της μόδας είναι οι νύφες να συνδυάζουν το λευκό τους φόρεμα με πολύχρωμα παπούτσια. Τολμηρή απόφαση που δείχνει αποφασιστηκότητα στο χαρακτήρα της νύφης και μπορεί να προσθέσει  μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση!

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr