this is the facebook pixel16 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά τον αρραβώνα | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Οργάνωση Γάμου

16 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά τον αρραβώνα

Ο αρραβώνας σας σηματοδοτεί την έναρξη ενός σημαντικού κεφαλαίου στη ζωή σας. Έτσι, είτε είστε ο ονειροπόλος ρομαντικός είτε ο πρακτικός σχεδιαστής, θυμηθείτε να ενσωματώσετε την προσωπικότητά σας σε κάθε πτυχή του γάμου σας.

EasyWedding

EasyWedding Team

8 Αυγούστου 2023

16 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά τον αρραβώνα

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Η στιγμή που είπατε το "ναι" είναι μόνο η αρχή μιας συναρπαστικής περιπέτειας. Τώρα που έχετε αυτό το υπέροχο δαχτυλίδι στο δάχτυλό σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα ξέφρενο ταξίδι γεμάτο χαρά, ενθουσιασμό και μια δόση τρέλας στον προγραμματισμό του γάμου. Δε θέλουμε όμως να αγχώνεστε. Είμαστε εδώ για να σας πούμε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε τώρα που αρραβωνιαστήκατε και που θα κάνει αυτό το ταξίδι μέχρι το γάμο σας αξέχαστο. Οπότε, ετοιμαστείτε για έναν απολαυστικό προγραμματισμό γάμου!

Μοιραστείτε τη χαρά

Ενημερώστε τον κόσμο! Φωνάξτε το από τις ταράτσες, δημοσιεύστε μια χαριτωμένη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τηλεφωνήστε στους αγαπημένους σας για να μοιραστείτε τα φανταστικά νέα.

Ασφαλίστε το κόσμημά σας

Αυτό το πανέμορφο δαχτυλίδι στο δάχτυλό σας είναι κάτι περισσότερο από ένα σύμβολο αγάπης- είναι μια επένδυση. Ασφαλίστε το για να το προστατέψετε από τυχόν απρόβλεπτα γεγονότα.

Γιορτάστε μαζί

16 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά τον αρραβώνα
Photo by:alesskikinas.com

Συγκεντρώστε τους πιο στενούς σας φίλους και την οικογένειά σας για μια οικογενειακή γιορτή. Ανοίξτε λίγη σαμπάνια, απολαύστε νόστιμες λιχουδιές και απολαύστε την αγάπη και τις ευχές.

Ονειρευτείτε μαζί

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να οραματιστείτε το γάμο των ονείρων σας. Συζητήστε τις ιδέες σας και αποφασίστε για το γενικό θέμα και την ατμόσφαιρα που σας εκφράζει και τους δύο.

Ορίστε ένα κόστος γάμου

Πριν βουτήξετε στην τρέλα του σχεδιασμού, ορίστε ένα κόστος που ταιριάζει στο στυλ και τις προτεραιότητές σας. Να θυμάστε ότι ο γάμος σας θα πρέπει να είναι μια έκφραση του εαυτού σας και όχι μια επιβάρυνση του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Φτιάξτε μια λίστα καλεσμένων

Καθίστε με τον σύντροφό σας και αποφασίστε για τη λίστα των καλεσμένων. Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά θα σας δώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της κλίμακας της γιορτής σας.

Επιλέξτε μια ημερομηνία

Επιλέξτε μια ημερομηνία γάμου που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς ή ευθυγραμμίζεται με την εποχή που λατρεύετε.

Προσλάβετε έναν φωτογράφο

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις και θα θέλετε να απαθανατίσετε κάθε στιγμή της ξεχωριστής σας ημέρας. Βρείτε έναν φωτογράφο που κατανοεί το όραμα και το στυλ σας.

Απολαύστε την περίοδο των αρραβώνων

Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε αμέσως τον προγραμματισμό του γάμου. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να απολαύσετε τον αρραβώνα και να εκτιμήσετε την αγάπη που μοιράζεστε και οι δύο.

Κάντε ένα σύντομο ταξίδι

16 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά τον αρραβώνα
Photo by:2p_weddings

Κάντε κρυφά μίνι διακοπές για να γιορτάσετε τη νέα σας ιδιότητα ως αρραβωνιασμένο ζευγάρι. Είναι η τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου και να απολαύσετε τον ρομαντισμό.

Αναζητήστε έμπνευση για το γάμο

Βυθιστείτε σε νυφικά περιοδικά, στο Pinterest και γαμήλια blogs για να ανακαλύψετε μοναδικές ιδέες που μιλούν στην καρδιά σας.

Βρείτε τον τέλειο χώρο

Μόλις έχετε στο μυαλό σας το όραμα του γάμου σας, αναζητήστε τον ιδανικό χώρο που ταιριάζει με το σκηνικό των ονείρων σας.

Αναθέστε καθήκοντα

Μοιραστείτε το φόρτο εργασίας εμπλέκοντας τους στενούς σας φίλους ή την οικογένειά σας στη διαδικασία σχεδιασμού. Αναθέστε καθήκοντα σε όσους είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και εκτιμήστε την υποστήριξή τους.

Επιλέξτε το νυφικό σας γκρουπ

Αποφασίστε για το ποια θα είναι η κουμπάρα ή κουμπάρος σας, τις φίλες και τα μέλη της οικογένειας που θα σταθούν στο πλευρό σας.

Μείνετε οργανωμένοι

Παρακολουθήστε τα ραντεβού, τις λεπτομέρειες των προμηθευτών και όλες τις μικρές λεπτομέρειες με την checklist του easywedding αλλά και όλα τα Δωρεάν Εργαλεία Οργάνωσης Γάμου.

Απολαύστε το ταξίδι

16 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά τον αρραβώνα
Photo by:Vangelis Vryonis Photography 

Μέσα σε όλο τον προγραμματισμό, να θυμάστε ότι ο γάμος σας είναι μια γιορτή της ιστορίας της αγάπης σας. Αγκαλιάστε τη διαδικασία και απολαύστε κάθε βήμα αυτού του όμορφου ταξιδιού.

Ο αρραβώνας σας σηματοδοτεί την έναρξη ενός σημαντικού κεφαλαίου στη ζωή σας. Έτσι, είτε είστε ο ονειροπόλος ρομαντικός είτε ο πρακτικός σχεδιαστής, θυμηθείτε να ενσωματώσετε την προσωπικότητά σας σε κάθε πτυχή του γάμου σας. Καλό προγραμματισμό και συγχαρητήρια για άλλη μια φορά!

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr