this is the facebook pixel5 βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε κατα την οργάνωση του γάμου σας | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Οργάνωση Γάμου

5 βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε κατα την οργάνωση του γάμου σας

Το γαμήλιο ταξίδι σας θα πρέπει να είναι μια συναρπαστική περιπέτεια, όχι μια σειρά από ατυχή γεγονότα. Αποφεύγοντας αυτά τα πέντε βασικά λάθη στον προγραμματισμό του γάμου, θα εξασφαλίσετε μια ομαλή και εντυπωσιακή γιορτή της αγάπης.

EasyWedding

EasyWedding Team

6 Ιουλίου 2023

5 βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε κατα την οργάνωση του γάμου σας

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Η ημέρα του γάμου σας είναι ένα μαγικό γεγονός που δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από την τελειότητα. Ωστόσο, το ταξίδι προς αυτό το ευτυχές γεγονός μπορεί να είναι γεμάτο με πιθανές παγίδες και απροσδόκητα εμπόδια. Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα 5 μεγαλύτερα λάθη που γίνονται στο σχεδιασμό του γάμου και πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε. Αποφεύγοντας αυτά τα κοινά λάθη, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η ημέρα του γάμου σας θα είναι όλα όσα έχετε ονειρευτεί και όχι μόνο!

Αναβάλετε συνεχώς την κράτηση χώρου δεξίωσης

5 βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε κατα την οργάνωση του γάμου σας
Photo by:Κτήμα Μυρρινούς

Φανταστείτε αυτό: Έχετε ορίσει μια ημερομηνία, η καρδιά σας ξεχειλίζει από ενθουσιασμό και νομίζετε ότι έχετε όλο το χρόνο του κόσμου για να κλείσετε το χώρο του γάμου των ονείρων σας. Ξαφνικά, η πραγματικότητα σας χτυπάει την πόρτα! Οι δημοφιλείς χώροι καταλαμβάνονται γρηγορότερα από το να πείτε "δέχομαι". Αποφύγετε να βρεθείτε σε αυτή τη δυσάρεστη θέση κλείνοντας όσο το δυνατόν γρηγορότερα το χώρο που θέλετε να γίνει ο γάμος σας. Ξεκινήστε το κυνήγι σας νωρίς, προγραμματίστε επισκέψεις και κλειδώστε την ιδανική τοποθεσία πριν σας ξεφύγει από τα χέρια.

Δεν ορίζετε ρεαλιστικό budget

Ένα άλλο συνηθισμένο λάθος είναι ότι δεν έχετε ορίσει ένα ρεαλιστικό budget και δεν το τηρείτε. Τα έξοδα του γάμου μπορούν γρήγορα να ξεφύγουν από τον έλεγχο αν δεν παρακολουθούνται στενά. Ξεκινήστε περιγράφοντας τις προτεραιότητές σας και κατανέμοντας τα χρήματα αναλόγως. Προσέξτε τα κρυφά έξοδα και θυμηθείτε να συμπεριλάβετε παράγοντες όπως η διακόσμηση, η μεταφορά και τα φιλοδωρήματα. Επανεξετάζετε τακτικά τις δαπάνες σας για να διασφαλίσετε ότι παραμένετε εντός των δυνατοτήτων σας και να αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση μετά τον γάμο.

Δε παίρνετε στα σοβαρά τη Λίστα Καλεσμένων

5 βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε κατα την οργάνωση του γάμου σας
Photo by:LOFT STUDIO

Η δημιουργία μιας λίστας καλεσμένων είναι συχνά πιο δύσκολη από ό,τι αναμενόταν. Πολλά ζευγάρια κάνουν το λάθος να υποτιμούν τον αριθμό των καλεσμένων που θα προσκαλέσουν. Είναι σημαντικό να έχετε μια σαφή ιδέα για τον αριθμό των καλεσμένων από νωρίς, καθώς επηρεάζει άμεσα άλλες πτυχές του σχεδιασμού, όπως η επιλογή του χώρου, το catering και τη διάταξη των καθισμάτων. Ξεκινήστε με μια πρόχειρη λίστα, συμβουλευτείτε τις οικογένειές σας και υπολογίστε τους χαμένους από καιρό συγγενείς και τους παιδικούς φίλους που αξίζουν μια θέση στην ξεχωριστή σας ημέρα.

Δε προσλαμβάνετε Wedding Planner

Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να αναλάβετε μόνοι σας όλες τις εργασίες οργάνωσης του γάμου, η μη πρόσληψη επαγγελματία μπορεί να οδηγήσει σε περιττό άγχος και πιθανές ατυχίες. Οι wedding planners διαθέτουν την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις διασυνδέσεις στον κλάδο για να διασφαλίσουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά τη μεγάλη σας ημέρα. Μπορούν να χειριστούν την οργάνωση, να συντονιστούν με τους προμηθευτές και να προσφέρουν πολύτιμη καθοδήγηση καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού. Η επένδυση σε έναν επαγγελματία διοργανωτή γάμου μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο, να σας απαλλάξει από το άγχος και να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε το όραμά σας για την ημέρα του γάμου σας.

Αγνοείτε τα Backup Plans

5 βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε κατα την οργάνωση του γάμου σας
Photo by:Mariam Chorozian 

Δεν έχει σημασία πόσο σχολαστικά σχεδιάζετε το γάμο σας. Οι καιρικές συνθήκες, οι ακυρώσεις προμηθευτών ή άλλες απρόβλεπτες καταστάσεις μπορούν να διαταράξουν τα προσεκτικά καταστρωμένα σχέδιά σας. Είναι ζωτικής σημασίας να έχετε εφεδρικές επιλογές για να μετριάσετε αυτούς τους κινδύνους. Να έχετε πάντα ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για γάμους σε εξωτερικούς χώρους, όπως μια εσωτερική εφεδρική τοποθεσία ή ενοικίαση τέντας. Επιπλέον, διατηρήστε ανοιχτή επικοινωνία με τους προμηθευτές σας και βεβαιωθείτε ότι διαθέτουν επίσης σχέδια έκτακτης ανάγκης.

Το γαμήλιο ταξίδι σας θα πρέπει να είναι μια συναρπαστική περιπέτεια, όχι μια σειρά από ατυχή γεγονότα. Αποφεύγοντας αυτά τα πέντε βασικά λάθη στον προγραμματισμό του γάμου, θα εξασφαλίσετε μια ομαλή και εντυπωσιακή γιορτή της αγάπης. Εξασφαλίστε γρήγορα τον χώρο των ονείρων σας, καθορίστε ένα λογικό budget, καταρτίστε προσεκτικά τη λίστα των καλεσμένων σας, ζητήστε τη βοήθεια ενός επαγγελματία wedding planenr και να είστε πάντα προετοιμασμένοι με εφεδρικά σχέδια. Έτσι, η ημέρα του γάμου σας θα είναι μια εξαιρετική, συναρπαστική εμπειρία που θα δημιουργήσει αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Ετοιμαστείτε!

Με τα Δωρεάν Εργαλεία Γάμου του EasyWedding μπορείτε να μετατρέψετε την οργάνωση του γάμου σας από αγχωτική διαδικασία, στο πιο όμορφο ταξίδι της ζωής σας!

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr