this is the facebook pixel5 Ιδιαίτερες Προτάσεις για το Αυτοκίνητο του Γάμου σας | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Οργάνωση Γάμου

5 Ιδιαίτερες Προτάσεις για το Αυτοκίνητο του Γάμου σας

Έφτασε η μεγάλη μέρα σας! Γιατί να μην την εκμεταλλευτείτε και να κάνετε μια βόλτα με το αυτοκίνητο των ονείρων σας;

EasyWedding

EasyWedding Team

26 Οκτωβρίου 2022

5 Ιδιαίτερες Προτάσεις για το Αυτοκίνητο του Γάμου σας

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Το αυτοκίνητο γάμου είναι ένα σημαντικό μέρος στην οργάνωση γάμου που συχνά παραβλέπεται και η επιλογή του μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη. Η άφιξη όμως της νύφης στο χώρο του γάμου είναι από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της ημέρας εκείνης. Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάνετε μια εντυπωσιακή είσοδο και να φτάσετε με στυλ με ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό αυτοκίνητο; Από μια ρομαντική άμαξα μέχρι μια vintage vespa, οι επιλογές για την μεταφορά σας προς την τοποθεσία του γάμου σας είναι αρκετές. 

1. Άμαξα με άλογα

5 Ιδιαίτερες Προτάσεις για το Αυτοκίνητο του Γάμου σας
Photo by:Wedding Carriages Nektarios

Κανένας παραμυθένιος γάμος δεν θα ήταν ολοκληρωμένος χωρίς τη μαγική άμαξα! Αν, λοιπόν, ονειρεύεστε έναν παραμυθένιο γάμο και θέλετε να κάνετε μια εντυπωσιακή είσοδο, η άμαξα είναι η τέλεια επιλογή. Θα νιώσετε πραγματικά σαν πριγκίπισσα!

2. Κλασικό αυτοκίνητο - Vintage

5 Ιδιαίτερες Προτάσεις για το Αυτοκίνητο του Γάμου σας
Photo by:Gold Wedding Cars Kalamata 

Ένα κλασικό αυτοκίνητο είναι η επιτομή της κομψότητας. Το σκηνικό που θα δημιουργήσει η άφιξη σας με ένα vintage αυτοκίνητο γάμου θα ταξιδέψει τους καλεσμένους σας σε μια άλλη εποχή και θα μείνει αξέχαστη σε όλους! Αν ονειρεύεστε ένα κλασικό και κομψό γάμο ένα κλασικό αυτοκίνητο με την πολυτέλεια που τα χαρακτηρίζει θα κάνει το γάμο σας ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Kombi Vans

5 Ιδιαίτερες Προτάσεις για το Αυτοκίνητο του Γάμου σας

Ιδανική επιλογή για το ζευγάρι που ονειρεύεται ένα cool γάμο. Τα Kombi Vans  είναι τέλεια επιλογή για γάμους σε παραλία, ρουστίκ και vintage γάμους για το ζευγάρι θέλει να αναδείξει την πιο χαλαρή του μεριά. Iconic βανάκια με χαρακτήρα που σίγουρα θα μετατρέψουν την ημέρα του γάμου σας σε μια αξέχαστη εμπειρία!

Σπορ αυτοκίνητο

5 Ιδιαίτερες Προτάσεις για το Αυτοκίνητο του Γάμου σας
Photo by: Wedding Luxury Photography

Τα σπορ αυτοκίνητα φωνάζουν πολυτέλεια! Αν ονειρεύεστε έναν πολυτελή γάμο και είστε λάτρης των sport αυτοκινήτων αυτή η επιλογή ίσως σας ταιριάζει. Ειδικά αν ακολουθούν το σπορ νυφικό αυτοκίνητο και άλλα σπορ αυτοκίνητα, είναι σίγουρο ότι τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας στο δρόμο προς τον χώρο του γάμου σας!

Vespa

Ποιος είπε ότι η Vespa είναι μόνο για τους Ιταλούς; Αυτές οι μικρές μηχανές είναι ο πιο cool και χαριτωμενος τροπος για την έξοδο του ζευγαριού! Θα γράφει και τέλεια στις φωτογραφίες.

Τώρα που πήρατε κάποιες ιδέες, μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην αναζήτηση του τέλειου ενοικιαζόμενου για το γάμο σας. Στο easywedding.gr μπορείτε να επιλέξετε τον ιδανικό επαγγελματία ενοικιάσεων οχημάτων για εσάς και να επικοινωνήσετε μαζί του άμεσα, ενώ μέσα από το εργαλείο γάμου η ομάδα μου, που προσφέρει εντελώς δωρεάν η ιστοσελίδα μας, μπορείτε να συγκεντρώσετε τους επαγγελματίες από τους οποίους θέλετε να πάρετε συνέντευξη ή αυτούς που έχετε κλείσει ήδη!

 

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr