this is the facebook pixel5+1 Εναλλακτικές Προτάσεις αντί για Νυφικό Πέπλο | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Μόδα

5+1 Εναλλακτικές Προτάσεις αντί για Νυφικό Πέπλο

Πολλές νύφες επιλέγουν να φορέσουν πέπλο την ημέρα του γάμου τους, για όσες όμως δεν θέλουν να ακολουθήσουν την πεπατημένη συγκεντρώσαμε 6 εναλλακτικές επιλογές, εξίσου όμορφες και μοναδικές!

EasyWedding

EasyWedding Team

10 Σεπτεμβρίου 2022

5+1 Εναλλακτικές Προτάσεις αντί για Νυφικό Πέπλο

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Χωρίς αμφιβολία το πέπλο είναι το παλαιότερο αξεσουάρ ενός νυφικού συνόλου.Ένα αξεσουάρ που υπάρχει εδώ και αιώνες και θα εξακολουθεί να υπάρχει, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως, ότι πρέπει να αποτελεί πάντα κομμάτι του bridal look. Σε κάθε περίπτωση το αν θα επιλέξετε να φορέσετε πέπλο ή όχι αποτελεί καθαρά προσωπική επιλογή.

Αν έχετε αποφασίσει ότι το πέπλο δεν είναι κατάλληλο για εσάς, υπάρχουν πολλές λύσεις που και θα δώσουν στο bridal look σας μια μοντέρνα αίσθηση και σίγουρα δεν στερούνται στυλ. Από αστραφτερές τιάρες μέχρι πολύχρωμα στέφανα λουλουδιών, πολλές επιλογές που μπορούν να αντικαταστήσουν και να επαναπροσδιορίσουν αυτό το παραδοσιακό νυφικό αξεσουάρ. Tip: Ο καλύτερος τρόπος να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να μείνετε πιστές στο προσωπικό σας στυλ, τίποτα δεν θα σας κάνει να λάμψετε περισσότερο από το να είστε ο εαυτός σας!

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς 5+1 εναλλακτικές του πέπλου επιλογές, που θα αναδείξουν την εμφάνιση σας ανεξάρτητα από το bridal look που θα επιλέξετε.

1. Μια λαμπερή τιάρα

5+1 Εναλλακτικές Προτάσεις αντί για Νυφικό Πέπλο
Τιάρα - etsy.com 

Αν πιστεύετε ότι οι τιάρες μπορούν να φορεθούν μόνο από πριγκίπισσες, είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε ότι οι νυφικές τιάρες επιστρέφουν δυναμικά! Και πιστέψτε μας εκεί έξω υπάρχει μια τιάρα για το στυλ κάθε νύφης.

Η νύφη που αναζητά την παραδοσιακή «βασιλική» τιάρα, μπορεί να επιλέξει τιάρες διακοσμημένες με κρυστάλλους που μοιάζουν με  στέμμα.  Μια χρυσή τιάρα σε μοτίβο φύλλου ή λουλουδιού αποτελεί την τέλεια πινελιά για την μποέμ νύφη με το flowy νυφικό και την ανθοδέσμη με αγριολούλουδα. Ενώ η minimal νύφη που θέλει να αναβαθμίσει το slip νυφικό της με ένα αξεσουάρ για το κεφάλι  θα λατρέψει τα σχέδια με τα μαργαριτάρια. 

2 .Ένα στεφάνι από λουλούδια

5+1 Εναλλακτικές Προτάσεις αντί για Νυφικό Πέπλο
Στεφάνι από λουλούδια - Singapore Strings 

Τα λουλούδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση του γάμου σας, γιατί λοιπόν να μην τα βάλετε και στα μαλλιά σας; Ένα στεφάνι από λουλούδια είναι ιδανική επιλογή για τις ρομαντικές και μποέμ νύφες που στοχεύουν σε ένα effortless look, ειδικά μάλιστα αν παντρεύεστε την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Κάντε εντύπωση με ένα πολύχρωμο στεφάνι με μεγάλα άνθη ή διαλέξτε κάτι απλό με μικρά ίδια άνθη. Για να υπάρχει συνοχή μπορείτε να επιλέξετε τα ίδια λουλούδια για την ανθοδέσμη και τον στολισμό της γαμήλιας δεξίωσης. 

3. Ένα trendy headband

5+1 Εναλλακτικές Προτάσεις αντί για Νυφικό Πέπλο
Headband - ivory&pearl 

Χωρίς αμφιβολία τα νυφικά headbands αποτελούν το νέο πιο hot νυφικό αξεσουάρ. Είναι μοντέρνα αλλά και διαχρονικά και μπορείτε πολύ εύκολα να τα φορέσετε ξανά.  Μπορούν ακόμα να δώσουν σχήμα στο πρόσωπο σας, να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σας και κρατάνε και τα μαλλιά από το να πέφτουν στο πρόσωπό σας! Το καλύτερο; Είναι ένα οικονομικό αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει το bridal look σας και να αναδείξει το προσωπικό σας στυλ. Όπως  όλα τα νυφικά αξεσουάρ έτσι και τα headband κυκλοφορούν σε διάφορα στυλ που μπορούν να ταιριάξουν με την αισθητική της κάθε νύφης.

4. Ένας κομψός φιόγκος

5+1 Εναλλακτικές Προτάσεις αντί για Νυφικό Πέπλο
Νυφικός φιόγκος - Jennifer Behr 

Ένα άλλο hot νυφικό αξεσουάρ αυτή τη στιγμή είναι ο νυφικός φιόγκος. Κομψός, ντελικάτος και ρομαντικός μπορεί να ολοκληρώσει το bridal look σας! Ένας φιόγκος με σατέν κορδέλα ή βελούδινο ύφασμα, σκέτος ή διακοσμημένος με αστραφτερές πινελιές μπορεί να απογειώσει το look σας. Το λευκό χρώμα αποτελεί την πιο νυφική και safe επιλογή, αν όμως επιθυμείτε να δώσετε λίγο χρώμα στο σύνολο σας η επιλογή ενός φιόγκου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Για να τον αναδείξετε καλύτερα μπορείτε να τον δέσετε γύρω από μια chic αλογοουρά ή ένα κομψό χτένισμα με τα μισά μαλλιά πάνω και τα μισά κάτω.

5. Μια κάπα

5+1 Εναλλακτικές Προτάσεις αντί για Νυφικό Πέπλο
Νυφική κάπα - pronovias

Αν σας αρέσει το αριστοκρατικό look και το drama που χαρίζει το πέπλο σκεφτείτε να φορέσετε μια κάπα. Η νυφική κάπα αποτελεί την μοντέρνα εναλλακτική του πέπλου, διατηρεί όμως τον ίδιο ρομαντισμό. Μπορείτε να επιλέξετε μια μακριά, μέχρι το δάπεδο, ή μια κοντή κάπα, αν θέλετε ένα vintage look, και ταυτόχρονα να παίξετε με εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως πέρλες, κρύσταλλα,  floral print. Ειδικά για τους χειμερινούς γάμους μια νυφική faux-fur κάπα μπορεί να σας προστατεύσει και από το κρύο.

6. Μια εντυπωσιακή καρφίτσα μαλλιών

5+1 Εναλλακτικές Προτάσεις αντί για Νυφικό Πέπλο
Καρφίτσα μαλλιών - WEDPASHALIS

Σε ορισμένες περιπτώσεις ένα μακρύ πέπλο μπορεί να κρύψει βασικές λεπτομέρειες από το νυφικό σας, όπως μια ανοιχτή πλάτη ή μια γραμμή με κουμπιά. Αντίθετα, μια εντυπωσιακή καρφίτσα μαλλιών μπορεί να προσθέσει ζωντάνια και μια δόση glam στο νυφικό look σας χωρίς να επισκιάσει το νυφικό φόρεμα. Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες μικρές καρφίτσες  ή μια μεγάλη ή  να διαλέξετε κάποιο ξεχωριστό για εσάς σχήμα διακοσμημένο με κρυστάλλους ή με πέρλες. Σίγουρα πάντως, ποιο στυλ χτενίσματος και αν επιλέξετε για την ημέρα του γάμου σας μια εντυπωσιακή καρφίτσα θα ολοκληρώσει κάθε look.

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr