this is the facebook pixel6 Δωρεάν Εργαλεία Οργάνωσης Γάμου που θα βρεις στο EasyWedding | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Οργάνωση Γάμου

6 Δωρεάν Εργαλεία Οργάνωσης Γάμου που θα βρεις στο EasyWedding

Από την Checklist μέχρι το Eργαλείο Εξόδων, την διαχείριση της Λίστας Καλεσμένων, την Ιστοσελίδα του Γάμου, την διαχείριση των επαγγελματιών σας και το Σχέδιο Θέσεων, το καθένα έχει σχεδιαστεί για να απλοποιήσει και να βελτιώσει την εμπειρία του σχεδιασμού σας.

EasyWedding

EasyWedding Team

13 Ιουλίου 2023

6 Δωρεάν Εργαλεία Οργάνωσης Γάμου που θα βρεις στο EasyWedding

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Ο σχεδιασμός του γάμου των ονείρων σας μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικός όσο και αγχωτικός. Ευτυχώς για εσάς, υπάρχει το EasyWedding με τα  εργαλεία σχεδιασμού γάμου που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένοι και να μειώσετε το άγχος στην πορεία. Το EasyWedding προσφέρει μια συλλογή 6 βασικών και εντελώς δωρεάν εργαλείων που θα κάνουν το ταξίδι του προγραμματισμού του γάμου σας παιχνιδάκι. Από τη δημιουργία προσαρμοσμένης Checklist έως το Σχέδιο Θέσεων της Δεξίωσης, αυτά τα εργαλεία θα εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη και αξέχαστη γιορτή. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε την περιπέτεια του σχεδιασμού του γάμου σας με αυτά τα απαραίτητα εργαλεία του EasyWedding!

Checklist Γάμου

6 Δωρεάν Εργαλεία Οργάνωσης Γάμου που θα βρεις στο EasyWedding
Photo by:EasyWedding

Ξεκινήστε το σχεδιασμό του γάμου σας με τη φιλική προς το χρήστη Checklist του EasyWedding. Αυτό το ολοκληρωμένο εργαλείο μοιράζεται και παρακολουθεί κάθε εργασία που πρέπει να ολοκληρώσετε πριν από την ημέρα του γάμου σας. Με εξατομικευμένες συστάσεις και παραμετροποιήσιμες εργασίες, μπορείτε να παραμείνετε στην κορυφή των στόχων του σχεδιασμού σας. Προσβάσιμη μέσω του ιστότοπου του EasyWedding, αυτή η λίστα διασφαλίζει ότι καμία λεπτομέρεια δεν θα παραβλεφθεί, όπου κι αν βρίσκεστε!

Λίστα Καλεσμένων

6 Δωρεάν Εργαλεία Οργάνωσης Γάμου που θα βρεις στο EasyWedding
Photo by:EasyWedding 

Η διαχείριση της Λίστας Καλεσμένων σας δεν ήταν ποτέ πιο απλή. Το εργαλείο λίστας καλεσμένων του EasyWedding σας βοηθά στην οργάνωση και την παρακολούθηση των στοιχείων των καλεσμένων σας, από τις διευθύνσεις έως τα RSVPs. Εισάγετε επαφές, προσθέστε χειροκίνητα καλεσμένους ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συγκεντρώσετε χωρίς κόπο βασικές πληροφορίες. Συνδέστε την Guest List σας απρόσκοπτα με το Σχέδιο Θέσεων της Δεξίωσης, εξασφαλίζοντας μια ομαλή διαδικασία.

Σχέδιο Θέσεων Δεξίωσης

6 Δωρεάν Εργαλεία Οργάνωσης Γάμου που θα βρεις στο EasyWedding
Photo by: EasyWedding

Ο σχεδιασμός του τέλειου διαγράμματος καθισμάτων γίνεται πανεύκολα με το Σχέδιο Θέσεων του EasyWedding. Δημιουργήστε μια κάτοψη που αντικατοπτρίζει τη διάταξη του χώρου σας και ομαδοποιήστε τους καλεσμένους σας χωρίς κόπο με μια απλή λειτουργία drag-and-drop. Το εργαλείο αυτό, που ενσωματώνεται πλήρως με τη λίστα καλεσμένων σας, εξασφαλίζει μια ομαλή διαδικασία διάταξης καθισμάτων. Εκτυπώστε, στείλτε email ή εξάγετε το διάγραμμα θέσεων για εύκολη κοινοποίηση με τους προμηθευτές και μια δεξίωση χωρίς άγχος.

Εργαλείο Εξόδων γάμου

6 Δωρεάν Εργαλεία Οργάνωσης Γάμου που θα βρεις στο EasyWedding
Photo by:EasyWedding 

Πάρτε τον έλεγχο των οικονομικών του γάμου σας με το Εργαλείο Εξόδων του EasyWedding. Ορίστε το budget σας και αφήστε αυτό το εργαλείο να σας βοηθήσει να κατανείμετε χρήματα για διάφορα έξοδα του γάμου. Παρακολουθήστε τις δαπάνες, προσαρμόστε το κόστος κάθε είδους και παρακολουθήστε τα έξοδα σε πραγματικό χρόνο. Με το Εργαλείο Εξόδων συνδεδεμένο απρόσκοπτα με τη  Checklist, μπορείτε να διαχειρίζεστε τις οικονομικές σας αποφάσεις με ευκολία.

Ιστοσελίδα Γάμου

6 Δωρεάν Εργαλεία Οργάνωσης Γάμου που θα βρεις στο EasyWedding
Photo by:EasyWedding 

Δημιουργήστε μια εκπληκτική ιστοσελίδα γάμου που προβάλλει όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες της ξεχωριστής ημέρας σας. Το EasyWedding προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσαρμόσιμων προτύπων, επιτρέποντάς σας να εκφράσετε το μοναδικό σας στυλ. Από το να μοιραστείτε την ιστορία της αγάπης σας μέχρι την παροχή βασικών πληροφοριών, να στείλετε τα ηλεκτρονικά σας προσκλητηρία και να τη διαχειριστέιτε τα RSVPs, η ιστοσελίδα του γάμου σας γίνεται ένας βασικός τόπος όπου οι καλεσμένοι σας μπορούν να μείνουν συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι.

Εύρεση και Διαχείριση Επαγγελματιών γάμου

6 Δωρεάν Εργαλεία Οργάνωσης Γάμου που θα βρεις στο EasyWedding
Photo by: EasyWedding

Η επιλογή των σωστών επαγγελματιών είναι απαραίτητη για έναν επιτυχημένο γάμο. Το εργαλείο Διαχείρισης Επαγγελματιών Γάμου του EasyWedding απλοποιεί αυτή τη διαδικασία, βοηθώντας σας να συγκρίνετε, να επικοινωνήσετε και να παρακολουθείτε τους επαγγελματίες που επιλέξατε. Από catering μέχρι φωτογράφους, αυτό το εργαλείο διασφαλίζει ότι όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τους προμηθευτές είναι εύκολα προσβάσιμες και οργανωμένες σε ένα μέρος, καθιστώντας τον συντονισμό παιχνιδάκι.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στο σχεδιασμό του γάμου σας εξοπλισμένοι με τη σειρά δωρεάν και απαραίτητων εργαλείων του EasyWedding. Από την Checklist μέχρι το Eργαλείο Εξόδων, την διαχείριση της Λίστας Καλεσμένων, την Ιστοσελίδα του Γάμου, την διαχείριση των επαγγελματιών σας και το Σχέδιο Θέσεων, το καθένα έχει σχεδιαστεί για να απλοποιήσει και να βελτιώσει την εμπειρία του σχεδιασμού σας. Με αυτά τα εύχρηστα και ολοκληρωμένα εργαλεία, θα παραμείνετε οργανωμένοι, θα μειώσετε το άγχος και θα δημιουργήσετε τη γαμήλια γιορτή των ονείρων σας. Απολαύστε την ευκολία και τον άψογο συντονισμό που προσφέρει το EasyWedding και προετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία γάμου από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr