this is the facebook pixel7 Μοναδικές ιδέες για μια εντυπωσιακή είσοδο γάμου | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Δεξίωση

7 Μοναδικές ιδέες για μια εντυπωσιακή είσοδο γάμου

Οι ιδέες για μια αξέχαστη είσοδο θα σας βοηθούν να φτάσετε στο γάμο σας με κέφι και όρεξη. Η είσοδός σας μπορεί να είναι επίσημη, διασκεδαστική ή μοναδική.

EasyWedding

EasyWedding Team

23 Ιουνίου 2022

7 Μοναδικές ιδέες για μια εντυπωσιακή είσοδο γάμου

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Η τελετή τελείωσε και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη δεξίωση που υπόσχεται να είναι διασκεδαστική. Η διασκέδαση ξεκινά με την είσοδο του ζευγαριού η οποία δίνει τόνο στην βραδιά. Σίγουρα αποτελεί μία από τις πιο όμορφες στιγμές του γάμου όπου τα story στο instagram παίρνουν φωτιά. Για να κάνετε τη μεγάλη είσοδο και να δώσετε στον γάμο σας τον χαρακτήρα που επιθυμείτε πρέπει να επιλέξετε τι σας ταιριάζει.

Αν νιώθετε ρομαντικοί, τα κομφετί ίσως σας ταιριάζουν, αν πάλι ο γάμος σας μοιάζει με ένα πάρτυ η είσοδος με ένα ξέφρενο χορό θα ήταν ιδανική! Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές ιδέες έμπνευσης για να κάνετε την πιο εντυπωσιακή είσοδο γάμου.

1. Καντε είσοδο χορεύοντας

Χαρίστε στους καλεσμένους το σόου της ζωής σας κάνοντας είσοδο με έναν ξέφρενο χορό. Φτιάξτε μια λίστα με τα πιο ξεσηκωτικά τραγούδια εισόδου γάμου. Ο DJ μπορεί να σας προτείνει κομμάτια που θα απογειώσουν τον ενθουσιασμό στην ατμόσφαιρα. 

2. Κομφετί

7 Μοναδικές ιδέες για μια εντυπωσιακή είσοδο γάμου
Photo by:easywedding.gr

Τα κομφετί σίγουρα κάνουν την είσοδο εντυπωσιακή. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε πολύ εύκολα! Επιλέξτε χρώματα και τόνους που ταιριάζουν με το θέμα του γάμου σας και μοιράστε τα στους καλεσμένους σας. Μπορείτε ακόμα να τα τοποθετήσετε στο τραπέζι καλωσορίσματος έτσι ώστε κάθε προσκεκλημένος να τα προμηθεύεται κατά την είσοδό του στο χώρο δεξίωσης. Φανταστείτε να κάνετε είσοδο και να σας λούζει το φως από τα πολύχρωμα κομφετί!

3. Μπαλόνια

7 Μοναδικές ιδέες για μια εντυπωσιακή είσοδο γάμου
Photo by:easywedding.gr

Μία από τις πιο ρομαντικές αλλά και παιχνιδιάρικες ιδέες εισόδου είναι τα μπαλόνια. Αγοράστε τα από κάποιο τοπικό κατάστημα και διαλέξτε χρώματα που ταιριάζουν με αυτά του γάμου σας. Θα μπορούσατε να γράψετε τα γράμματα του ονόματός σας σε κάθε μπαλόνι και να σχηματίσετε μια καμάρα εισόδου με αυτά.

4. Sparkles

7 Μοναδικές ιδέες για μια εντυπωσιακή είσοδο γάμου
Photo by:easywedding.gr

Δημιουργείστε ένα διασκεδαστικό και μυστηριώδες σκηνικό. Η δεξίωση «φλέγεται» καθώς μπαίνετε μέσα. Τοποθετήστε διακριτικά πυροτεχνήματα από την είσοδο στην πίστα με τη μέγιστη δυνατή προφύλαξη. Καθώς μπαίνετε, ο χώρος θα φωτίζεται δημιουργώντας μια φαντασμαγορική είκονα!

5. Βεγγαλικά

7 Μοναδικές ιδέες για μια εντυπωσιακή είσοδο γάμου
Photo by:VENTOURIS PHOTOGRAPHY

Τα βεγγαλικά είναι τέλεια για βραδινούς υπαίθριους γάμους. Καθώς ο ήλιος δύει, η δεξίωση σας αρχίζει. Η είσοδος σας ξεκινά τη διασκέδαση στο γαμήλιο πάρτι καθώς ανάβουν τα βεγγαλικά, φωτίζουν τον ουρανό και δημιουργούν ένα εντυπώσιακό σκηνικό, ιδανικό για τις πιο όμορφες φωτογραφίες

6. Κάντε είσοδο από την θάλασσα

7 Μοναδικές ιδέες για μια εντυπωσιακή είσοδο γάμου
photo by:Konstantinos Besios Visuals

Η πιο ρομαντική είσοδος, ιδανική για δεξιώσεις σε παραθαλάσσιους χώρους είναι με βάρκα. Εσείς και ο σύζυγός σας θα αποβιβαστείτε από ένα καΐκι το οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε με λαμπάκια. Βέβαια,  σημαντική προϋπόθεση είναι το χώρος δεξίωσης να βρίσκεται σε κάποιο λιμανάκι ή απέναντι από την θάλασσα.

7. Ένας ρομαντικός χορός

7 Μοναδικές ιδέες για μια εντυπωσιακή είσοδο γάμου
Photo by:2p weddings

Πολλές φορές τα πολλά στολίδια και πυροτεχνήματα είναι περιττά! Το άλλο σας μισό και το φως του φεγγαριού αποτελούν το πιο ονειρικό σκηνικό! Διαλέξτε ένα ρομαντικό τραγούδι που συγκινεί και τους δυο σας και απλά αφεθείτε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Κοιτάξτε τον σύντροφό σας στα μάτια και απολαύστε την στιγμή σας  χορεύοντας!  

Πάντα πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι είναι η στιγμή σας και ότι όπως και να αποφασίσετε να κάνετε την είσοδό σας η καλή διάθεση και η σωστή οργάνωση είναι αυτά που θα σας αφήσουν να την απολαύσετε. Το ΕasyWedding σας παρέχει εντελώς δωρεάν τα απαραίτητα εργαλεία για να οργανώσετε το γάμο σας και σας φέρνει σε επαφή με επαγγελματίες γάμου από όλη την Ελλάδα.

 

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr