this is the facebook pixel7 συμβουλές για πρόσφατα αρραβωνιασμένα ζευγάρια | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Οργάνωση Γάμου

7 συμβουλές για πρόσφατα αρραβωνιασμένα ζευγάρια

Αν αρραβωνιαστήκατε, συγχαρητήρια! Μετά τον αρραβώνα οι brides to be πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται τον γάμο τους!

EasyWedding

EasyWedding Team

30 Μαΐου 2022

7 συμβουλές για πρόσφατα αρραβωνιασμένα ζευγάρια

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Ο νυν αρραβωνιαστικός, σας έκανε πρόσφατα την ερώτηση ή πιστεύετε ότι πρόκειται να την κάνει; Τότε αυτό το άρθρο είναι κατάλληλο για εσάς! Μόλις διαδώσετε τα νέα, πιείτε άφθονη σαμπάνια και αποκαλέστε ο ένας τον άλλον «αρραβωνιαστικέ μου» ξανά και ξανά, φτάνει η ώρα που πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις για τον προγραμματισμό του γάμου. Αλλά από πού να ξεκινήσετε;

Αρχικά, λίγα λόγια για το COVID-19 και τους γάμους. Οι γάμοι ως επί το πλείστον έχουν επιστρέψει στα παλιά δεδομένα, ο κλάδος έχει δει σημαντική αύξηση στον όγκο των πελατών και πολλοί χώροι γάμου έχουν ήδη κλειστεί. Πολλοί χώροι δεξιώσεων είναι ήδη πλήρως κρατημένοι για όλο το 2022 και έχουν ήδη ανοίξει τα βιβλία για γάμους του 2023. Οι περισσότεροι χώροι γάμων και οι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το τι μπορεί να προκύψει. 

Ακολουθούν οι επτά πρώτες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για τον προγραμματισμό του γάμου σας.

1. Ξεκινήστε με τα βασικά

Δεν χρειάζεται να διαλέξετε ακόμα παλέτα χρωμάτων, αλλά προτού πάρετε άλλες αποφάσεις για τον προγραμματισμό του γάμου, είναι καλή ιδέα εσείς και ο σύντροφός σας να μιλήσετε για το πώς φαντάζεστε τη μεγάλη σας μέρα. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε παρεξηγήσεις στο μέλλον. Μερικές αρχικές ερωτήσεις θα ήταν, αν θέλετε και οι δύο έναν μικρό γάμο ή έναν μεγάλο γάμο.Αν θέλετε χειμερινό ή ψάχνετε για έναν ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό γάμο; Επίσημο, casual ή κάπου ενδιάμεσα; Συζητήστε τις προσδοκίες σας και τι είναι πιο σημαντικό για τον καθένα σας.

7 συμβουλές για πρόσφατα αρραβωνιασμένα ζευγάρια
Wedding-Planning - easywedding.gr

2. Επιλέξτε χώρο

Η επιλογή χώρου γάμου είναι η πρώτη απόφαση που πρέπει να λάβετε εκτός και αν σκοπεύετε να προσλάβετε έναν επαγγελματία διοργανωτή γάμου (το οποίο συνιστούμε ανεπιφύλακτα). Το Easywedding.gr μπορεί να σας βοηθήσει να συγκρίνετε και να επιλέξετε τον κατάλληλο χώρο για εσάς. Η ομάδα μας περιλαμβάνει διοργανωτές γάμου και εκδηλώσεων, ανθοπωλεία, catering γάμου και πολλά άλλα! Οι επαγγελματίες σύμβουλοι γάμου μας θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του τέλειου χώρου για τον γάμο σας το 2022!

3. Επιλέξτε μια ημερομηνία (εύρος)

Η επιλογή ακριβούς ημερομηνίας εξαρτάται συνήθως από τον τόπο διεξαγωγής του γάμου σας και από άλλους παράγοντες (ειδικά για το 2022!). Ωστόσο, είναι καλή ιδέα να αποφασίσετε μήνα ή τουλάχιστον σεζόν. Αν μη τι άλλο, σημαίνει ότι θα έχετε μια έτοιμη απάντηση όταν οι άνθρωποι ρωτήσουν (και θα το κάνουν!). Φυσικά, μπορεί τελικά να χρειαστεί να είστε ευέλικτοι με την ημερομηνία σας, αλλά με αυτό τον τρόπο θα έχετε ένα σημείο εκκίνησης.

4. Ορίστε προϋπολογισμό

Η δημιουργία του προϋπολογισμού μπορεί να είναι μια δύσκολη και άβολη εργασία, αλλά επηρεάζει όλες τις υπόλοιπες αποφάσεις για τον προγραμματισμό του γάμου σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να το βγάλετε από τη μέση τώρα! Καθίστε με τον έναν ή και τους δύο γονείς (εάν επιθυμούν να συνεισφέρουν) και βρείτε το ποσό με τον οποίο αισθάνεστε όλοι άνετα. Είναι επίσης καλή ιδέα να συμφωνήσετε ποιος θα πληρώσει τι. Μόλις μάθετε τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να ξοδέψετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο του προϋπολογισμού που προσφέρει εντελώς δωρεάν το easywedding.gr για να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας.

7 συμβουλές για πρόσφατα αρραβωνιασμένα ζευγάρια
Wedding-Planning - easywedding.gr

5. Σχεδιάστε τη λίστα καλεσμένων σας

Αφού ορίσετε τον προϋπολογισμό, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε ποιον θα προσκαλέσετε στο γάμο. Ξεκινήστε σημειώνοντας τους «must-have» καλεσμένους σας και χρησιμοποιήστε αυτή τη λίστα ως τον ελάχιστο αριθμό ατόμων. Είναι επίσης καλή ιδέα να ζητήσετε από τις οικογένειές σας πληροφορίες, ειδικά εάν πληρώνουν ολόκληρο ή μέρος του λογαριασμού. Μπορεί να έχουν μεγαλύτερη λίστα από αυτή που περιμένετε! Η λίστα των καλεσμένων σας είναι ένας άλλος τομέας όπου μπορεί να χρειαστεί να είστε ευέλικτοι χάρη στους περιορισμούς για τον κορωνοϊό. Φροντίστε να διατηρήσετε τις αρχικές σας λίστες, καθώς μπορεί να είναι χρήσιμες αν χρειαστεί να μειώσετε τον αριθμό των καλεσμένων αργότερα.

6. Κάντε κράτηση για το χώρο

Έχοντας υπόψη έναν εκτιμώμενο αριθμό επισκεπτών και τον προϋπολογισμό, μπορείτε να ξεκινήσετε την έρευνα και να επικοινωνείτε με χώρους για εικονικές ή αυτοπροσώπως περιηγήσεις.Η επιλογή του χώρου μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο στυλ του γάμου σας. Η διαθεσιμότητα του χώρου μπορεί επίσης να υπαγορεύσει την ημερομηνία του γάμου. Οπότε, φροντίστε να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας και να πληρώσετε την προκαταβολή προτού ξεκινήσετε να ψωνίζετε για διακόσμηση! 

7. Προσλάβετε επαγγελματίες γάμου προτεραιότητας

Ίσως έχετε στον νου σας ένα συγκεκριμένο συγκρότημα ή catering. Ή ίσως υπάρχει ένας κορυφαίος φωτογράφος γάμου, του οποίου τη δουλειά ακολουθείτε στο Instagram! Πολλοί επαγγελματίες γάμου κλείνουν το πρόγραμμά τους πολύ νωρίς, οπότε αν γνωρίζετε με ποιον θέλετε να συνεργαστείτε, επικοινωνήστε μαζί του το συντομότερο δυνατό. Οι διοργανωτές γάμου μπορούν να σας παραπέμψουν στο δίκτυο των αξιόπιστων προμηθευτών τους και να σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο. Επιπλέον, μπορούν να βοηθήσουν στη διαπραγμάτευση του χώρου! Στο easywedding.gr μπορείτε να αναζητήσετε τον κατάλληλο επαγγελματία για εσάς γρήγορα και εύκολα! 

Τώρα που έχετε λάβει τις πιο σημαντικές αποφάσεις για τον προγραμματισμό του γάμου, μπορείτε να είστε ήρεμοι, αφού όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους για την μεγάλη σας μέρα!

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr