this is the facebook pixel7 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα από το νυφικό σας | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Οργάνωση Γάμου

7 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα από το νυφικό σας

Γνωρίζατε ότι είναι δυνατόν να βρείτε το νυφικό φόρεμα των ονείρων σας με λιγότερα χρήματα;

EasyWedding

EasyWedding Team

13 Φεβρουαρίου 2023

7 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα από το νυφικό σας

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Η αγορά νυφικού είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά στάδια του σχεδιασμού του γάμου, αλλά μπορεί επίσης να είναι και ένα από τα πιο αγχωτικά - ειδικά αν αναλογιστείτε ότι το μέσο κόστος ενός νυφικού στην Ελλάδα είναι περίπου 2000 ευρώ. Υπάρχουν όμως τρόποι ώστε να ξοδέψετε λιγότα χρήματα για το νυφικό σας. Είτε θέλετε να μειώσετε τα έξοδα του γάμου σας σας είτε να εξοικονομήσετε χρήματα για άλλες λεπτομέρειες του γάμου σας, παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο φόρεμα χωρίς να αδειάσετε το τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ορίστε έναν προϋπολογισμό

7 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα από το νυφικό σας
Photo by: KOSTAS LIOUGOS PHOTOGRAPHY

Πριν ξεκινήσετε τα ψώνια, καθορίστε πόσα είστε διατεθειμένη να ξοδέψετε για το φόρεμά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες και να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό σας υπό έλεγχο. Μόλις έχετε ένα budget στο μυαλό σας, τηρήστε το. Δεν θέλετε να ερωτευτείτε ένα φόρεμα που είναι εκτός του προϋπολογισμού σας και να καταλήξετε να το μετανιώσετε αργότερα.

Ψωνίστε off-season

Πολλά καταστήματα νυφικών φορεμάτων προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές κατά τους μήνες εκτός αιχμής των γάμων, όπως ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος. Αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή για να βρείτε εξαιρετικές προσφορές σε νυφικά. Λάβετε υπόψη σας ότι η επιλογή μπορεί να είναι περιορισμένη κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, αλλά και πάλι αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

Κοιτάξτε σε Second-Hand καταστήματα

Υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα νυφικά φορέματα σε πολύ προσιτές τιμές. Απλά φροντίστε να ερευνήσετε διεξοδικά τον πωλητή και το φόρεμα για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε καλή συμφωνία. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο νυφικό από ένα φυσικό κατάστημα σε μειωμένη τιμή.

Νοικιάστε το φόρεμά σας

7 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα από το νυφικό σας
Photo by: LOFT STUDIO

Οι υπηρεσίες ενοικίασης νυφικών σας επιτρέπουν να νοικιάσετε ένα νυφικό φόρεμα σε εξαιρετικά μειωμένη τιμή σε σύγκριση με αυτή της αγοράς του. Απλώς φροντίστε να κλείσετε το φόρεμα των ονείρων σας αρκετά νωρίτερα και να έχετε υπόψη σας ότι οι επιλογές μπορεί να είναι περιορισμένες. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις νύφες που δεν τις πειράζει να φορέσουν ένα ήδη φορεμένο φόρεμα και θέλουν να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα.

Σκεφτείτε ένα απλοποιημένο φόρεμα

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, σκεφτείτε ένα φόρεμα που είναι πιο απλό στο σχεδιασμό. Ένα φόρεμα με λιγότερα στολίδια και πιο απλή σιλουέτα θα κοστίσει λιγότερο από ένα έντονα στολισμένο φόρεμα. Αν εξακολουθείτε να θέλετε να προσθέσετε κάποια λάμψη, σκεφτείτε να φορέσετε κάποιο φανταχτερό κόσμημα ή ένα ιδιαίτερο headpiece.

Πουλήστε το νυφικό σας

7 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα από το νυφικό σας
Photo by:Veronika Maxantova 

Ακόμη ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα είναι να πουλήσετε το νυφικό σας φόρεμα αφού τελειώσετε με όλες τις υποχρεώσεις του γάμου σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πάρετε πίσω μεγάλο μέρος των χρημάτων που ξοδέψατε για να το αγοράσετε.

Με αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να βρείτε το τέλειο νυφικό χωρίς να αδειάσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Θυμηθείτε, το θέμα είναι να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ οικονομικής προσιτότητας και στυλ. Καλές αγορές!

Με την εφαρμογή του easywedding δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε μην βγείτε εκτός budget. Κρατήστε τα έξοδα σας υπό έλεγχο καθώς προχωράει η οργάνωση του γάμου σας!

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr