this is the facebook pixelΔείξτε υπέροχη την ημέρα του γάμου σας | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Οργάνωση Γάμου

Δείξτε υπέροχη την ημέρα του γάμου σας

Αν θέλετε να φαίνεστε καταπληκτική στις φωτογραφίες την ημέρα του γάμου σας ακολουθήστε μερικές απλές συμβουλές.

EasyWedding

EasyWedding Team

16 Οκτωβρίου 2021

Δείξτε υπέροχη την ημέρα του γάμου σας

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Η ημέρα του γάμου αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και μαγικότερες στιγμές στη ζωή κάθε ατόμου. Είναι η στιγμή που δυο καρδιές ενώνονται για πάντα, γιορτάζοντας την αγάπη, την ευτυχία και την ελπίδα για μια κοινή, φωτεινή μελλοντική πορεία. Και όπως αυτή η μοναδική στιγμή συγκινεί και αφήνει ανεξίτηλες αναμνήσεις στις ψυχές μας, επίσης καθιστά απαραίτητο το να εμφανιζόμαστε υπέροχες στις φωτογραφίες που θα κρατήσουν αυτές τις στιγμές ζωντανές για πάντα. Ακολουθώντας μερικές απλές, αλλά σημαντικές συμβουλές, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι η εικόνα μας θα αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά και την ευτυχία που αισθανόμαστε την ιδιαίτερη αυτή μέρα. Παρακάτω, θα αναλύσουμε πώς μπορούμε να είμαστε απόλυτα λαμπερές και αξέχαστες στον φακό, καθώς περπατάμε τον αισιόδοξο δρόμο της νέας ζωής μας.

1. Γνωριστείτε με τον φωτογράφο έτσι ώστε να μάθει την προσωπικότητά σας και πώς θα θέλατε να είναι το album σας.

Εάν δεν μπορείτε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε ή να αισθάνεστε άνετα με τον φωτογράφο του γάμου σας, θα κάνει τις φωτογραφίες λίγο πιο αμήχανες και έτσι  θα μειωθούν οι πιθανότητες  να φαίνεστε εκπληκτικοί την ημέρα του γάμου σας.

Ακόμα κι αν θέλετε εκατό τοις εκατό φυσικές φωτογραφίες όλη μέρα χωρίς ούτε ένα πορτρέτο, θα πρέπει να είστε άνετοι. Είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας και κάποιος που γνωρίζετε μόνο για μικρό χρονικό διάστημα θα είναι μαζί σας όλη την ημέρα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συνομιλήσετε και να συνδεθείτε με αυτό που επιλέγετε για αυτό, η συνάντηση δια ζώσης ή μια βίντεο-κλήση είναι απαραίτητη για να βρείτε τον ιδανικό φωτογράφο.

photoshoot of a bride
Harrison Hargrave - Unsplash.com

2. Ζητήστε από τον φωτογράφο σας μια προσέγγιση ντοκιμαντέρ.

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια εκεί έξω που ανησυχούν για το γάμο τους και πώς θα φαίνονται οι εικόνες καθώς δεν τους αρέσει να ποζάρουν για φωτογραφίες. Εδώ μπορείτε είτε να ζητήσετε από τον φωτογράφο του γάμου σας να κάνει μια προσέγγιση ντοκιμαντέρ, είτε βρείτε έναν φωτογράφο που φωτογραφίζει μόνο με αυτόν τον τρόπο. Οι καλύτεροι φωτογράφοι γάμου έχουν πάντα τέτοια προσέγγιση στη δουλειά τους, αν και εφόσον τους το αναφέρετε, θα είναι σίγουρο ότι θα εστιάσουν σε αυτό περισσότερο.

3. Απλά να είσαι ο εαυτός σου

Πολλά ζευγάρια γάμου πάνε στο γάμο τους ανησυχώντας για το πώς ακριβώς θέλουν να φαίνονται στις εικόνες μετά. Μπορεί ήδη να συνθέτουν τους πίνακες του Pinterest. Η συμβουλή εδώ όμως είναι να προσπαθήσετε να μην περιπλέξετε τα πράγματα υπερβολικά. Την ημέρα του γάμου σας το μόνο που πρέπει να κάνετε τελικά είναι απλά να είστε ο εαυτός σας.

Εσείς φτιάχνετε την ιστορία και τους χαρακτήρες του γάμου σας. Τις στιγμές και τα συναισθήματα που θα κουβαλούν όλοι φεύγοντας. Οι φωτογραφίες λοιπόν πρέπει να αποτυπώνουν αυτό ακριβώς ώστε να μπορείτε να δείτε τους ανθρώπους για αυτό που είναι και τις στιγμές που δημιουργούν. Απλώς γίνετε ο εαυτός σας, αγαπήστε, γελάστε και κλάψτε στις εικόνες του γάμου σας. Φυσικά θα δείχνετε εκπληκτικοί αν είστε απλά εσείς.

groom hugs the bride
Getúlio Moraes - Unsplash.com

4. Οργανώστε μια Pre Wedding φωτογράφιση.

Όχι μόνο μια φωτογράφιση πριν από το γάμο θα σας δώσει χρόνο να γνωρίσετε τον φωτογράφο σας, αλλά θα δώσει επίσης χρόνο και στον φωτογράφο σας να σας γνωρίσει.

«Το να γνωρίζω καλά τα ζευγάρια  είναι πραγματικά σημαντικό για μένα, όσο περισσότερο τα γνωρίζω, τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητές τους, τόσο περισσότερο μπορώ να τα τραβήξω οργανικά και να σιγουρευτώ ότι οι εικόνες τους τους αντιπροσωπεύουν. Για μένα μοιάζει περισσότερο με τη λήψη φωτογραφιών για το ποιοι είστε μαζί σε αντίθεση με τις "φωτογραφίες σας". Ελπίζω να έχει νόημα. Τα ζευγάρια πάντα νιώθουν λίγο νευρικά πριν από το γάμο και δεν τα κατηγορώ! Θα ένιωθα ακριβώς το ίδιο. Ο Κώστας και η Βασιλική μου είπαν ότι ήταν πολύ νευρικοί πριν τη φωτογράφιση και τους είπα ότι μέχρι να τελειώσει θα ήθελαν να το κάνουν ξανά. Η απάντησή της ήταν "χαχα θα δούμε! Είμαι πραγματικά νευρική!" Στο τέλος της, ήθελαν πραγματικά να το κάνουν ξανά.» 

5. Πες το όπως είναι

Πριν γίνει ο γάμος σα και όταν τελειώσει η κράτηση του φωτογράφου του γάμου σας, βεβαιωθείτε ότι του έχετε εξηγήσει ακριβώς τι σας πειράζει ή δεν σας πειράζει να κάνετε. Είναι πολύ όμορφο να αφήσετε την ημέρα να ξεδιπλώνεται και να τα αποτυπώνετε όλα φυσικά, με κάποια ελάχιστη κατεύθυνση για να βεβαιωθείτε ότι βγάζετε τον καλύτερό σας εαυτό. Υπάρχει μια μειονότητα φωτογράφων γάμου  εκεί έξω που προσπαθούν να βγάλουν φωτογραφίες για τους ίδιους και το χαρτοφυλάκιό τους. Έτσι, το να είστε ξεκάθαροι από την αρχή με τον φωτογράφο σας σχετικά με το πώς θέλετε να είναι το album σας είναι το πιο σημαντικό.

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr