this is the facebook pixelDJ ή Μπάντα: Ποια είναι η ιδανική μουσική για τον γάμο σας; | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Δεξίωση

DJ ή Μπάντα: Ποια είναι η ιδανική μουσική για τον γάμο σας;

Το βασικό είναι να βρείτε έναν επαγγελματία που να σέβεται τις επιθυμίες σας, να επικοινωνεί και να συνεργάζεται μαζί σας, και να δημιουργήσει μία αξέχαστη μουσική εμπειρία για την ημέρα του γάμου σας.

EasyWedding

EasyWedding Team

24 Σεπτεμβρίου 2023

DJ ή Μπάντα: Ποια είναι η ιδανική μουσική για τον γάμο σας;

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Η μουσική είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός γάμου, καθώς δημιουργεί την ατμόσφαιρα, το ύφος και τη διάθεση της εκδήλωσης. Η μουσική συνοδεύει όλες τις στιγμές του γάμου, από την είσοδο του ζευγαριού, τον πρώτο χορό, την κοπή της τούρτας, μέχρι το πάρτυ με τους καλεσμένους. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε με προσοχή τη μουσική που θα ακουστεί στο γάμο σας.

Μία από τις βασικές επιλογές που θα κληθείτε να κάνετε είναι αν θα προτιμήσετε dj ή μπάντα για να αναλάβει τη μουσική κάλυψη του γάμου σας. Και οι δύο επιλογές έχουν τα πλεονεκτήματά τους και τα μειονεκτήματά τους, και η απόφασή σας θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως:

Το budget σας

DJ ή Μπάντα: Ποια είναι η ιδανική μουσική για τον γάμο σας;
Photo by:Amaze Djs

Γενικά, ένας dj είναι φθηνότερος από ένα μπάντα γάμου, κυρίως λόγω των λιγότερων απαιτήσεων σε χώρο, εξοπλισμό και αμοιβή. Ωστόσο, υπάρχουν και dj που μπορεί να χρεώνουν περισσότερο από μία μπάντα, ανάλογα με τη φήμη και την ποιότητα που προσφέρουν.

Το ύφος του γάμου σας

Αν θέλετε ένα γάμο που να ακολουθεί μία συγκεκριμένη θεματική, όπως vintage, boho, rock, country κλπ., τότε ίσως να σας ταιριάζει περισσότερο μιά μπάντα που να παίζει το αντίστοιχο είδος μουσικής. Αν όμως θέλετε ένα γάμο που να είναι πιο δυναμικός, πολυσύνθετος και ευέλικτος, τότε ένας dj μπορεί να σας προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία και προσαρμοστικότητα στη μουσική.

Τα γούστα σας και των καλεσμένων σας

DJ ή Μπάντα: Ποια είναι η ιδανική μουσική για τον γάμο σας;
Photo by:Picos Apicos & The Pina Coladas 

Αν είστε λάτρεις της ζωντανής μουσικής και θέλετε να δώσετε μία πιο αυθεντική και ζεστή αίσθηση στο γάμο σας, τότε ένα μουσικό συγκρότημα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Αν όμως είστε πιο ανοιχτοί σε διάφορα είδη μουσικής και θέλετε να κρατήσετε τους καλεσμένους σας συνεχώς στην πίστα, τότε ένα dj μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Η χωρητικότητα και η ακουστική του χώρου

Αν ο χώρος είναι μικρός ή έχει πολλά εμπόδια που δυσκολεύουν τη διάδοση του ήχου, τότε ίσως να μην είναι κατάλληλος για ένα μεγάλο μουσικό συγκρότημα. Επίσης, αν ο χώρος είναι πολύ θορυβώδης, τότε ίσως να χρειάζεται μία πιο εξειδικευμένη ηχητική εγκατάσταση για να αποφύγετε την παραμόρφωση του ήχου.

Η διάρκεια και το ωράριο του γάμου

DJ ή Μπάντα: Ποια είναι η ιδανική μουσική για τον γάμο σας;
Photo by:Saxanomaly 

Αν ο γάμος σας είναι μακρύς και διαρκεί μέχρι αργά το βράδυ, τότε ίσως να χρειάζεστε περισσότερη ποικιλία και δυναμισμό στη μουσική. Ένας dj μπορεί να σας προσφέρει περισσότερες επιλογές και ν’ αλλάζει το ρυθμό και το στυλ της μουσικής ανάλογα με τη φάση και τη διάθεση του γάμου. 

Η προσωπική σας σχέση με τον dj ή το μουσικό συγκρότημα

Αν γνωρίζετε προσωπικά κάποιον dj ή κάποιο μέλος ενός μουσικού συγκροτήματος, τότε μπορεί να σας βοηθήσει να νιώθετε πιο άνετα και να απαιτήσετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους τις προτιμήσεις σας, να τους ζητήσετε να αφιερώσουν κάποια τραγούδια, να αλλάξουν κάποια τραγούδια, να ακολουθήσουν κάποια playlist κλπ.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, το βασικό είναι να βρείτε έναν επαγγελματία που να κάνει καλά τη δουλειά του, να σέβεται τις επιθυμίες σας, να επικοινωνεί και να συνεργάζεται μαζί σας, και να δημιουργήσει μία αξέχαστη μουσική εμπειρία για την ημέρα του γάμου σας. Γι’ αυτό, πρέπει να ψάξετε, να ακούσετε, να αξιολογήσετε και να αποφύγετε τυχόν λάθη που θα αφήσουν με παράπονα εσάς και τους καλεσμένους σας.

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr