this is the facebook pixelΟι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022 | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Μόδα

Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022

Ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις στους γάμους. Φιόγκοι, λουλούδια και bold χρώματα πρωταγωνιστούν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022.

EasyWedding

EasyWedding Team

2 Μαΐου 2022

Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Με τη χαλάρωση των περιορισμών του Covid-19, που επιτρέπουν μεγαλύτερες γιορτές, οι γάμοι αρχίζουν να μοιάζουν όλο και περισσότερο με τους αντίστοιχους πριν από τον Covid. Τι άλλαξε όμως; Λοιπόν, τα ζευγάρια γνωρίζουν καλύτερα πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος με τα μέλη της οικογένειάς και τους φίλους και θέλουν οι γάμοι τους να είναι μια γιορτή γι' αυτούς. Τα ζευγάρια του 2022 θέλουν να δημιουργήσουν μια μέρα άκρως προσωπική και διασκεδαστική, με μοναδικά, απροσδόκητα στοιχεία που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους και θα χαραχθούν στη μνήμη τους μετά το τέλος της ημέρας. Διαθέτοντας statement χρωματικές παλέτες, προσεγμένη διακόσμηση, τολμηρό νυφικό στιλ και κομψή ψυχαγωγία, η λίστα με τις μεγαλύτερες τάσεις του γάμου του 2022 μας ενθουσιάζει για τη χρονιά που έρχεται!

1.Garden Weddings

Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Garden Wedding - easywedding.gr

Οι ρομαντικοί γάμοι σε κτήματα και οι γάμοι σε χώρους με μαγευτικούς κήπους έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς τα ζευγάρια εκμεταλλεύονται την ομορφιά (και την ενισχυμένη ασφάλεια!) των υπέροχων εξωτερικών χώρων με πράσινο. Ενώ οι γάμοι σε κήπο έχουν μεγαλύτερο φόρτο εργασίας για τον προγραμματισμό, σας παρέχουν την ευκαιρία να διοργανώσετε την ημέρα του γάμου σας σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο και να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο της εμφάνισης αλλά και της αίσθηση της ημέρας.

2.Tραπέζια Τούρτας

Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Wedding Cake - easywedding.gr
Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Wedding Cake - easywedding.gr

Τα ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια για την γαμήλια τούρτα προσελκύουν όλο και περισσότερο την προσοχή, μέσω προσαρμοσμένων κρίκων και ειδικές καμάρες για την τούρτα! Είτε είναι διακοσμημένα με φρέσκα λουλούδια, αποξηραμένα φυλλώματα είτε είναι απλά με μια μοντέρνα, μινιμαλιστική αισθητική, αποτελούν υπέροχα σημεία εστίασης σε κάθε γαμήλιο τραπέζι και ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα στους γάμους του 2022.

3.Δαχτυλίδια αρραβώνων εμπνευσμένα από vintage

Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Vintage Wedding Ring - easywedding.gr

Ακόμα αναζητάτε δαχτυλίδι αρραβώνων; Το 2022, τα δαχτυλίδια κειμήλια και τα σχέδια εμπνευσμένα από vintage στοιχεία θα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών όλων, καθώς τα ζευγάρια γίνονται πιο συναισθηματικά για το στυλ της εποχής των γονιών και των παππούδων τους. Με παλιά ευρωπαϊκά κοψίματα και πολύχρωμους πολύτιμους λίθους, τα vintage δαχτυλίδια αρραβώνων είναι διαχρονικά όμορφα και μας αρέσει η ιδέα να συνδέσουμε παλιές και σύγχρονες ιστορίες αγάπης μέσω κοσμημάτων.

4.Γάμοι τις καθημερινές

Με τη βιομηχανία των γάμων να είναι αντιμέτωπη με μια τεράστια συσσώρευση που δημιουργήθηκε από αναβολές που σχετίζονται με τον Covid, αυτή είναι μια αναδυόμενη τάση που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε! Ενώ οι γάμοι τις καθημερινές είναι πιο δύσκολη υπόθεση για τους καλεσμένους, αφού πρέπει να πάρουν άδεια από τη δουλειά, πολλά ζευγάρια του 2020 και του 2021 ήταν στην ευχάριστη θέση να αποκομίσουν τα οφέλη, τα οποία είναι φθηνότερες τιμές και καλύτερη διαθεσιμότητα όσον αφορά τους χώρους και τους προμηθευτές. Είναι αλήθεια ότι ο γάμος σας Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη μπορεί να είναι λιγότερο βολικός για τους καλεσμένους σας, αλλά αυτό γίνεται λιγότερο σημαντικό εάν έχετε μια μικρότερη λίστα!

5.Παραμυθένιος Φωτισμός

Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Wedding Lights - easywedding.gr
Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Wedding Lights - easywedding.gr

Ο τρόπος με τον οποίο φωτίζετε τους εσωτερικούς ή/και εξωτερικούς χώρους στη δεξίωση του γάμου σας διαμορφώνει τον τόνο και τη διάθεση ολόκληρης της βραδιάς, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο παραμυθένιος φωτισμός μπήκε στη λίστα μας με τις κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022. Δημιουργουργήστε μια ονειρική και κινηματογραφική ατμόσφαιρα! Επιλέξτε από λαμπάκια μέχρι εγκαταστάσεις vintage πολυελαίων και κλασικά φώτα.

6.Virtual Save-the-Date

Με τόσα πολλά ζευγάρια που έπρεπε να κάνουν αλλαγές στις ημερομηνίες του γάμου τους το 2020 και το 2021, τα εικονικά προσκλητήρια γάμου έγιναν κάτι συνηθισμένο! Για εμάς, ο ρομαντισμός της πραγματικής γραφικής ύλης δεν μπορεί ποτέ να αποτυπωθεί στο διαδίκτυο, αλλά μας αρέσει η ιδέα της εικονικής αποθήκευσης, ακολουθούμενη από μια φυσική πρόσκληση. Τα εικονικά προσκλητήρια γάμου είναι ιδανικά για μοντέρνα ζευγάρια που αγαπούν την τεχνολογία, καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής και, ανάλογα με το πώς θα τα δημιουργήσετε, μπορεί να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και την τσέπη σας. Απλώς θυμηθείτε να εκτυπώσετε αντίγραφα για τυχόν επισκέπτες που ενδέχεται να μην έχουν πρόσβαση στις ψηφιακές εκδόσεις!

7.Χειροποίητες λεπτομέρειες

Από φορέματα, χαρτικά, κέικ, ακόμη και διακοσμητικά αντικείμενα, όπως κεριά, κορδέλες και χαρτοπετσέτες, παρατηρούμε μια τεράστια αύξηση στις κομψές, ζωγραφισμένες στο χέρι λεπτομέρειες του γάμου. Για ζευγάρια που θέλουν να ενσωματώσουν εξατομικευμένα και καλλιτεχνικά στοιχεία στο γάμο τους, οι ζωγραφισμένες στο χέρι διακοσμητικές λεπτομέρειες δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση που σίγουρα θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σας!

8.Το Μικρό Λευκό Φόρεμα

Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Little White Dress - easywedding.gr
Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Little White Dress - easywedding.gr

Τα κοντά νυφικά, αλλιώς γνωστά ως το μικρό λευκό φόρεμα, ήταν εξαιρετικά δημοφιλή τη δεκαετία του 1960, καθώς και σε πολιτικούς και μικρούς γάμους κατά τη διάρκεια των δεκαετιών. Το 2022, περιμένουμε να δούμε πιο κοντά νυφικά στριφώματα από ποτέ! Το καλύτερο κομμάτι; Ένα τέτοιο φόρεμα είναι τόσο ευέλικτο, που μπορείτε να το φορέσετε πολύ μετά το τέλος του γάμου!

9.Έντονα, ζωηρά χρώματα

Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Color Wedding - easywedding.gr
Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Color Wedding - easywedding.gr

Οι χρωματικές παλέτες με παστέλ αποχρώσεις είναι δημοφιλείς εδώ και μερικά χρόνια, επομένως είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τολμηρές πινελιές χρωμάτων στο πάρτι! Με ζεστούς, γήινους τόνους, ζωντανές παλέτες χρωμάτων, μονόχρωμη με εντυπωσιακές χρωματικές λάμψεις και εκκεντρικούς συνδυασμούς που έρχονται σε αντίθεση με τα χρώματα, συγκαταλέγονται στις αγαπημένες μας τάσεις στη διακόσμηση του γάμου για το 2022. Αναρρωτιέστε πού θα μας οδηγήσει αυτή η τάση τους επόμενους 6 μήνες; Λοιπόν, οι προβλέψεις για τις χρωματικές τάσεις προβλέπουν ότι τα κορυφαία χρώματα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022 θα είναι το ροζ-μωβ Orchid Bloom, το ζωντανό μπλε Super Sonic, το φρέσκο ​​Fair Green, το παιχνιδιάρικο ροζ Bubblegum, το ζωηρό Coral Rose και το δροσερό μπλε Cascade. Και το χρώμα της χρονιάς για το 2022, το Very Peri, μια πλούσια απόχρωση του μωβ, είναι επίσης τάση.

10.Πολύχρωμα φλοράλ print & κεντημένα νυφικά

Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Floral Wedding dress - easywedding.gr
Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Floral Wedding dress - easywedding.gr

Εμπνευσμένα από τη φύση κεντήματα και floral print στοιχεία έχουν εμφανιστεί σε μερικές συλλογές νυφικών τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή τη σεζόν, οι απλικέ από χλωρίδα και πανίδα και τα έντονα εμπριμέ άνθη εμφανίζονται παντού! Από 3D floral απλικέ σε μίνι φορέματα, φορέματα διακοσμημένα με φλοράλ κεντήματα και υφάσματα με ανθισμένα prints, υπάρχει μια εκδοχή αυτής της τάσης που ταιριάζει σε κάθε νυφική ​​αισθητική.

11.Φιόγκοι

Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Wedding Cake - easywedding.gr
Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Bow Wedding Dress - easywedding.gr

Οι φιόγκοι επέστρεψαν (αν και έφυγαν ποτέ πραγματικά;)! Μιλάμε για μεγάλους, μικρούς και για όλα τα ενδιάμεσα. Είτε στολίζουν το νυφικό σας, είτε τα συναντάμε σε αξεσουάρ μαλλιών, σε παπούτσια, σε διακόσμηση ή σε τραπέζια τούρτας!

12.Διαμάντια Salt & Pepper

Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Wedding Ring - easywedding.gr

Αν ψάχνετε για ένα πραγματικά μοναδικό δαχτυλίδι αρραβώνων, αυτή είναι η τάση για εσάς! Τα διαμάντια με αλάτι και πιπέρι είναι διαμάντια που έχουν ένα μείγμα από πολλά λευκά και μαύρα εγκλείσματα, φυσικά σημάδια χρώματος που δίνουν στην πέτρα μια γκρι όψη. Αγαπημένα για τη μοναδική τους γοητεία, τα διαμάντια με αλάτι και πιπέρι έχουν γίνει πολύ δημοφιλή σε κουλ ζευγάρια που αναζητούν κάτι διαφορετικό. Είναι επίσης συνήθως λιγότερο ακριβά, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για αρραβωνιασμένα ζευγάρια με χαμηλό προϋπολογισμό και, καθώς τα διαμάντια αλατοπίπερου απαιτούν λιγότερους πόρους από τα κανονικά διαμάντια, είναι ιδανικά και για ζευγάρια με οικολογική συνείδηση!

13.Συντήρηση Μπουκέτου

Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Wedding Bouquet - easywedding.gr

Μετά από όλα όσα έγιναν για τη δημιουργία της νυφικής ανθοδέσμης, δεν είναι περίεργο που πολλές νύφες θέλουν να τη διατηρήσουν! Η διατήρηση της ανθοδέσμης, μια ξεχασμένη παράδοση μετά το γάμο πρόκειται να απογειωθεί ξανά το 2022. Από το πάτημα λουλουδιών, τη συντήρηση σε εποξειδική ρητίνη ή τη βύθιση σε κερί, μέχρι τα προσαρμοσμένα νυφικά λουλούδια και πίνακες ζωγραφικής, οι νύφες αναζητούν καλλιτέχνες για σύγχρονους τρόπους διατήρησης και παρουσίασης των λουλουδιών του γάμου τους.

14.Μοντέρνος μονοχρωματισμός

Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Monochromatic Wedding - easywedding.gr
Οι κορυφαίες τάσεις γάμου για το 2022
Monochromatic Wedding - easywedding.gr

Εμφανιζόμενη σε όλα, από χαρτικά μέχρι λουλούδια, η minimal μονoχρωμία είναι η πιο κομψή τάση μοντέρνας διακόσμησης γάμου που έχουμε δει εδώ και καιρό! Ενώ η μονόχρωμη παλέτα συχνά συνδέεται με μια συγκρατημένη αισθητική "less is more", τολμηρές γραφικές λεπτομέρειες την ανεβάζουν σε νέο επίπεδο για το 2022.

 

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr