this is the facebook pixelΟι τάσεις στο νυφικό μακιγιάζ για το 2022 | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Υγεία Και Ομορφιά

Οι τάσεις στο νυφικό μακιγιάζ για το 2022

Οι νεότερες τάσεις του νυφικού μακιγιάζ είναι εδώ. Ποιες είναι αυτές και πώς μπορείτε να τις ακολουθήσετε;

EasyWedding

EasyWedding Team

17 Μαΐου 2022

Οι τάσεις στο νυφικό μακιγιάζ για το 2022

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Η επιλογή του σωστού νυφικού μακιγιάζ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναδείξετε το στυλ και την προσωπικότητά σας. Τα καλά νέα είναι ότι πολλές τάσεις στο μακιγιάζ γάμου μπορούν να σας εμπνεύσουν ώστε να δημιουργήσετε ένα look που θα αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά σας. Από εκεί και πέρα, εσείς και ο makeup artist σας μπορείτε να εργαστείτε ως ομάδα, ώστε να δείχνετε λαμπερή και όμορφη την μεγάλη ημέρα. Ποιες είναι λοιπόν οι τάσεις του νυφικού μακιγιάζ για το 2022;

1. Μινιμαλισμός

Οι τάσεις στο νυφικό μακιγιάζ για το 2022
Wedding Makeup - www.easywedding.gr

Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, πολλές γυναίκες μείωσαν το μακιγιάζ. Για το λόγο αυτό, η χρήση ελάχιστων καλλυντικών προϊόντων έχει γίνει μία δημοφιλής τάση. Στην πραγματικότητα, όλο και περισσότερες γυναίκες θέλουν να προβάλλουν πλέον τη φυσική τους ομορφιά αντί να κρύβουν τις ατέλειές τους. Η μινιμαλιστική εμφάνιση έχει γίνει επίσης το αγαπημένο look πολλών νυφών, επειδή οι γάμοι έχουν γίνει πιο κλειστοί τα τελευταία χρόνια.

Φέτος, αναμένεται ότι το minimal look θα εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλές νύφες. Για να δημιουργήσετε αυτό το look, μπορείτε να ξεκινήσετε με μια άψογη βάση. Από εκεί, μπορείτε να απλώσετε λίγο ρουζ στα μάγουλά σας. Για υπέροχα μάτια, μπορείτε να φορέσετε eyeliner και αστραφτερή σκιά ματιών. Στη συνέχεια, μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνιση με μάσκαρα. Για να ολοκληρώσετε το μινιμαλιστικό σας look, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα ανοιχτό ροζ κραγιόν.

2. Δροσερό και φρέσκο look

Οι τάσεις στο νυφικό μακιγιάζ για το 2022
Wedding Makeup - www.easywedding.gr

Μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του νυφικού μακιγιάζ για το 2022 είναι το glowy δέρμα. Ο λόγος είναι ότι όλο και περισσότερες νύφες θέλουν να δείχνουν φρέσκες και νέες κατά τη διάρκεια του γάμου. Για αυτόν τον λόγο, επιλέγουν ένα λαμπερό glossy φινίρισμα αντί για μια ματ εμφάνιση.

Δυστυχώς, η δροσερή glowy εμφάνιση μπορεί να είναι δύσκολη στη δημιουργία. Λάβετε υπόψη ότι παράγοντες όπως ο τύπος δέρματος, η υφή και το κλίμα μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Ακόμα κι έτσι, ένας επιδέξιος make up artist μπορεί να επιλέξει το σωστό primer και το κατάλληλο foundation για να δημιουργήσει ένα φρέσκο ​​και δροσερό φινίρισμα. Θυμηθείτε, το κλειδί για αυτήν την τάση μακιγιάζ είναι να φαίνεται φυσικό, φρέσκο ​​και νεανικό.

3. Ροζ χείλη

Οι τάσεις στο νυφικό μακιγιάζ για το 2022
Wedding Makeup - www.easywedding.gr

H τελευταία τάση νυφικού μακιγιάζ για το 2022 είναι τα ροζ χείλη. Όπως γνωρίζετε, η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι πιο δημοφιλείς εποχές για γαμήλιες εκδηλώσεις και το ροζ χρώμα τους ταιριάζει απόλυτα. Επιπλέον τα ροζ χείλη δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και μπορούν να συμπληρώσουν το νυφικό σας, ανεξάρτητα από το στυλ και το χρώμα του.

Όπως γνωρίζετε υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις του ροζ. Εάν θέλετε μια πιο μινιμαλ εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε μια γυμνή ή μια πιο ανοιχτή απόχρωση του ροζ. Το φούξια, το ματζέντα και το τριαντάφυλλο είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές αν θέλετε να επιλέξετε μια πιο σκούρα απόχρωση. Υπάρχει μια ροζ απόχρωση για όλους!

 

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr