this is the facebook pixelΦθινοπωρινή ανθοδέσμη γάμου: Οδηγός επιλογής ιδανικού μπουκέτου | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Τελετή

Φθινοπωρινή ανθοδέσμη γάμου: Οδηγός επιλογής ιδανικού μπουκέτου

Η φθιναπωρινή σας ανθοδέσμη δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ, είναι ένα statement piece, μια προσωπική έκφραση στυλ που συμπληρώνει το μαγικό φθινοπωρινό σκηνικό!

EasyWedding

EasyWedding Team

1 Οκτωβρίου 2023

Φθινοπωρινή ανθοδέσμη γάμου: Οδηγός επιλογής ιδανικού μπουκέτου

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Καθώς το φθινόπωρο χρωματίζει τα φύλλα σε ζωηρές αποχρώσεις, φανταστείτε τον εαυτό σας να περπατά στο διάδρομο, με ένα εντυπωσιακό μπουκέτο στο χέρι που αποτυπώνει τέλεια την ουσία του φθινοπώρου. Αυτό το μπουκέτο δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ, είναι ένα statement piece, μια προσωπική έκφραση στυλ που συμπληρώνει το μαγικό φθινοπωρινό σκηνικό. Αν σχεδιάζετε έναν φθινοπωρινό γάμο και βρίσκεστε σε αναζήτηση της τέλειας ανθοδέσμης, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Ας ξεκινήσουμε ένα ταξίδι για να ανακαλύψουμε τη φθινοπωρινή γαμήλια ανθοδέσμη των ονείρων σας, μια ανθοδέσμη τόσο μοναδική και όμορφη όσο και η ιστορία της αγάπης σας.

Χρώματα φθινοπώρου 

Φθινοπωρινή ανθοδέσμη γάμου: Οδηγός επιλογής ιδανικού μπουκέτου
Photo by:easywedding.gr

Το φθινόπωρο έχει να κάνει με ζεστά, πλούσια χρώματα. Σκεφτείτε τα βαθιά κόκκινα, πορτοκαλί, κίτρινα, ακόμα και τα μωβ. Αυτά τα χρώματα μπορούν να ενσωματωθούν όμορφα στη γαμήλια ανθοδέσμη σας για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ που συμπληρώνει το θέμα του γάμου σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μονοχρωματικό σχήμα με διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος ή να επιλέξετε μια παλέτα με αντιθέσεις για να κάνετε το μπουκέτο σας να ξεχωρίζει.

Λουλούδια φθινοπώρου

Η ενσωμάτωση εποχιακών λουλουδιών στην ανθοδέσμη σας όχι μόνο την καθιστά πιο συμφέρουσα οικονομικά αλλά και προσθέτει μια πινελιά αυθεντικότητας στον φθινοπωρινό σας γάμο. Μερικά δημοφιλή φθινοπωρινά λουλούδια περιλαμβάνουν:

  • Χρυσάνθεμα: Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα, είναι ιδανικά για να προσθέσετε όγκο στην ανθοδέσμη σας.
  • Ντάλιες: Η μοναδική δομή τους και οι βαθιές αποχρώσεις τους τις καθιστούν αγαπημένες για φθινοπωρινούς γάμους.
  • Κατιφές: Αυτά τα ζωηρά πορτοκαλί λουλούδια είναι ιδανικά για να προσθέσετε ένα ποπ χρώμα.
  • Ηλιοτρόπια: Τα φωτεινά κίτρινα πέταλά τους αποτυπώνουν τέλεια την ουσία του φθινοπώρου.
  • Τριαντάφυλλα: Ενώ είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο, τα τριαντάφυλλα σε βαθιές κόκκινες ή πορτοκαλί αποχρώσεις μπορούν να προσθέσουν κομψότητα στο φθινοπωρινό μπουκέτο σας.

Προσθήκη υφών 

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να πειραματιστείτε με διαφορετικές υφές στο μπουκέτο σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε στοιχεία όπως   κουκουνάρια ή ακόμη και φθινοπωρινά φύλλα για να δώσετε στο μπουκέτο σας μια ξεχωριστή πινελιά. Αυτό ενισχύει την οπτική ελκυστικότητα του  μπουκέτου σας.

Μέγεθος και σχήμα

Φθινοπωρινή ανθοδέσμη γάμου: Οδηγός επιλογής ιδανικού μπουκέτου
Photo by:easywedding.gr

Το μέγεθος και το σχήμα της ανθοδέσμης σας θα πρέπει να συμπληρώνει το φόρεμα και τη σωματότυπο σας. Εάν είστε μικροκαμωμένη, σκεφτείτε ένα μικρότερο, πιο συμπαγές μπουκέτο. Αν είστε ψηλή, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε ένα μπουκέτο με καταρράκτη.

Συνεργασία με ανθοπώλη

Ένας επαγγελματίας ανθοπώλης μπορεί να σας δώσει πολύτιμες συμβουλές σχετικά με το ποια λουλούδια είναι στην εποχή τους και τι θα ταίριαζε καλύτερα με το θέμα του γάμου σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια ανθοδέσμη που να ταιριάζει στο budget σας. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε το όραμά σας με σαφήνεια στον ανθοπώλη και μη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη του ειδικού.

Προσωπικές πινελιές

Φθινοπωρινή ανθοδέσμη γάμου: Οδηγός επιλογής ιδανικού μπουκέτου
Photo by: easywedding.gr

Να θυμάστε, η γαμήλια ανθοδέσμη σας είναι μια έκφραση του προσωπικού σας στυλ. Μη φοβηθείτε να σκεφτείτε έξω από το κουτί και να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά μοναδικό. Θα μπορούσατε να προσθέσετε στοιχεία που έχουν προσωπική σημασία, όπως ένα κομμάτι δαντέλας από το νυφικό της μητέρας σας ή κάποιο γούρι.

Συντήρηση 

Τέλος, σκεφτείτε πώς μπορεί να θέλετε να διατηρήσετε την ανθοδέσμη σας μετά το γάμο. Παραδοσιακά η νύφη πετάει την ανθοδέσμη στις φίλες της αλλά ορισμένες νύφες επιλέγουν να συντηρήσουν τις ανθοδέσμες τους επαγγελματικά, ενώ άλλες μπορεί να προτιμούν να τις στεγνώσουν και να τις φυλάξουν σε ένα κουτί σκιών.

Η επιλογή της σωστής φθινοπωρινής γαμήλιας ανθοδέσμης μπορεί να φαίνεται περίπλοκη, αλλά με αυτές τις συμβουλές στο μυαλό σας, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε κάτι όμορφο που θα συμπληρώνει τέλεια το στυλ σας και την εποχή. Καλό προγραμματισμό!

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr