this is the facebook pixelΠώς να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για τέλειο νυφικό μακιγιάζ | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Υγεία Και Ομορφιά

Πώς να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για τέλειο νυφικό μακιγιάζ

Η προετοιμασία της επιδερμίδας σας για το μακιγιάζ της ημέρας του γάμου είναι απαραίτητη για να πετύχετε μια λαμπερή εμφάνιση την ξεχωριστή σας ημέρα.

EasyWedding

EasyWedding Team

4 Αυγούστου 2023

Πώς να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για τέλειο νυφικό μακιγιάζ

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Καθώς πλησιάζει η ημέρα του γάμου σας, η αναζήτηση του τέλειου makeup artist είναι απαραίτητη, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μια τέλεια εφαρμογή του make up ξεκινά με ένα σωστά προετοιμασμένο πρόσπωπο. Ακριβώς όπως το στοκάρισμα του σπιτιού σας πριν από το βάψιμο, η προετοιμασία της επιδερμίδας σας είναι απαραίτητη για ένα άψογο μακιγιάζ. Ανεξάρτητα από το ποιον makeup artist θα επιλέξετε, η αφιέρωση χρόνου σε μια σωστή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος πριν από την ημέρα του γάμου σας θα πρέπει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα.

Επιπλέον, είναι εξίσου σημαντικό να δώσετε στο δέρμα σας την προσοχή που του αξίζει το πρωί του γάμου σας. Είτε ακολουθείτε με ευλάβεια μια ρουτίνα περιποίησης για μήνες είτε προτιμάτε μια μινιμαλιστική προσέγγιση, η παραμέληση της προετοιμασίας την ημέρα του γάμου μπορεί να κάνει όλες τις προσπάθειές σας να περάσουν απαρατήρητες.

Βρήκαμε τις καλύτερες συμβουλές για το πώς να προετοιμάσετε το δέρμα σας για το μακιγιάζ της ημέρας του γάμου σας. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα μυστικά για λαμπερή νυφική ομορφιά!

Βήμα πρώτο: Καθαρισμός

Πώς να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για τέλειο νυφικό μακιγιάζ
Photo by:ΕΛΕΝΗ ΣΑΒΒΙΔΟΥ

Ξεκινήστε το πρωινό σας με ένα απαλό καθαριστικό που εστιάζει στην ενυδάτωση. Προτιμήστε ένα προϊόν χωρίς άρωμα εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ για να δώσετε στο δέρμα σας μια σφριγηλή και λαμπερή εμφάνιση.

Βήμα δεύτερο: Ορός

Ακολουθήστε με έναν ενυδατικό ορό, κατά προτίμηση έναν που περιέχει υαλουρονικό οξύ. Οι νύφες με λιπαρό δέρμα θα πρέπει να επιλέγουν ενυδατικούς ορούς με βάση το νερό για να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά την επιφανειακή αφυδάτωση.

Βήμα τρίτο: Ενυδάτωση

Πώς να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για τέλειο νυφικό μακιγιάζ
Photo by: Dimitris Karageorgos

Κλειδώστε τα οφέλη του ορού σας με μια πιο ελαφριά ενυδατική κρέμα "ημέρας" που δεν θα αισθάνεστε βαριά στο δέρμα σας. Αυτό δημιουργεί την ιδανική βάση για την εφαρμογή του μακιγιάζ σας.

Βήμα τέταρτο: SPF

Ανεξάρτητα από το χώρο ή την ώρα της ημέρας, μην παραλείπετε το αντηλιακό. Προστατέψτε το δέρμα σας από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες με ένα SPF με χημική βάση, εξασφαλίζοντας τέλειες φωτογραφίες.

Βήμα πέμπτο: Primer

Ολοκληρώστε τη ρουτίνα σας πριν από το μακιγιάζ με ένα κατάλληλο primer. Οι νύφες με ξηρή επιδερμίδα μπορούν να επιλέξουν ένα ενυδατικό primer, ενώ εκείνες με λιπαρή επιδερμίδα μπορεί να προτιμήσουν μια ματ ή αντι-γυαλιστερή επιλογή. Συμβουλευτείτε τον make up artist σας για τις επαγγελματικές του συμβουλές.

Extra tips ομορφιάς γάμου

Πώς να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για τέλειο νυφικό μακιγιάζ
Photo by: Κωνσταντίνα Βραχνά

Ενισχύστε την πρωινή ρουτίνα του γάμου σας με κάποια πρόσθετη περιποίηση. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια παγωμένη μάσκα με τζελ κάτω από τα μάτια για να μειώσετε το πρήξιμο και να ανανεώσετε τα μάτια σας.

Τι να αποφύγετε το πρωί του γάμου σας

Αποφύγετε την απολέπιση την ημέρα του γάμου σας για να αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς. Πραγματοποιήστε την απολέπιση τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από τον γάμο σας. Επίσης, αποφύγετε τα αντηλιακά προϊόντα ή τα προϊόντα self tan κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγείται του γάμου σας και αντισταθείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε νέα προϊόντα περιποίησης την μεγάλη μέρα.

Εκτιμήσεις για το μακιγιάζ με αερογράφο

Το μακιγιάζ με αερογράφο είναι τάση στη σκηνή της ομορφιάς του γάμου, αλλά απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για τις τρίχες του προσώπου. Για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα, αποφύγετε το dermaplaning αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε airbrush μακιγιάζ, καθώς προσκολλάται καλύτερα στη φυσική ανάπτυξη των τριχών.

Η προετοιμασία της επιδερμίδας σας για το μακιγιάζ της ημέρας του γάμου είναι απαραίτητη για να πετύχετε μια λαμπερή εμφάνιση την ξεχωριστή σας ημέρα. Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα περιποίησης της επιδερμίδας και λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές των ειδικών, θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για την άψογη εφαρμογή του μακιγιάζ. Αφιερώστε χρόνο στη φροντίδα του δέρματός σας και αφήστε τη λάμψη της ημέρας του γάμου σας να λάμψει έντονα, καθώς θα λέτε "δέχομαι" με αυτοπεποίθηση και χάρη!

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr