this is the facebook pixelΠόσο κοστίζει ένας βιντεογράφος γάμου; | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Οργάνωση Γάμου

Πόσο κοστίζει ένας βιντεογράφος γάμου;

Ένα βίντεο γάμου δεν είναι απλώς μια καταγραφή του γεγονότος- είναι ένα πολύτιμο ενθύμιο που θα το λατρεύετε για πολλά χρόνια και ο τέλειος τρόπος για να ξαναζήσετε αυτές τις μαγικές αναμνήσεις.

EasyWedding

EasyWedding Team

7 Απριλίου 2023

Πόσο κοστίζει ένας βιντεογράφος γάμου;

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Ερωτευμένοι μας πιγκουίνοι που ετοιμάζεστε να ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου και να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια μαζί. Καθώς σχεδιάζετε κάθε λεπτομέρεια του γάμου σας, από τα λουλούδια μέχρι τον χώρο δεξίωσης, μην ξεχνάτε να αποτυπώσετε αυτές τις πολύτιμες στιγμές σε..φιλμ (όπως το λέγαμε εμείς τέλος πάντων!!). Ένα βίντεο γάμου δεν είναι απλώς μια καταγραφή του γεγονότος- είναι ένα πολύτιμο ενθύμιο που θα το λατρεύετε για πολλά χρόνια και ο τέλειος τρόπος για να ξαναζήσετε αυτές τις μαγικές αναμνήσεις. Πόσο κοστίζει λοιπόν η πρόσληψη ενός βιντεογράφου γάμου στην Ελλάδα; Ας εξερευνήσουμε τις τιμές και τους παράγοντες που θα επηρεάσουν την επένδυση σας.

Για την κάλυψη μιας ολόκληρης ημέρας, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε μεταξύ 1.200 και 4.000 ευρώ. Η τελική τιμή όμως θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος και το είδος του γάμου, τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται και την εμπειρία του βιντεογράφου. Οπότε τα έξοδα αυτά μπορεί να είναι και λιγότερα από 1.200 ευρώ αλλά και να ξεφύγουν αρκετά πιο πάνω από τις 4.000 ευρώ.

Σκεφτείτε εναλλακτικές 

Πόσο κοστίζει ένας βιντεογράφος γάμου;
Photo by: mnemes

Αν έχετε περιορισμένο budget, σκεφτείτε να κλείσετε έναν βιντεογράφο για μερικές ώρες αντί για ολόκληρη την ημέρα ώστε να μείνετε εντώς προυπολογισμού. Ένα πιο σύντομο πακέτο μπορεί ακόμα να καταγράψει τις πιο σημαντικές στιγμές, όπως η τελετή και οι ομιλίες, και θα είναι πιο οικονομικό.

Εξοπλισμός 

Πόσο κοστίζει ένας βιντεογράφος γάμου;
Photo by:Alex Ktistakis Films 

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιεί ο βιντεογράφος επίσης καθορίζει τη τιμή. Ορισμένοι βιντεογράφοι μπορεί να χρησιμοποιούν μία μόνο κάμερα, ενώ άλλοι μπορεί να διαθέτουν πολλαπλές κάμερες, drone και εξειδικευμένο εξοπλισμό για να καταγράφουν εντυπωσιακά εναέρια πλάνα. Φυσικά, όσο πιο εξελιγμένος είναι ο εξοπλισμός, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή. Επιπλέον, η ποιότητα του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται θα επηρεάσει τη συνολική εμφάνιση και αίσθηση του βίντεο.

Φήμη και Εμπειρία

Ακόμα, η εμπειρία και η φήμη του βιντεογράφου επηρεάζουν τη τιμή. Ένας πιο έμπειρος βιντεογράφος με ισχυρό portofolio και εξαιρετικές κριτικές θα χρεώσει συνήθως περισσότερα από έναν νεοεισερχόμενο στον κλάδο. Ωστόσο, η επένδυση σε έναν έμπειρο επαγγελματία θα διασφαλίσει ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ότι το τελικό προϊόν θα αξίζει την επένδυση.

Συγκρίνετε τιμές

Πόσο κοστίζει ένας βιντεογράφος γάμου;
Photo by:ImagineCinematography 

Όταν επιλέγετε έναν βιντεογράφο γάμου, αφιερώστε χρόνο για να ερευνήσετε και να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους επαγγελματίες. Μη φοβηθείτε να ζητήσετε δείγματα της δουλειάς τους, να διαβάσετε κριτικές από προηγούμενους πελάτες και να διευκρινίσετε ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στα πακέτα τους. Ορισμένοι βιντεογράφοι μπορεί να προσφέρουν πρόσθετες παροχές, όπως μια ταινία με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα ή επεξεργασμένες εκδόσεις του υλικού.

Έξοδα ταξιδιού και διαμονής

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η τοποθεσία του γάμου σας μπορεί να επηρεάσει την τιμή. Για παράδειγμα, αν ο γάμος σας γίνεται σε ένα απομακρυσμένο νησί ή σε έναν προορισμό με δύσκολη πρόσβαση, μπορεί να χρειαστεί να συνυπολογίσετε τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής του βιντεογράφου.

Επομένως, η βιντεοσκόπηση της ημέρας του γάμου σας είναι μια ανεκτίμητη επένδυση. Το κόστος πρόσληψης ενός βιντεογράφου γάμου στη χώρα μας μπορεί να κυμανθεί μεταξύ 1.200 και 4.000 ευρώ, αλλά η τελική τιμή μπορεί και να διαφέρει προς τα πάνω ή προς τα κάτω αναλόγως τις ανάγκες του καθενός! Καλό research!

Με το εργαλείο γάμου του EasyWedding, μπορείτε να βρείτε και να επικοινωνήσετε εύκολα με επαγγελματίες γάμου, να συγκρίνετε τιμές, κριτικές και προηγούμενες δουλειές αλλά και να κρατήσετε σημειώσεις για κάθε επαγγελματία. 

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr