this is the facebook pixelΤι μπουκέτο είσαι; | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Μόδα

Τι μπουκέτο είσαι;

Η επιλογή του γαμήλιου μπουκέτου μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή λεπτομέρεια όταν σχεδιάζετε το γάμο σας, αλλά είναι η τελευταία πινελιά στη νυφική ​​σας εμφάνιση.

EasyWedding

EasyWedding Team

6 Νοεμβρίου 2021

Τι μπουκέτο είσαι;

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Έχετε βρει το τέλειο νυφικό φόρεμα  και τον χώρο δεξίωσης των ονείρων σας. Και τώρα τι; Η επιλογή της γαμήλιας ανθοδέσμης μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή λεπτομέρεια όταν σχεδιάζετε το γάμο σας, αλλά είναι η τελική πινελιά στη νυφική ​​σας εμφάνιση.

Τα λουλούδια είναι σημαντικό μέρος ενός γάμου και η ανθοδέσμη που κρατάτε είναι μια ρομαντική δήλωση που πρέπει να συμπληρώνει το νυφικό και το προσωπικό σας στυλ. Με τόσα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως το χρώμα, ο τύπος λουλουδιών, το σχήμα, το μέγεθος και το κόστος του γάμου σας, είναι δικαιολογημένο να πείτε ότι ίσως δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε!

Τι μπουκέτο είσαι;
Wedding Bouquets - easywedding.gr

Θέλετε η ανθοδέσμη σας να συμπληρώνει το νυφικό σας αφού θα εμφανίζεται στην πλειοψηφία των φωτογραφιών σας. Γι΄αυτό θα ήταν χρήσιμο να έχετε μια φωτογραφία του νυφικού σας φορέματός σας όταν συναντήσετε τον ανθοπώλη σας, ώστε να σας προτείνουν τα καλύτερα χρώματα και τον μοναδικό τύπο μπουκέτου για το γάμο σας. Ακόμα πρέπει το μπουκέτο σας να ταιριάζει με το στυλ της τελετής σας! Αν έχετε έναν κλασικό γάμο, τα τριαντάφυλλα και οι παιώνιες σε μια παραδοσιακή ανθοδέσμη με θα ήταν ιδανικά. Εάν είστε περισσότερο μια μποέμ νύφη, μπορείτε να επιλέξετε γαρδένιες και άφθονο  πράσινο φύλλωμα.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι τα εποχιακά και μη εποχιακά λουλούδια. Ανάλογα με την εποχή του έτους που παντρεύεστε, τα αγαπημένα άνθη μπορεί να μην είναι στην εποχή τους. Γι αυτό θα πρέπει να συμβουλευτείτε το ανθοπωλείο σας, ωστέ να κάνετε τις σωστές επιλογές

Παρακάτω αναφέρονται τα αγαπημένα γαμήλια μπουκέτα όλων των εποχών!

Ανθοδέσμη Biedermeier

Η ανθοδέσμη Biedermeier πήρε το όνομά της από ένα γερμανικό στυλ εσωτερικού σχεδιασμού που έγινε δημοφιλές στην Ευρώπη και εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής και παραδοσιακή επιλογή ανθοδέσμης μέχρι σήμερα. Διαθέτει σφιχτούς κύκλους από ομοιόμορφα κομμένα λουλούδια σε αντίθεση χρωμάτων ή τύπων σε κάθε στρώμα, δίνοντας στο μπουκέτο ένα δραματικό αποτέλεσμα.

Ανθοπωλείο Γάμου
Bidermajer Bouquet - easywedding.gr

Μπουκέτο με καταρράκτη

Οι ανθοδέσμες Cascade, γνωστές και ως μπουκέτα ντους, μοιάζουν κυριολεκτικά με έναν καταρράκτη από λουλούδια. Είναι φανταστικά για κομψούς γάμους όπου η νύφη θέλει να προσθέσει μια προσωπική πινελιά  ιδιότροπης ξεγνοιασιάς. Αυτός ο τύπος διαρρύθμισης αναδεικνύει καλύτερα αμπέλια και εξωτικές ορχιδέες!

Ανθοπωλείο Γάμου
Waterfall Bouquets - easywedding.gr

Posy μπουκέτο

Ένα κλασικό μπουκέτο που αποτελείται από λουλούδια διατεταγμένα σε ένα μικρό, στρογγυλό  δέσιμο με κορδέλα. Τα τριαντάφυλλα και οι παιώνιες  είναι συνηθισμένα σε αυτά τα μπουκέτα και είναι ιδανικά για μικροκαμωμένες νύφες.

Ανθοπωλείο Γάμου
Post Bouquet - easywedding.gr

Μπουκέτο Nosegay

Παρόμοια με τα ανθισμένα μπουκέτα, τα nosegays έχουν περισσότερο πράσινο και συνήθως υπάρχει ένα λουλούδι ή χρώμα στο οποίο βασίζεται ολόκληρο το μπουκέτο. Κομψό και ιδιαίτερα παραδοσιακό, αυτό είναι ιδανικό για μικρούς ή κλειστούς γάμους.

Ανθοπωλείο Γάμου
Nosegay Bouquet - easywedding.gr

Μπουκέτο σε σχήμα θόλου

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι ανθοδέσμες σε σχήμα θόλου είναι στρογγυλές και είναι ιδιαίτερα γνωστές.Ίσως το πιο επίσημο και παραδοσιακό μπουκέτο όλων των εποχών, αποτελείται από ένα μόνο είδος λουλουδιών στο ίδιο χρώμα. Σπάνια υπάρχει πράσινο, δίνοντάς του μια ισορροπημένη και συνεπή εμφάνιση. Τα τριαντάφυλλα, οι παιώνιες και οι ανεμώνες χρησιμοποιούνται συνήθως και είναι ιδανικά για έναν επίσημο, παραδοσιακό γάμο.

Ανθοπωλείο Γάμου
Dome Bouquet - easywedding.gr

Ενιαίο στέλεχος

Γίνε μια τολμηρή νύφη και κάνε μια τολμηρή δήλωση! Κρατώντας ένα μόνο τριαντάφυλλο ή μια πλούσια, ανθισμένη ορχιδέα προκύπτει  μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση. Επιβάλλει προσοχή στο φόρεμά σας, για να μην αναφέρουμε ότι είναι σημαντικά φιλικό για την τσέπη σας!

Aνθοπωλείο Γάμου
Single Rose - easywedding.gr

Μπουκέτο δεμένο στο χέρι

Τα δεμένα μπουκέτα στο χέρι είναι ακριβώς όπως ακούγονται: φρεσκοκομμένα σε μια μεγάλη ποικιλία μεγέθους και χρωμάτων που συνδέονται με μια λεπτή κορδέλα. Δίνει στο μπουκέτο μια απλή, αδόμητη εμφάνιση. Φανταστείτε μια νύφη που μπήκε στον ανθισμένο κήπο της το πρωί του γάμου της, μάζεψε τα αγαπημένα της λουλούδια και τα έδεσε μόνη της. Ιδανικό για ρουστίκ, μποέμ γάμους!

Ανθοπωλείο Γάμου
Handmade Bouquet - easywedding.gr

Σύνθετη ανθοδέσμη

Η δημιουργία του σύνθετου μπουκέτου μπορεί να είναι μάλλον περίπλοκη και απαιτεί ένα επίπεδο δεξιοτήτων και τεχνογνωσίας που δεν μπορούν να επιτύχουν όλοι οι ανθοκόμοι. Σίγουρα θα είναι κάτι που δεν πρέπει να προσπαθήσεις να φτιάξεις! Η ανθοδέσμη είναι κατασκευασμένη από εκατοντάδες πέταλα ενωμένα σε ένα μόνο στέλεχος για να μοιάζει με ένα μεγάλο άνθος. Έτσι, είναι μια ακριβή και υπερβολική επιλογή γαμήλιας ανθοδέσμης.

Ανθοπωλείο Γάμου
Bouquet - easywedding.gr

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr