this is the facebook pixelTι πρέπει να γνωρίζετε για τη συνεργασία με έναν makeup artist | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Υγεία Και Ομορφιά

Tι πρέπει να γνωρίζετε για τη συνεργασία με έναν makeup artist

Η σκέψη και μόνο να κάνετε μόνη σας την γραμμή του eyeliner κάνει τα χέρια σας να τρέμουν; Σίγουρα η λύση για εσάς είναι ένας makeup artist.

EasyWedding

EasyWedding Team

14 Σεπτεμβρίου 2022

Tι πρέπει να γνωρίζετε για τη συνεργασία με έναν makeup artist

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Το καταλαβαίνουμε, όταν πρόκειται για την ημέρα του γάμου σας, θέλετε το μακιγιάζ σας να είναι άψογο. Αν δεν είστε λάτρης της ομορφιάς ή επαγγελματίας makeup artist, η πρόσληψη ενός επαγγελματία θα απομακρύνει το άγχος από την προετοιμασία. Εάν επιλέξετε να συνεργαστείτε με έναν επαγγελματία ομορφιάς (το οποίο συνιστούμε ανεπιφύλακτα), υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσετε. Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την συνεργασία με έναν  makeup artist  γάμου.

Βridal makeup to do list - easywedding
Bridal Makeup to-do-list - easywedding.gr

1. Εμπνευστείτε

Ξοδέψατε άπλετο χρόνο σκρολάροντας σε Pinterest, Instagram και σκίζοντας σελίδες από περιοδικά γάμου, το κυνήγι για έμπνευση όμως δεν σταματάει εκεί. Ο ευκολότερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το μακιγιάζ σας θα είναι ακριβώς όπως το ονειρεύεστε, είναι να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία αναφοράς. Μην περιορίζεστε μόνο σε νυφικά μακιγιάζ, μπορείτε να επιλέξετε να αναδημιουργήσετε μία αγαπημένη σας εμφάνιση από το κόκκινο χαλί ή κάποιο makeup look από την πασαρέλα που τράβηξε την προσοχή σας. Κρατήστε αυτές τις εικόνες και αρχειοθετήστε τις για να τις δείξετε στον makeup artist σας. Εάν δεν έχετε μια συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό σας, μην πανικοβάλεστε. Ακόμη και μόνο το να γνωρίζετε τις αποχρώσεις που θα θέλατε να ενσωματώσετε ή την αίσθηση που θα θέλατε να αποπνέει το μακιγιάζ σας, μπορεί να βοηθήσει τον καλλιτέχνη του μακιγιάζ να δημιουργήσει μια εμφάνιση που θα λατρέψετε.

2. Βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία

Το easywedding.gr σας φέρνει σε επαφή με καλλιτέχνες μακιγιάζ ακριβώς στην περιοχή σας. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ανά πόλη, να διαβάσετε κριτικές από πραγματικές νύφες, να ρίξετε μια ματιά στις προηγούμενες δουλειές των καλλιτεχνών και να αποθηκεύσετε τους αγαπημένους σας χρησιμοποιώντας τα εργαλεία γάμου. Μπορείτε ακόμη και να επικοινωνήσετε απευθείας με τους επαγγελματίες γάμου μέσω του ιστότοπού μας ή να ελέγξετε εάν είναι διαθέσιμοι την ημέρα του γάμου σας. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να βρείτε κάποιον επαγγελματία για το γάμο σας είναι να ρωτήσετε τους φίλους σας. Τίποτα δεν ξεπερνάει την προώθηση από στόμα σε στόμα, ειδικά στον κόσμο των γάμων. Ο φωτογράφος ή ο κομμωτής σας μπορεί επίσης να έχει εξαιρετικές προτάσεις, καθώς οι περισσότεροι έχουν συνεργαστεί με κάποιον makeup artist γάμου στο παρελθόν.

3. Προγραμματίστε τη δοκιμή μακιγιάζ σας

Θα πρέπει να κλείσετε την δοκιμή μακιγιάζ σας αμέσως μόλις στείλετε τις φωτογραφίες αναφοράς στον makeup artist του γάμου σας. Έτσι θα μάθετε όσο το δυνατόν νωρίτερα εάν ο επαγγελματίας ομορφιάς σας ταιριάζει και εάν η εμφάνιση μακιγιάζ που οραματίζεστε για την ημέρα του γάμου σας θα λειτουργήσει για εσάς. Αλλά θυμηθείτε, η φωτογραφία έμπνευσής σας θα πρέπει να είναι ακριβώς αυτό, έμπνευση. Να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις από τον καλλιτέχνη μακιγιάζ σας, ειδικά αν δεν έχετε συγκεκριμένες εικόνες στις οποίες αναφέρεστε. Μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε μια εμφάνιση που συμπληρώνει τα πάντα, από τα χαρακτηριστικά σας μέχρι τον χρωματικό συνδυασμό του γάμου σας.

4. Βρείτε την σωστή ώρα

Προγραμματίστε τη δοκιμή σας περίπου την ώρα της ημέρας που θα είναι ο πραγματικός γάμος. Εάν η τελετή είναι το πρωί, κάντε τη δοκιμή σας νωρίς, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται το μακιγιάζ σε διαφορετικό φωτισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τραβήξτε επίσης φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες και δώστε μεγάλη προσοχή στο πώς αντιδρά το δέρμα σας στα προϊόντα που χρησιμοποιεί ο επαγγελματίας. Ξεφλουδίζει η μάσκαρα; Νιώθετε το δέρμα σας ερεθισμένο από το foundation; Το concealer έχει εξαφανιστεί τελείως; Θέλετε την εμφάνιση και την αίσθηση του μακιγιάζ σας άψογη, οπότε μην φοβάστε να εκφράσετε τις ανησυχίες σας στον makeup artist, γιατί τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Είναι επίσης καλή ιδέα να χρονομετρήσετε τη δοκιμή του μακιγιάζ σας, ώστε να έχετε μια εκτίμηση για το πόσο θα διαρκέσει την ημέρα του γάμου. Φροντίστε επίσης να του παρέχετε έναν καθαρό, καλά φωτισμένο χώρο για να τοποθετήσει τα προϊόντα και τα εργαλεία του.

Tι πρέπει να γνωρίζετε για τη συνεργασία με έναν makeup artist
Photo by:Elena Evagelouli High End makeup studio

5. Ξεκινήστε να ετοιμάζεστε

Την ημέρα του γάμου σας, θα πρέπει να είστε όσο πιο χαλαροί γίνεται, οπότε φροντίστε να έχετε αρκετό χρόνο για να ετοιμαστείτε πριν την τελετή. Συνήθως χρειάζονται δύο με τρεις ώρες για να ολοκληρωθεί το χτένισμα και το μακιγιάζ μιας νύφης. Κάτι που πρέπει να θυμάστε: Εάν ο makeup artist έχει αναλάβει και την μητέρα ή την κουμπάρα σας, θα πρέπει να εξασφαλίσετε επιπλέον χρόνο (όσο περισσότερα είναι τα άτομα, τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί). Εάν είναι δυνατόν, σκεφτείτε να προσλάβετε ένα ξεχωριστό άτομο για τις παράνυμφους σας και τους συγγενείς ή δώστε τους την επιλογή να κάνουν το δικό τους μακιγιάζ. Αλλά αν ο επαγγελματίας αναλάβει και άλλα άτομα, θα πρέπει να ετοιμαστείτε τελευταία, ώστε η εμφάνισή σας να είναι λαμπερή και φρέσκια για τις φωτογραφίες.

6. Χρησιμοποιείστε τις γνώσεις σας

Τώρα που γνωρίζετε την διαδικασία, μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην έρευνα και τη λήψη συνεντεύξεων από τους αγαπημένους σας makeup artists. Στο easywedding.gr μπορείτε να επιλέξετε τον ιδανικό επαγγελματία ομορφιάς για εσάς και να επικοινωνήσετε μαζί του άμεσα, ενώ μέσα από το εργαλείο γάμου η ομάδα μου, που προσφέρει εντελώς δωρεάν η ιστοσελίδα μας, μπορείτε να συγκεντρώσετε τους επαγγελματίες από τους οποίους θέλετε να πάρετε συνέντευξη ή αυτούς που έχετε κλείσει ήδη! Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν  επαγγελματία που θα δημιουργήσει το ιδανικό μακιγιάζ για εσάς. Και πάλι, φροντίστε να κοιτάξετε την πλήρη συλλογή στο προφίλ του επαγγελματία για να δείτε ένα πλήρες φάσμα της δουλειάς του και όχι απλώς να κοιτάξετε μια ή δύο φωτογραφίες στην κύρια σελίδα τους.

 

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr