this is the facebook pixelWedding Wellness | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Υγεία Και Ομορφιά

Wedding Wellness

Συμβουλές για να απαλλαγείτε από το άγχος κατά τον προγραμματισμό. Ανακαλύψτε πέντε τρόπους για να βοηθήσετε το σώμα σας και να ηρεμήσετε το μυαλό σας.

EasyWedding

EasyWedding Team

21 Απριλίου 2022

Wedding Wellness

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Μερικές νύφες ενθουσιάζονται με την περίοδο του αρραβώνα και τον προγραμματισμό του γάμου τους, ενώ άλλες μπορεί να θεωρήσουν ότι η διαδικασία είναι αγχωτική και να εύχονται απλώς να παρακάμψουν τη μεγάλη μέρα. Ομοίως, μερικές νύφες αισθάνονται ήρεμες και χαλαρές το πρωί του γάμου τους, ενώ άλλες είναι γεμάτες με νεύρα. Το να σχεδιάζετε εκδηλώσεις και να στέκεστε μπροστά σε πλήθος δεν είναι για όλους, και ενώ η απόδραση είναι μια επιλογή, μπορεί να μην είναι η σωστή λύση για εσάς. Εάν ανησυχείτε για το άγχος και τα νεύρα μπορείτε να ακολουθήστε αυτές οι συμβουλές ευεξίας που θα σας επιτρέψουν να παραμείνετε ψύχραιμες, ήρεμες και συγκεντρωμένες σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού αλλά και του γάμου.

 

Γιόγκα.

Δεν είναι μόνο μια μορφή άσκησης που θα σας βοηθήσει να τονωθείτε για τη μεγάλη μέρα, αλλά η γιόγκα μπορεί επίσης να χαλαρώσει το μυαλό σας. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε στάσεις αποκατάστασης στην πρακτική σας, οι οποίες μπορεί να είναι τόσο απλές όπως να ξαπλώνετε με τα πόδια σας ψηλά στον τοίχο.

Διαλογισμός.

Αν και μπορεί να μην είστε σε θέση να καθαρίσετε εντελώς το μυαλό σας, αφιερώνοντας τουλάχιστον πέντε λεπτά την ημέρα για να οραματιστείτε και να εστιάσετε, μπορείτε να απαλύνετε το άγχος ή το στρες που συνοδεύει την οργάνωση ενός τόσο μεγάλου γεγονότος.

Wedding Wellness
Wedding Wellness - easywedding.gr

Ασκήσεις αναπνοής.

Αυτό μπορεί να συνδυαστεί καλά με τη γιόγκα ή/και τον διαλογισμό, και ανάλογα με την τεχνική της αναπνοής, μπορείτε ή να ενεργοποιηθείτε ή να βοηθήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει. Διαφορετικές μέθοδοι προορίζονται για διαφορετικά ζητήματα, επομένως θα πρέπει να φροντίσετε να ακολουθήσετε τη σωστή τεχνική για εσάς.

Wedding Wellness
Wedding Wellness - easywedding.gr

Πρόγραμμα γεύματος.

Όταν προγραμματίζετε εκ των προτέρων τα γεύματά σας όχι μόνο τρώτε πιο υγιεινά, αλλά εξοικονομείτε χρόνο για να οργανώσετε καλύτερα τον γάμο σας και να ολοκληρώσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Μείνετε ενυδατωμένη.

Τίποτα δεν βοηθά το δέρμα σας και τη γενική υγεία όσο η ενυδάτωση. Εκτός από το να πίνετε άφθονο νερό, τρώτε τροφές πλούσιες σε νερό (όπως το σπανάκι) για καλύτερη απορρόφηση.

 

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr