this is the facebook pixelΠροσκλητήρια Γάμου | EasyWedding
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo

Προσκλήσεις γάμου

Ένα κομψό και όμορφο προσκλητήριο θεωρείτε συχνά «γκολ από τα αποδυτήρια». Με τόσα διαφορετικά design, το EasyWedding σας βοηθά να επιλέξετε το κατάλληλο προσκλητήριο γάμου . Διαβάστε αξιολογήσεις από προηγούμενους γάμους και επιλέξτε τα προσκλητήρια που σας εκφράζουν.

Κομψό προσκλητήριο είναι «γκολ από τα αποδυτήρια». Το EasyWedding σας βοηθά να επιλέξετε το κατάλληλο προσκλητήριο γάμου .


Προσκλητήρια


Πόλη ή περιοχή

Διαθεσιμότητα
ΔΤΤΠΠΣΚ
17 Επαγγελματίες
Φίλτρα

0

 • Προσκλητήρια

  My Wedsite

  Προτείνεται από 1 Επαγγελματίες
  (0)

  Θεσσαλονίκη

  Εύρος Τιμών:

  100.0€ - €

  Στη My wedsite δημιουργούμε πρωτότυπες ιστοσελίδες γάμου με έξυπνες εφαρμογές και μοντέρνο design. Live chat, instagram feed, quiz ερωτήσεων, ψηφοφορία καλεσμένων, φωτογραφίες καλεσμένων είναι μέρικές από τις top εφαρμογές μας που έχουν λατρέψει τα ζευγάρια. Είστε έτοιμοι να ενημερώσετε τουυς φίλους σας μ' ένα ξεχωριστό τρόπο και ν' απογειώσετε και το δικό σας γάμο;

 • Προσκλητήρια
  Προσκλητήρια

  Typosinthesi

  (0)

  Θεσσαλονίκη

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  Σας προσκαλούμε να έρθετε να δημιουργήσουμε το δικό σας προσκλητήριο για την μοναδική και ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας! Με τα καλύτερα χαρτιά και υλικά θα δημιουργήσουμε Προσκλήσεις, Save the Date κάρτες, Απαντητικές κάρτες (RSVP), Σουπλά. Μενού, Καρτελάκια με το όνομα του καλεσμένου, Αυτοκόλλητα γλυκών, Πινακίδα εισόδου δεξίωσης κά. Αφεθείτε στην πείρα και το μεράκι μας για να έχετε μια ευχάριστη και ποιοτική εμπειρία σχεδιασμού των εντύπων σας που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

 • Προσκλητήρια
  Προσκλητήρια

  Weddingcards.gr

  (0)

  Θέρμη

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  Έχοντας ως εφόδιο την 30χρονη παρουσία της οικογένειας Σανδρή στο χώρο των γραφικών τεχνών και των εκτυπώσεων,η νέα γενιά με φρέσκες ιδέες και όρεξη να δημιουργήσει σας εγγυάται πως μπορεί με τη συνέπεια, την άριστη ποιότητα και τις προσιτές τιμές να στολίσει τις ομορφότερες στιγμές τις ζωή σας. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια και πληροφορία.

  Το website μας weddingcards.gr δημιουργήθηκε το 2007.

  Με πολύ μεράκι και συνέπεια έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και σ΄ όλο τον κόσμο. 


 • Προσκλητήρια
  Προσκλητήρια

  Aerialphotography.gr

  (0)

  Αθήνα

  Εύρος Τιμών:

  80.0€ - 300.0€

  Το ηλεκτρονικό προσκλητήριο περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας. Φωτογραφίες και βίντεο του ζευγαριού ή του παιδιού, τηλέφωνα επικοινωνίας, διαδραστικούς χάρτες (google maps), φόρμα επιβεβαίωσης παρουσίας στο μυστήριο ή/και στη δεξίωση, λίστα γάμου (αν υπάρχει), συνδέσεις με τα Social Media για να επικοινωνούν οι καλεσμένοι άμεσα μαζί σας, βιβλίο καλεσμένων, QR Code, πρόσβαση στο φωτογραφικό υλικό μυστηρίου και δεξίωσης, μουσική και ότι άλλο θέλετε να προσθέσουμε.

  Με το ηλεκτρονικό προσκλητήριο γλιτώνετε τα μεταφορικά έξοδα και το κόστος εκτύπωσης έντυπων προσκλητηρίων, ενώ κερδίζετε σε χρόνο με την αποστολή από όλα τα Social Media, με email κτλ. Είστε σίγουροι ότι θα φτάσει άμεσα από οποιαδήποτε ηλεκτρονική πλατφόρμα (μέσα σε δευτερόλεπτα) ακόμα και στον πιο μακρινό καλεσμένο σας σε οποιοδήποτε μέρος της γης, χωρίς να φοβάστε ότι θα χαθεί ή θα καθυστερήσει.

  Το οικολογικό αποτύπωμα είναι μηδενικό, καθώς με τον τρόπο μας βοηθάμε στη βιωσιμότητα των μελλοντικών γενιών της γης. Δυστυχώς, λίγα άτομα κρατάνε το έντυπο προσκλητήριο, ενώ οι περισσότεροι το πετάνε. 

  Επίσης, δημιουργούμε για εσάς το 'Save The Date', ώστε να ενημερώσετε τους φίλους σας ηλεκτρονικά στο λεπτό με τον πιο όμορφο τρόπο! Αποστέλλεται κάποιους μήνες πριν το ηλεκτρονικό προσκλητήριο σε φίλους και οικογένεια με την ημερομηνία του γάμου, ώστε να τη σημειώσουν στο ημερολόγιό τους μόνο για εσάς! Έτσι, οι καλεσμένοι σας θα έχουν αρκετό χρόνο για να κανονίσουν την άδεια, τη διαμονή και τη μετακίνησή τους τους για εκείνη την ημέρα.

  Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να δημιουργήσουμε το δικό σας για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας!


 • Προσκλητήρια
  Προσκλητήρια

  Your Day

  (0)

  Αθήνα

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  Προσκλητήρια και εκτυπώσεις στις πιο οικονομικές τιμές ! Το σχεδιάζουμε μαζί και το κάνουμε μοναδικό ! Επιπλέον μπομπονιέρες και εκτυπώσεις στο δικό σας θέμα σε σουπλά, κούπες, παντοφλάκια νυφικά, ρόμπες νυφικές και πολλά άλλα.

 • Προσκλητήρια
  Προσκλητήρια

  Es Proud

  (0)

  Αθήνα

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  Ο σχεδιασμός των προσκλήσεων βασίζεται πάντα στις δικές σας επιθυμίες, θέλουμε η ημέρα της εκδήλωσής σας να μείνει αξέχαστη σε εσάς και στους καλεσμένους σας. Συνεργαζόμαστε με τον πελάτη, ακούμε κάθε λεπτομέρεια, διαχειριζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε τον χρόνο που έχουμε μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης. Στόχος μας είναι να διαμορφώνουμε ολοκληρωμένες θεματικές προτάσεις που ταιριάζουν στο γούστο του πελάτη. Ξεκινήστε να ονειρεύεστε, επιλέξτε χρώματα που σας αρέσουν και σας χαρακτηρίζουν, σκεφτείτε την εποχή που θα κάνετε την εκδήλωσή σας ώστε να συμπεριληφθεί στη διακόσμηση. Δεν έχει σημασία αν έχετε μια αόριστη ιδέα ή δεν έχετε ιδέα. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδέα, το στυλ και την αίσθηση που θέλετε να δημιουργήσετε. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας, σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε πάντα την εκδήλωσή σας μια υπέροχη ανάμνηση για τους καλεσμένους σας.

 • Προσκλητήρια
  Προσκλητήρια

  My Magic Moment

  (0)

  Κρήτη - Ηράκλειο

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  Ψάχνετε να κάνετε έναν γάμο που να ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ, όχι απλώς κάτι βαρετό και γενικό που έχει γίνει στο παρελθόν; Εκεί μπαίνουμε στο παιχνίδι. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι και εσείς και οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν για τη συναρπαστική μέρα σας! Στο My Magic Moment εξετάζουμε κάθε λεπτομέρεια όταν πρόκειται για προσκλήσεις με σκοπό να βεβαιωθούμε ότι σας αρέσουν τα πάντα. Ο στόχος μας Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι απολαμβάνετε κάθε πτυχή της εμπειρίας του σχεδιασμού της εκδήλωσής σας- ειδικά όταν πρόκειται για τις προσκλήσεις σας! ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ! ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ: - διαλέγουμε το πιο τέλειο χρώμα και ποιότητα χαρτιού - διαλέγουμε το πιο τέλειο χρώμα και ποιότητα φακέλου. Δεν θα πιστέψετε πόσα διαφορετικά ροζ κουφετί υπάρχουν! - βρίσκουμε τα κατάλληλα σετ γραμματοσειρών που ταιριάζουν στο θέμα σας. Ψάχνετε για μια παραδοσιακή καλλιγραφική εμφάνιση ή μήπως κάτι πιο μοντέρνο; Τι είδους στυλ αναζητάτε, παραδοσιακό, vintage, ρουστίκ, boho, μοντέρνο, ρομαντικό κ.λπ. ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ, γι' αυτό συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα τοπικά τυπογραφεία για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα και το πρότυπο εκτύπωσης είναι κορυφαία.

 • Προσκλητήρια
  Προσκλητήρια

  Τυποτεχνική

  (0)

  Εύβοια - Χαλκίδα

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  Προσκλητήρια και εκτυπώσεις στην καλύτερη ποιότητα ! Δυνατότητα σχεδίασης του δικού σας προσκλητήριου όπως το έχετε φανταστεί. Επιπλέον Μπορούμε να εκτυπώσουμε στο ίδιο θέμα Save the Date κάρτες,Σουπλά,Μενού, Ευχολόγιο,Καρτελάκια για μπομπονιέρες , Αυτοκόλλητα, Χωνάκια, καρτέλες αρίθμησης τραπεζιού κ.α

 • Προσκλητήρια

  Prosklitirio4u.gr

  (0)

  Θεσσαλονίκη

  Εύρος Τιμών:

  40.0€ - 120.0€

  Πληροφορίες Το Ηλεκτρονικό Προσκλητήριο σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις όλες τις πληροφορίες για το μυστήριο ή την εκδήλωση. Μπορούμε να προσθέσουμε τηλέφωνα και φόρμα επικοινωνίας, video, φωτογραφίες και χάρτες (Google Maps) για να μπορούν οι καλεσμένοι να βρουν εύκολα την τοποθεσία. Χρόνος Κερδίστε χρόνο μοιράζοντας το Ηλεκτρονικό Προσκλητήριο σας μέσω Email, Social Media, Viber ή με ένα απλό μήνυμα. Κόστος Εξοικονομείστε χρήματα από την σχεδίαση του προσκλητήριου, την εκτυπωτή και τα ταχυδρομικά έξοδα. Το κόστος του Ηλεκτρονικό Προσκλητήριο ξεκινάει από 40€ (οικονομικό πακέτο).

 • Προσκλητήρια

  Happy For Life

  (0)

  Αθήνα

  Εύρος Τιμών:

  80.0€ - 250.0€

  Μοιραστείτε την ομορφότερη μέρα της ζωής σας με αυτούς που αγαπάτε!

  Δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα γάμου στο Happy for Life! Το ηλεκτρονικό προσκλητήριο γάμου είναι ένας πρωτότυπος και μοντέρνος τρόπος για να καλέσετε στον γάμο σας φίλους και συγγενείς. Να μοιραστείτε μαζί τους την ιστορία σας ως ζευγάρι, τις λεπτομέρειες της τελετής και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον γάμο σας.

  Χρειάζονται μόνο 3 απλά βήματα: 1) επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει, 2) συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα σας στείλουμε και 3) αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς!!

  Καθόλη τη διάρκεια της δημιουργίας της ιστοσελίδας σας, είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε την πρόσκληση των ονείρων σας. Είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες:

  https://happy-forlife.com/

  Το ηλεκτρονικό προσκλητήριο γάμου περιλαμβάνει:

  • e-Πρόσκληση: Μοιραστείτε με τους φίλους και τους συγγενείς σας την ημερομηνία του γάμου σας. Γράψτε ένα μικρό χαιρετισμό και προσκαλέστε τους.
  • Την ιστορία σας: Πείτε στους καλεσμένους σας πως γνωριστήκατε, αστείες ή ρομαντικές ιστορίες από την σχέση σας, πως έγινε η πρόταση γάμου.
  • Τις φωτογραφίες σας: Εμπλουτίστε την ιστοσελίδα σας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις πιο χαρακτηριστικές και σημαντικές στιγμές σας.
  • Πληροφορίες τελετής & δεξίωσης: Ενημερώστε τους φίλους και συγγενείς σας για την τοποθεσία με χάρτες και οδηγίες για τη σωστή και έγκαιρη προσέλευση τους.
  • Αντίστροφη μέτρηση: Μετρήστε πόσες μέρες, ώρες και λεπτά μένουν μέχρι τη μεγάλη μέρα!
  • Επικοινωνία & RSVP:Για να είσαστε πάντα σε επαφή με τους καλεσμένους μέσω email, τηλεφώνου, messenger ή whatsapp. Συγκεντρώστε εύκολα και γρήγορα τη λίστα των καλεσμένων που θα παρευρεθούν στο γάμο σας.
  • Οικογένεια & Κουμπάροι: Συστήστε στους καλεσμένους σας τις οικογένειες σας και τους ανθρώπους που θα σας παντρέψουν.
  • Χρήσιμες πληροφορίες: Προτείνετε ξενοδοχεία, εστιατόρια και τρόπους διασκέδασης για τους καλεσμένους που θα ταξιδέψουν από μακριά.
  • Λίστα γάμου: Μοιραστείτε εύκολα τη λίστα γάμου σας και διευκολύνετε τους καλεσμένους σας
  • #InstagramFeed: Δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό #hashtag, μοιραστείτε το με τους φίλους σας και δείτε τις φωτογραφίες σας live στη σελίδα σας
  • Το τραγούδι σας: Μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας το αγαπημένο σας τραγούδι. Αυτό που σας αντιπροσωπεύει σαν ζευγάρι.

 • Προσκλητήρια

  Like A Dream

  (0)

  Αθήνα

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  Δημιουργούμε ολοκληρωμένες προτάσεις σε προσκλητήρια και μπομπονιέρες. Όλα μας τα είδη κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, τα οποία δίνουν την αισθητική που σας αξίζει. Προσκλητήρια από ξεχωριστά χαρτιά, συνδιασμένα με βουλοκέρια. Vintage, boho, minimal και πολλά ακόμα styles σας περιμένουν στο www.likeadream.gr. Μπομπονιέρες συνδιασμένες αρμονικά με τα προσκλητήριά σας, σε ιδιαίτερες κατασκευές. Φύλλα χρυσού και pampas θα διακοσμίσουν τις μπομπονιέρες σας για έναν γάμο και μία βάπτιση Like A dream. Κλείστε ραντεβού για να δείτε όλα μας τα σχέδια από κοντά και να φτιάξουμε το δικό σας δείγμα.

 • Προσκλητήρια
  Προσκλητήρια

  Art4you

  (0)

  Θεσσαλονίκη

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  Η Art 4 You είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής αισθητικής ποιότητας και δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού, της εκτύπωσης και της διαφήμισης. Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στον χώρο της Διαφήμισης και των Γραφικών Τεχνών, χρησιμοποιώντας φρέσκες και πρωτότυπες γραφιστικές ιδέες έχουμε ως στόχο να συμβάλλουμε στην ουσιαστική και πετυχημένη ανάδειξη της επιχείρησή σας στα νέα δεδομένα της αγοράς. Υπηρεσίες - Προϊόντα Προσκλητήρια (γάμου - βάπτισης) Ευχαριστήρια καρτελάκια Μπομπονιέρες Επαγγελματικές κάρτες Διαφημιστικά έντυπα σε διάφορες διαστάσεις (μονόφυλλα, 2πτυχα, 3πτυχα ) Καταλόγους προϊόντων - Περιοδικά - Φακέλους Επιστολόχαρτα - Folder - Αφίσες - Ημερολόγια Μηχανογραφικά Έντυπα - Μπλοκ Αποδείξεων Τιμολόγια χειρόγραφα - Προσκλήσεις Ευχετήριες κάρτες - Συνταγολόγια Flyer - Τιμοκαταλόγους - Μενού Ετικέτες προϊόντων - Aυτοκόλλητα σε χαρτί Φωτοτυπίες (Α/Μ - έγχρωμες) Βιβλιοδεσίες - Πλαστικοποιήσεις Σφραγίδες Αυτοκόλλητα Γράμματα για κάθε επιφάνεια Επαγγελματικά Αυτοκίνητα - Βιτρίνες - Μοτοσυκλέτες - Βάρκες και χίλιες δύο εφαρμογές.... Διαφημιστικά Δώρα Μπλουζάκια - Καπέλα Αναπτήρες - Στυλό - Ρολόγια Μπρελόκ - Λάβαρα ομάδων Ποδιές εργασίας - Σκούφοι Φόρμες Εργασίας - Γιλέκα - Μπουφάν Χάρακες - Ιμάντες Λαιμού - Τασάκια Κούπες - Τσάντες - Σακίδια Αρωματικά Αυτοκινήτου Μαγνητάκια σε πολλά σχήματα και πολλά άλλα... Τυπώνουμε σε: ​Μουσαμά (εξωτερική & εσωτερική χρήση) Αυτοκόλλητα σε ότι σχήμα θέλετε χωρίς ελάχιστη ποσότητα Καμβά - Χαρτί - ONE WAY VISION - Σημαιόπανο - Δίχτυ κ.α. Επιγραφές: Αλουμινίου - Φωτεινές - Plexi Glass Roll up Banners - Snap Frames

 • Προσκλητήρια

  Lexis Creations

  (0)

  Ναύπλιο

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  Η Lexis creations είναι e-shop σχεδιασμού και εκτύπωσης προσκλητηρίων γάμου και βάπτισης, που παρέχει τη δυνατότητα γραφιστικής επεξεργασίας των διαθέσιμων σχεδίων αλλά και custom made σχεδιασμού, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό προσκλητήριο για εσάς. Η συλλογή προσκλητηρίων γάμου και βάπτισης της Lexis creations περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σχεδίων με ρουστίκ, boho και ρομαντικές επιρροές. Στόχος είναι να ικανοποιούνται οι λάτρεις του κλασσικού, που αποζητούν κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα, αλλά και οι υποστηρικτές του εναλλακτικού.

 • Προσκλητήρια
  Προσκλητήρια

  Voulokeri

  (0)

  Θεσσαλονίκη

  Εύρος Τιμών:

  30.0€ - 5000.0€

  Δημουργούμε τις πιο κομψές και καλαίσθητες προσκλήσεις γάμου για το σύγχρονο ζευγάρι. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά σε χαρτιά, βουλοκέρια, σφραγίδες, κορδέλες και διακοσμητικά στολίδια για τη δημιουργία διάφορων εξατομικευμένων γραφικών υλών για γάμο, όπως Προσκλήσεις, Εικονογράφιση του χώρου της δεξίωσης (Venue Illustration), Save the Date κάρτες, Απαντητικές κάρτες (RSVP), Μενού, Καρτελάκια με το όνομα του καλεσμένου κά. Μαζί με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας σας προσφέρουν μια ευχάριστη και χωρίς άγχος εμπειρία σχεδιασμού προσκλητηρίου που ανταποκρίνεται στις μοναδικές σας ανάγκες.

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr