EasyWedding Logo
EasyWedding Logo

Φωτογράφοι Γάμου - Λάρισα

Η εύρεση του φωτογράφου που θα απαθανατίσει την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το EasyWedding σας βοηθά να βρείτε τον κατάλληλο φωτογράφο γάμου στην περιοχή Λάρισα ανάλογα με το budget σας και το φωτογραφικό του στυλ. Δείτε προηγούμενες δουλειές, διαβάστε κριτικές από προηγούμενους γάμους και επικοινωνήστε τώρα με τον ιδανικό φωτογράφο γάμου.

Η εύρεση του ιδανικού φωτογράφου γάμου δεν είναι εύκολη. Το EasyWedding σας βοηθά να επιλέξετε τον κατάλληλο φωτογράφο στην περιοχή Λάρισα βάσει του budget σας και του φωτογραφικού στυλ.


Φωτογράφο


Λάρισα

Παρεχόμενες Υπηρεσίες
Διαθεσιμότητα
57 Επαγγελματίες Λάρισα
Φίλτρα

0

 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Wedding_photography_george Argiris

  (6)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Εύβοια - Χαλκίδα

  Εύρος Τιμών:

  1000.0€ - 3950.0€

  Φωτογραφία σημαίνει να αιχμαλωτίζεις τη μοναδικότητα της στιγμής όταν ακριβώς συμβαίνει. Αυτό είναι το πάθος μου. Η δουλειά μου επικεντρώνεται στο ζευγάρι και στην ιδιαίτερα σημαντική ημέρα σας. Αποστολή της ομάδας μας είναι να είμαστε δίπλα σας από την αρχή των προετοιμασιών σας μέχρι την την ολοκλήρωση της μαγικής αυτής ημέρας καθιστώντας την εμπειρία ζωής. Ο μινιμαλισμός και ο αυθορμητισμός είναι τα χαρακτηριστικά μου, νιώθοντας πως ζείτε στο δικό σας παραμύθι σίγουροι πως οι στιγμές σας θα αποτυπωθούν για πάντα. Δεν θα είμασταν ολοκληρωμένοι εάν δεν ήσασταν στο πλάι μας έχοντας πλήρη πρόσβαση στις ιδέες μας, γράφοντας μαζί το σενάριο του γάμου σας το οποίο θα αποτυπωθεί σε ένα κινηματογραφικό βίντεο υψηλής ανάλυσης 4Κ, αναβιώνοντας την εξαιρετική αυτή ημέρα ξανά και ξανά.


  Θα ήταν χαρά μας να σας γνωρίζουμε και κάνουμε μαζί το ταξίδι που έχετε ονειρευτεί.


  Με εκτίμηση


  George Argiris

  Art Photography • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Kouratoras Antonis Photography

  Προτείνεται από 3 Επαγγελματίες
  (0)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Κρήτη - Χανιά

  Εύρος Τιμών:

  300.0€ - €

  Λίγα λόγια για τον εαυτό μου... Γεννήθηκα στα Χανιά Κρήτης και από μικρή ηλικία με μάγευε η τέχνη της φωτογραφίας. Αποκτώντας την πρώτη μου μηχανή - μία Olympus mju I Stylus- σε ηλικία δώδεκα ετών με αφορμή μία σχολική εκδρομή, ξεδιπλώθηκε στα χέρια μου αυτός ο μαγικός κόσμος. Με το πέρασμα του χρόνου ήρθε η βελτίωση των ικανοτήτων και της φωτογραφικής μου αντίληψης. Παράλληλα ήρθε και η εξέλιξη της τεχνολογίας και το πάθος συνέχισε να μεγαλώνει ειδικά με την απόκτηση της πρώτης μου dslr, και την παρακολούθηση διαφόρων σεμιναρίων έχοντας ως βάση τη Φωτογραφική Ομάδα Πολυτεχνείου Κρήτης - Φωτοσκίαση από το 2010 μέχρι και σήμερα όπου και συμμετέχω στη διδασκαλία. Προσπαθώ να συμμετέχω όσο μπορώ σε εθελοντικές προσπάθειες, προσφέροντας φωτογραφικές υπηρεσίες σε μη κερδοσκοπικούς συλλόγους - σωματεία, όπως το "Χαμόγελο του Παιδιού", ΕΛΕΠΑΠ, "Ορίζοντας" κ.α. με κέρδος το κοινό καλό. Θα είναι χαρά μου να γνωριστούμε και να βρούμε μία λύση στις φωτογραφικές σας ανάγκες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να δείτε περισσότερα δείγματα της δουλειάς μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Με εκτίμηση, Κουράτορας Αντώνης


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Moments To Keep Photography

  (2)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Αθήνα

  Εύρος Τιμών:

  1230.0€ - 1800.0€

  I started my career in Photography after I left what I was doing before this, to follow my dream. I got involved with portrait & documentary photography at first. My first wedding to shoot was in Athens,Greece, and I never thought that this would drive my work life towards this Photography field. Since then, I work still with weddings, each year more passionately than the previous, with a need to always get better and with this mindset: capture the romance & emotions around me. ​ What Inspires me: Travelling & Countryside Real People & Emotions Breath Taking Landscapes Fine Art Wedding Photography in Athens. See full gallery in our website.

 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Samiotis Photography Φωτο,,πρισμα,,

  (1)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Καβάλα

  Εύρος Τιμών:

  1400.0€ - €

  Eίμαι ο Γιώργος Σαμιώτης, από μικρή ηλικία είχα την τάση να βλέπω το κόσμο με αγάπη κ να προσπαθώ να διακρίνω την ομορφιά στο κάθε τι που υπάρχει, αυτή η αναζήτηση με οδήγησε στη φωτογραφία ,οπού κ σπούδασα το αντικειμενο -την τέχνη της φωτογραφίας δίπλα σε άξιους καθηγητές , παράλληλα αλλά κ μετά δούλεψα πλάι στους καλυτέρους κ καταξιωμένους φωτογράφους. Από το 2001 διατηρώ το δικό μου φωτογραφείο - studio στη Νέα Πέραμο Καβάλας. Πιστεύω ότι έχω την εμπειρία να επικοινωνώ με τα ζευγάρια ώστε να βγάζουμε το χαρακτήρα, την ομορφιά την αγάπη κ αυτό να αποτυπώνετε στις εικόνες που δημιουργούμε .Συμμετέχω εδώ κ χρόνια σε όλα τα μεγάλα γεγονότα - σεμινάρια - εκθέσεις που αφορούν το κλάδο μας ,ώστε να είμαι πάντα ενημερωμένος τεχνολογικά κ λειτουργικά. Προσπαθώ να κρατάω τις τιμές μου προσιτές για να έχουνε όλοι τη πρόσβαση σε μια μοναδική κ αξέχαστή εμπειρία , την εμπειρία να φωτογραφηθουνε στην ομορφότερη ημέρα της ζωής τους ,χωρίς να αγχωθούν απλά διασκεδάζοντας κ να έχουν το ομορφότερο ενθύμιο ζωής.. Δείτε τις εικόνες μου και θα χαρώ να επικοινωνήσουμε μαζί σας γι αυτήν την σημαντική ημέρα .


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  K Aleiferis Photography

  (1)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Έδεσσα

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  I believe photos should be timeless and artful. My extensive experience allows me to capture each moment with the perfect blend of artistry, skill, and passion. I'm dedicated to making your special day unforgettable and providing you with cherished memories for years to come.

 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Inspiredphotos

  Προτείνεται από 2 Επαγγελματίες
  (0)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Θεσσαλονίκη

  Εύρος Τιμών:

  1300.0€ - 2000.0€

  ” Let me make the best day of your life Indelible” I Love my work and enjoy each new project i get. My main consideration is that your time is precious and your Wedding Day should have a dreamy and romantic look. Nothing brings me more joy than your smile at the end of the day. Love gives us a fairytale…..that’s where i come….. Let me have the honor to be the one who will keep these vivid memories alive for you so that they won’t fade over the years.


 • After wedding
  ❤️

  Melina Chatziathanasiadoy

  Προτείνεται από 1 Επαγγελματίες
  (0)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Δράμα

  Εύρος Τιμών:

  500.0€ - 3000.0€

  Ονομάζομαι Μελίνα Χατζηαθανασιάδου, ανακάλυψα φωτογραφίζοντας σε γάμους, πως αυτή η διαδικασία με γεμίζει χαρά, ενέργεια και αφοσίωση στη τέχνη της φωτογραφίας. Αυτό σημαίνει πως σε κάθε γάμο, βλέπω μία ξεχωριστή εμπειρία, προσπαθώντας να της δώσω την καλύτερη αισθητική. Αφήνω τις στιγμές να περάσουν χωρίς έντονες παρεμβάσεις που θα αλλοιώσουν την μαγεία και την πραγματικότητα εκείνης της ημέρας, με κυριότερο γνώμονα τα συναισθήματα του ζευγαριού. Η αυθεντικότητα και ο αυθορμητισμός είναι τα καλύτερα φίλτρα.


  Με εκτίμηση,

  Μελίνα!


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Ankart | Angelos Karydas Photography

  (0)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Θεσσαλονίκη

  Εύρος Τιμών:

  600.0€ - 1400.0€

  Ο γάμος σας είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Ας δημιουργήσουμε μια φωτογραφική ιστορία, την πιο όμορφη τυπωμένη ανάμνηση. Με ένα ελεύθερο σχεδόν ντοκουμενταρίστικο ύφος και χωρίς να γίνομαι παρεμβατικός στην διαδικασία, αποτυπώνω την χαρά σας και τα συναισθήματα σας σε αληθινές ειλικρινείς εικόνες, στυλιζαρισμένες με μία δόση φινέτσας όπως απαιτεί η σημαντική για εσάς ημέρα αυτή. Το όνομα μου είναι Άγγελος Καρυδάς, γεννήθηκα το 1981 στην Φιλιππιάδα Πρεβέζης, έζησα στην Ηγουμενίτσα μέχρι και τα εφηβικά μου χρόνια, σπούδασα Ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Τ.Ε.Ι. Λαμίας και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη και την Βαρσοβία επεκτείνοντας τις γνώσεις μου πάνω στις ψηφιακές γραφικές τέχνες. Τα πρώτα μου βήματα εξοικείωσης με το τεχνικό κομμάτι της φωτογραφίας τα έκανα στην Stereosis Photography στην Θεσσαλονίκη. Ασχολήθηκα με την φωτογραφία δρόμου, το τοπίο και το πορτραίτο. Αγάπησα τον σκοτεινό θάλαμο και το ασπρόμαυρο φιλμ και ξετρελάθηκα με το χρώμα. Πήρα μέρος σε διαγωνισμούς και διακρίθηκα για τις δουλειές μου. Με εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών είμαι ένας Destination Wedding Freelance Photographer με έδρα την Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνω πάντα κατ' ιδίαν την φωτογραφική κάλυψη της προετοιμασίας του γαμπρού, της νύφης, του μυστηρίου, της δεξίωσης και του next day. Η διαλογή, η επεξεργασία των εικόνων και το δημιουργικό album γίνεται εξολοκλήρου από εμένα, σε συνεργασία πάντα με το ζευγάρι ούτως ώστε το τελικό αποτέλεσμα να διαθέτει το στυλ που αγαπάνε και τους ταιριάζει και φυσικά να καλύπτει εξολοκλήρου τις προσδοκίες τους. Ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε για τον γάμο σας μπορώ να παρέχω υπηρεσίες όπως: -Pre-wedding φωτογράφιση και δημιουργία βιβλίου ευχών -Ψηφιακά album εκτυπωμένα σε fine art χαρτί υψηλής ποιότητας και αντοχής δεμένα με σκληρό εξώφυλλο και σε αμέτρητα σχέδια και υφές για να επιλέξετε -Εκτυπώσεις σε χαρτί, kapafix ή καμβάδες για την διακόσμηση του χώρου σας -Βιντεοσκόπηση* σε 4k ανάλυση, δημιουργία καλλιτεχνικού βιντεοκλίπ και πλάνα drone *Για τις συμπληρωματικές λήψεις φωτογραφίας και video (2ος φωτογράφος - βιντεολήπτης - χειριστής drone) διαθέτω εξιδεικευμένους και έμπειρους συνεργάτες που μας ενώνει σχέση ετών και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη ως προς την ποιότητα του αποτελέσματος της δουλειάς τους αλλά και τον χρόνο παράδοσης

 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Studio-s

  (0)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Κρήτη - Ηράκλειο

  Εύρος Τιμών:

  500.0€ - 2500.0€

  Ονομαζόμαστε Ιωάννης και Μαρία Κωνσταντίνα Σταυρακάκη, ασχολούμαστε με την κινηματογραφία-Φωτογραφία.

  Η οικογενειακή επιχείρηση μας ονομάζεται

  studio-s.

  Ασχολούμαστε με την λήψη πορτραίτων, γάμων, βαπτίσεων και χώρων αναψυχής.


  Τι είναι η φωτογραφία και η βιντεοληψία για εμάς;

  Είναι μια απαιτητική τέχνη που χρειάζεται εμπειρία, αγάπη και πάθος για αυτή τη δουλειά. Ειναι η απεικόνιση μιας ιστορίας, η καταγραφή συναισθημάτων και η αποτύπωση τους σε ζωντανές εικόνες.


  Είμαστε από την αρχή στο όμορφο ταξίδι του γάμου σας, όχι μόνο ως φωτογράφοι αλλά σαν φίλοι και μέντορες, δίπλα σας ως το τέλος.


  Σας παρέχουμε σύμφωνα με το πακέτο που θα επιλέξετε:

  • Pre wedding videography - Photography (δημιουργία βιβλίου ευχών,καμβά εισόδου).
  • Βιντεοληψία σε 4k ανάλυση, εναέρια πλάνα, 360 x3 camera
  • Φωτογραφικό υλικό του γάμου σας με το αντίστοιχο άλμπουμ σε χρώματα και υφές της επιλογής σας.
  • Next day photography-videography

 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  White Zeppelin Wedding Photography

  (0)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Θεσσαλονίκη

  Εύρος Τιμών:

  1000.0€ - 2500.0€

  Γεια σας είμαστε το White Zeppelin. Η Δέσποινα και ο Γιώργος. Δυο μάλλον ντροπαλά παιδιά που αγαπάει ο ένας τον άλλο. Ίσως μια μέρα σε μια απομονωμένη γωνιά του πλανήτη παντρευτούμε κάτω από δυο φοινικόδεντρα. Προς το παρόν συλλέγουμε στιγμές από τους γάμους άλλων.

  Στο iPod ακούμε Radiohead, Pink Floyd, και Θάνο Ανεστόπουλο. Δεν θα πούμε όχι σε ταινίες των David Lynch, Jim Jarmusch, Martin Scorsese και Paolo Sorrentino .

  Φωτογραφίζουμε συνεχώς τα τελευταία δέκα χρόνια. Επαγγελματίες φωτογράφοι γάμου πλέον από το 2014 όταν και το Zeppelin ξεκίνησε το δικό του ταξίδι με το γραφείο μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

  Στόχος μας θα είναι πάντα μετά το τέλος ενός γάμου να έχουμε δημιουργήσει μία ιστορία, ένα σύνολο εικόνων με αυθορμητισμό και αμεσότητα. Φωτογραφίες που θα εκτυπωθούν σε ένα οικογενειακό album και θα οδηγούν πάντα στην ανάμνηση. Στις δικές σας χαρούμενες στιγμές.

  Το γραφείο μας κινείται αποκλειστικά στην κάλυψη event όπως ο γάμος και η βάπτιση. Θεωρούμε ότι αυτό είναι και το μεγαλύτερο μας πλεονέκτημα καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι σε εσάς και στις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ μας.

  Από την αγάπη στην ανάμνηση λοιπόν!


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Charis Avramidis Photography

  (0)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Γιαννιτσά

  Εύρος Τιμών:

  850.0€ - 2000.0€

  Το πάθος μου και η αφοσίωση μου για την φωτογραφία αποτέλεσαν κινητήρια δύναμη για να κάνω την μεγαλύτερη μου αγάπη επάγγελμα. 

  Με σεβασμό σε κάθε χαρακτήρα, προσπαθώ στην επιτυχία μιας ποιοτικής και αισθητικής εμφάνισης του καλύτερου σας εαυτού. Αυτά ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά που θέλω να υπάρχουν σε κάθε φωτογραφία.

  Συλλέγω συνεχώς νέες εμπειρίες και γνώσεις πάνω στο χώρο της φωτογραφίας, με γνώμονα πάντοτε τις δικές σας απαιτήσεις, Κάθε φορά προσπαθώντας να γίνω καλύτερος σε κάτι που αγαπώ, ποντάρω στη προσωπικότητα και την ιστορία που κρύβεται από πίσω, φέρνοντας την στο προσκήνιο.

  Η αφοσίωση μου στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών ταιριάζει με τη σημασία της ιδιαίτερης ημέρας σας. Μια εικόνα χιλιάδες συναισθήματα, που μαζί θα αποτυπώσουμε με τον δικό σας μοναδικό χαρακτήρα να βάζει την τελική πινελιά.


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Vd Vonikaki Photography

  (0)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Ξάνθη

  Εύρος Τιμών:

  800.0€ - 3000.0€

  Γεια σας, είμαι η Δώρα Βονικάκη και η έδρα μου είναι η Ξάνθη.

  Πίσω από κάθε γάμο βρίσκεται και μια μοναδική ιστορία αγάπης.

  Μέσα από μια προσωπική αληθινή γνωριμία με το ζευγάρι,αναδεικνύω με τον φακό μου,μοναδικά συναισθήματα του έρωτα και της αγάπης .

  Οι φωτογραφίες μου χαρακτηρίζονται από φως και σκιές που υπάρχουν στο χώρο ,καθώς έτσι αποτυπώνεται η φυσικότητα και η κατάνυξη της στιγμής.

  Στόχος μου είναι να δημιουργήσω εικόνες που θα αντέξουν στον χρόνο ,σαν μοναδικό αποτύπωμα μιας οικογενειακής κληρονομιάς με αδιάσπαστους συναισθηματικούς δεσμούς.

  Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά!


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Dimitrispitsilkas|photography

  (0)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Λάρισα

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1979. Το 1999 τελειώνοντας τη στρατιωτική μου θητεία(Mηχανικό) φοίτησα στο Τ.Ε.Ι. της Λάρισας από οπού και πήρα το 2003 το πτυχίο μου ως Hλεκτρολόγος Mηχανικός. Παράλληλα με τη σχολή μου και λόγω της αγάπης μου για τη φωτογραφία εργάστηκα ως φωτογράφος σε κεντρικό φωτογραφείο της πόλης. Συνέχισα να εργάζομαι εκεί ακόμη και μετά το τέλος της σχολής ενώ παράλληλα και για μικρό χρονικό διάστημα δούλεψα σε δυο εταιρίες της πόλης ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Το 2005 αποφάσισα ότι το κομμάτι της φωτογραφίας είναι αυτό που με εκφράζει και έτσι εγκατέλειψα οποιαδήποτε άλλη ενασχόληση και αφιερώθηκα αποκλείστηκα αυτή. Από τότε δεν έχω σταματήσει να ενημερώνομαι σχετικά με τις εξελίξεις σχετικά με την τέχνη της φωτογραφίας και κύριο μέλημα μου είναι η ολοένα και μεγαλύτερη προσπάθεια μου να γίνομαι καλύτερος. Έχω λάβει μέρος σε εκπαιδευτικά σεμινάρια κάποιων από τους μεγαλύτερους φωτογράφους γάμου στον κόσμο όπως ο YERVANT ZANAZANIAN, JERRY GHIONIS, NICK GHIONIS, KEVIN KUBOTA, MARTIN SCHEMBRI, RYAN SCHEMBRI, DAVID BECKSTEAD, ROCCO ANCORA, JIM GARNER, BAMBI CANTRELL, DOUG GORDON, ROBERT BALASKO, FER JUARISTI, CM LEUNG, KEDA Z.FENG, ROBERTO VALENZUELA, MERCURY MEGALOUDIS, SUSANA BARBERA, SALVATORE DIMINO, VIRGINIA CIMENO, STUART BEBB, PAUL CARAOLIDES, SOFIE LOUKA, ADAM ALEX, SAM SCIARRINO, SERGEY IVANOV, MICHAEL GREENBERG, σεμινάρια PHOTOSHOP από την JESS SCHEMBRI, DANIEL ILINCA και τον ΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ καθώς και σεμινάρια κριτικής φωτογραφιών από τους MARTIN GRAHAME-DUMM και DENNIS ORCHARD. Επιδίωξη μου σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω είναι η όσο το δυνατόν ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών συνδυάζοντας την παραδοσιακή με τη μοντέρνα άποψη στη φωτογράφηση γάμων. Γνωρίζω αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά. Ενεργό μέλος των PWS και SPPI.

 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Poza.gr

  (0)

  Φωτογράφοι Γάμου

  Καλαμάτα

  Εύρος Τιμών:

  700.0€ - 3000.0€

  Γεννήθηκα στη Γερμανία. Ήρθα στην Ελλάδα ξεκινώντας το σχολείο. Είχα από μικρή δείξει ενδιαφέρον στη φωτογραφία και από νεαρή ηλικία με μία manual dslr δώρο του πατέρα μου στο Λύκειο ξεκίνησα να φωτογραφίζω και να αποτυπώνω εικόνες που μου άρεσαν!

  Αργότερα αποφοιτώντας από τη σχολή φωτογραφίας Χλιβερός πήρα την απόφαση να κάνω το hoby μου επάγγελμα. Από το 1995 διατηρώ studio φωτογραφίας αρχικά στην Αθήνα και τα τελευταία 12 χρόνια στην Καλαμάτα. Παρέχω επαγγελματική καλλιτεχνική φωτογραφία πορτρέτου, γάμου, διαφημιστική, ρετούς και υπηρεσίες στούντιο στην Καλαμάτα όπου και διαμένω και παράλληλα με την δουλειά μου κάνω αυτό που λατρεύω δηλαδή ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρακολουθώ εξειδικευμένα σεμινάρια από τους καλύτερους φωτογράφους, ενημερώνομαι και εξελίσσομαι σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής ανανεώνοντας ύφος και εξοπλισμό.

  Εμπνέομαι από όλα τα όμορφα συναισθήματα που εισπράττω από εσάς τα αποτυπώνω στο φωτογραφικό φακό μου και σας τα επιστρέφω σε εικόνα με τον πιο όμορφα δυνατό τρόπο! Με την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη μου για το επάγγελμά μου, με ευαισθησία και διακριτικότητα δημιουργώ μοναδικές αυθόρμητες εικόνες που φανερώνουν τη μαγεία της ημέρας των ονείρων σας.


EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2023 easywedding.gr