this is the facebook pixel10 πράγματα για να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το χώρο δεξίωσης του γάμου σας | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Δεξίωση

10 πράγματα για να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το χώρο δεξίωσης του γάμου σας

Ο χώρος της δεξίωσης του γάμου σας είναι το μέρος όπου θα ανταλλάξετε τους όρκους σας, θα χορέψετε όλη τη νύχτα και θα δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

EasyWedding

EasyWedding Team

3 Μαΐου 2023

10 πράγματα για να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το χώρο δεξίωσης του γάμου σας

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Είπατε το μεγάλο ΝΑΙ και τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσετε την οργάνωση του γάμου των ονείρων σας. Λογικά είστε φούλ ενθουσιασμένοι και λίγο αγχωμένοι με όλα αυτά που έχετε να προγραμματίστε για το μεγαλύτερο event της ζωής σας. Μην ανησυχείτε τόσο πολύ! Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας είναι η επιλογή του τέλειου χώρου για την δεξίωση του γάμου σας.

Ο χώρος της δεξίωσης του γάμου σας είναι το μέρος όπου θα ανταλλάξετε τους όρκους σας, θα χορέψετε όλη τη νύχτα και θα δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, οπότε μπορεί να σας φανεί λίγο δύσκολη η αναζήτηση. 

Αλλά μη φοβάστε! Συγκεντρώσαμε μια λίστα με 10 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν επιλέγετε το χώρο της δεξίωσης σας του γάμου σας, για να κάνετε τη διαδικασία λίγο πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τον τέλειο χώρο για να κάνετε την ημέρα του γάμου σας όπως την έχετε ονειρευτεί.

Χωρητικότητα

10 πράγματα για να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το χώρο δεξίωσης του γάμου σας
Photo by:Κτήμα Κάμπος-Cambos Estate 

Κατ' αρχάς, πρέπει να γνωρίζετε πόσοι θα είναι οι κλασμένοι στο γάμο σας. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος που θα επιλέξετε μπορεί να φιλοξενήσει άνετα όλους τους καλεσμένους σας.

Τοποθεσία

Εξετάστε προσεκτικά την τοποθεσία του χώρου σας. Θέλετε έναν γάμο στην παραλία, έναν γάμο σε κτήμα σε κάποιο λόφο ή έναν γάμο στην πόλη; Βεβαιωθείτε ότι η τοποθεσία που θα επιλέξετε ταιριάζει στο όραμα σας και είναι εύκολα προσβάσιμη για τους καλεσμένους σας.

Κόστος

10 πράγματα για να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το χώρο δεξίωσης του γάμου σας
Photo by:Love Cave Venue

Οι γάμοι μπορεί να είναι ακριβοί, γι' αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σαφή ιδέα για το budget σας πριν αρχίσετε την οργάνωση γάμου. Το κόστος των χώρων δεξιώσεων θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας και να αποφύγετε τυχόν απροσδόκητα έξοδα.

Διαθεσιμότητα

Οι δημοφιλείς χώροι δεξιώσεων γάμου συνήθως ξεκινούν τις κρατήσεις ένα, ίσως και δύο χρόνια νωρίτερα, οπότε είναι σημαντικό να κάνετε κράτηση νωρίς για να αποφύγετε την απογοήτευση. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των χώρων που προτιμάτε το συντομότερο δυνατό.

Εγκαταστάσεις

Κάντε μια λίστα με τις εγκαταστάσεις που χρειάζεστε, όπως catering, διαμονή ή χώρο στάθμευσης. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος που θα επιλέξετε διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις που χρειάζεστε για να κυλήσει ομαλά η ημέρα σας.

Στυλ γάμου

Εξετάστε το στυλ του γάμου σας όταν επιλέγετε τον χώρο σας. Θέλετε έναν παραδοσιακό γάμο ή έναν μοντέρνο; Βεβαιωθείτε ότι η διακόσμηση του χώρου ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ.

Καιρός

Εάν κάνετε γάμο σε εξωτερικό χώρο, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση κακοκαιρίας. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος που θα επιλέξετε διαθέτει εσωτερικές επιλογές ή τέντες.

Φωτογραφία

10 πράγματα για να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το χώρο δεξίωσης του γάμου σας
Photo by: Κτήμα Προμπονά

Οι φωτογραφίες του γάμου σας είναι ένα από τα πιο όμορφα ενθύμια της ημέρας του γάμου σας, γι' αυτό βεβαιωθείτε ότι ο χώρος της δεξίωσης σας θα διαθέτει πολλές ευκαιρίες για φωτογραφίες. Εξετάστε το φωτισμό, το τοπίο και τα σκηνικά.

Φήμη

Κάντε την έρευνα σας και διαβάστε κριτικές για τους χώρους που σας ενδιαφέρουν. Αυτό θα σας δώσει μια καλή εικόνα για τη φήμη του χώρου και για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και πρέπει να γνωρίζετε.

Προσωπική πινελιά

Τέλος, εξετάστε την προσωπική πινελιά του χώρου που επιθυμείτε. Το προσωπικό θα κάνει τα πάντα για να κάνει την ημέρα του γάμου σας ξεχωριστή; Σας επιτρέπουν να επιμελυθείτε εσείς τη διακόσμηση του χώρου; Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος αυτός ταιριάζει απόλυτα στη προσωπικότητα σας και αντικατοπτρίζει το στυλ σας.

Η επιλογή του ιδανικού χώρου για την δεξίωση γάμου μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα 10 tips, είστε σε καλό δρόμο για να βρείτε τον τέλειο χώρο για την ημέρα του γάμου σας. Καλή αναζήτηση!

 

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr