this is the facebook pixel6 πράγματα που κανείς δεν σου λέει για το μήνα του μέλιτος | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Ταξίδι του Μέλιτος

6 πράγματα που κανείς δεν σου λέει για το μήνα του μέλιτος

Πολλές φορές ο μήνας του μέλιτος δεν είναι αυτό που έχουμε φανταστεί. Aκολουθούν όλα όσα κανείς δεν λέει για τις πιο μοναδικές και ρομαντικές διακοπές της ζωής σας!

EasyWedding

EasyWedding Team

14 Απριλίου 2022

6 πράγματα που κανείς δεν σου λέει για το μήνα του μέλιτος

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Θα ξεχάσεις να το προγραμματίσεις.

Ας υποθέσουμε ότι σχεδιάζετε κανονικές διακοπές. Πιθανότατα θα χρειαστείτε μήνες για να διαλέξετε τον προορισμό, να ερευνήσετε πτήσεις και ξενοδοχεία και να σχεδιάσετε το ταξίδι σας. Αλλά δεν προκειται για μια φυσιολογική περίοδο της ζωής σας, είναι η περίοδος που ενορχηστρώσετε τον γάμο σας και είστε απασχολημένοι. Αφιερώστε όμως λίγο χρόνο για να οργανώσετε και τον μήνα του μέλιτος, αφού μόλις σηκώσετε επιτέλους το κεφάλι σας από τον προγραμματισμό του γάμου, θα είστε πολύ χαρούμενοι που υπάρχει ένα χαλαρωτικό ταξίδι να σας περιμένει.

6 πράγματα που κανείς δεν σου λέει για το μήνα του μέλιτος
Honeymoon - easywedding.gr

Θα είναι απίστευτα ξεχωριστό.

Ακόμα κι αν ορκίζεστε ότι όλα εκείνα τα κλισέ των ζευγαριών που αγκαλιάζονται στο αεροδρόμιο ή κρατιούνται χέρι-χέρι ενώ κάνουν check in στο ξενοδοχείο τους δεν ταιριάζουν εσάς τους δύο, μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά βρείτε τον εαυτό σας να συμπεριφέρεται ακριβώς όπως αυτά τα ευτυχισμένα ζευγάρια. Γιορτάζετε ένα πολύ μεγάλο, πολύ χαρούμενο γεγονός—για να μην αναφέρουμε, ότι δεν έχετε πλέον το άγχος του προγραμματισμού στους ώμους σας. Απόλαυσέ το!

Μπορεί να μην αισθάνεστε χαλαροί ύστερα από μια ή δύο μέρες.

Αν περιμένετε ότι θα χρειαστούν μόνο μία ή δύο ώρες ήλιο και ένα δυνατό κοκτέιλ για να νιώσετε ανανεωμένοι και αφιερωμένοι ο ένας στον άλλο, μπορεί να εκπλαγείτε. Θα έχετε τόση πολλή αδρεναλίνη να σας πιέζει από τον γάμο που μπορεί να είστε εξαντλημένοι. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και ίσως να μεταφέρετε την περιπετειώδη εκδρομή κατάδυσης ή πεζοπορίας στην κορυφή του βουνού λίγο αργότερα στην εβδομάδα.

6 πράγματα που κανείς δεν σου λέει για το μήνα του μέλιτος
Honeymoon - easywedding.gr

Δεν θα μοιάζει πάντα με μια ρομαντική φαντασίωση.

Αφού ετοιμάσατε τα φανταχτερά εσώρουχα που πήρατε στο bachelorette πάρτι σας και έχετε προπαραγγείλει την ακριβή σαμπάνια για το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, φαντάζεστε ότι ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί όλη μέρα κάθε μέρα. Αλλά μερικές φορές, ο πολύς ήλιος, το φαγητό ή η περιήγηση στα αξιοθέατα μπορεί πραγματικά να επηρεάσει τη διάθεσή σας και είναι σίγουρο ότι τουλάχιστον μια νύχτα θα θέλετε να κάνετε κάτι χαλαρωτικό, όπως να παρακολουθήσετε netflix ενώ τρώτε από την υπηρεσία δωματίου.

Ατυχίες μπορεί να συμβούν.

Μία προειδοποίηση, να είστε προετοιμασμένοι για απροσδόκητα και ανεπιθύμητα γεγονότα. Το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας μπορεί να μην είναι τόσο όμορφο όσο φαινόταν στις φωτογραφίες, μπορεί να χάσετε μια πτήση ανταπόκρισης ή ακόμα και να αρρωστήσετε, αλλά αν δεν το βάλετε κάτω όταν τα πράγματα πάνε στραβά, θα μπορείτε να απολαύσετε όλα τα εκπληκτικά πράγματα που πάνε σωστά. Και να έχετε κατά νου ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν γιατρούς σε ετοιμότητα για βοήθεια και φάρμακα στο κατάστημα με είδη δώρων, αλλά βάλτε μερικά Imodium και panadol στη βαλίτσα σας για κάθε ενδεχόμενο (θα είναι πολύ φθηνότερα από το να τα αγοράσετε εκεί).

6 πράγματα που κανείς δεν σου λέει για το μήνα του μέλιτος
Honeymoon - easywedding.gr

Δεν θα θέλετε να γυρίσετε σπίτι.

Είτε έχετε ήδη κάνει πολλές διακοπές ως ζευγάρι είτε αυτή είναι η πρώτη σας μεγάλη μαζί, η επιστροφή από το μήνα του μέλιτος είναι ένα γρήγορο ταξίδι πίσω στην πραγματικότητα (συγγνώμη!) και όλα όσα παραμελούσατε ενώ σχεδιάζατε τον γάμο σας, όπως μια δουλειά, οι φόροι σας ή ο καθαρισμός του μπάνιου πρέπει να αντιμετωπιστούν. Ο προγραμματισμός του επόμενου ταξιδιού σας μπορεί να απαλύνει λίγο τον πόνο, όπως και η διοργάνωση μιας διασκεδαστικής βραδιάς για το Σαββατοκύριακο μετά την επιστροφή σας.

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr