this is the facebook pixel8 τρόποι για να αναβαθμίσετε τον γάμο σας | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Οργάνωση Γάμου

8 τρόποι για να αναβαθμίσετε τον γάμο σας

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να οργανώστε το απόλυτο γάμο με κομψές πινελιές

EasyWedding

EasyWedding Team

5 Νοεμβρίου 2021

8 τρόποι για να αναβαθμίσετε τον γάμο σας

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Εάν είστε απασχολημένοι με το σχεδιασμό του γάμου και δεν είστε σίγουροι πώς να μεταφέρετε την εκδήλωσή σας στο επόμενο επίπεδο, ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να οργανώστε το απόλυτο γάμο με κομψές πινελιές που κάνουν πραγματικά την ημέρα του γάμου σας μοναδική.

Πολυτελείς μπομπονιέρες για τους καλεσμένους σας

8 τρόποι για να αναβαθμίσετε τον γάμο σας
Luxurious Wedding Favor - easywedding.gr

Θα αφήσετε εντύπωση στους καλεσμένους σας με πολυτελή δώρα για να πάρουν σπίτι, όπως premium, εξατομικευμένα κοκτέιλ ή όμορφα συσκευασμένα γλυκά.

Λούστε τον χώρο σας υπό το φως των κεριών

8 τρόποι για να αναβαθμίσετε τον γάμο σας
Wedding Candles - easywedding.gr

Προφανώς αυτό εξαρτάται από τον καιρό και τις απαιτήσεις του χώρου σας, αλλά αν είναι δυνατόν, το φως των κεριών είναι το απόλυτο ρομαντισμό και πολυτέλεια. Προχωρήστε στο στυλ σας στο επόμενο επίπεδο με την ατμόσφαιρα και το χρώμα που μπορεί να σας προσφέρει μόνο το φως των κεριών.

Επενδύστε σε στυλίστα γάμου

8 τρόποι για να αναβαθμίσετε τον γάμο σας
Wedding Stylist - easywedding.gr

Όσον αφορά τη δημιουργία μιας συνεκτικής εμφάνισης της ημέρας του γάμου, ένας στυλίστας μπορεί να διασφαλίσει ότι όλα τα στοιχεία ενώνονται, από τα λουλούδια και το φωτισμό έως τα σερβίτσια. Όποιο και αν είναι το όραμά σας για την ημέρα του γάμου σας, ένας στυλίστας θα το τιμήσει και θα μετατρέψει οποιοδήποτε χώρο έτσι, ώστε να αντικατοπτρίζει το θέμα, το όραμα και τις προσδοκίες σας.

Καλλιγραφία

8 τρόποι για να αναβαθμίσετε τον γάμο σας
Calligraphy - easywedding.gr

Η επένδυση σε καλλιγράφο αναμφίβολα θα ανεβάσει τα προσκλητήρια του γάμου σας. Αυτή η φαινομενικά μικρή πινελιά θα κάνει τις προσκλήσεις σας ξεχωριστές και θα τις μετατρέψει σε αναμνηστικό για τον καλεσμένο. Επιπλέον, μπορείτε να προσλάβετε έναν καλλιγράφο να κάνει διαγράμματα θέσεων, για τις μπομπονιέρες και άλλα.

Όλα τα άνθη

8 τρόποι για να αναβαθμίσετε τον γάμο σας
Flowers - easywedding.gr

Όσο περισσότερα λουλούδια, τόσο το καλύτερο. Τα λουλούδια είναι η απόλυτη πολυτέλεια! Ο σωστός ανθοστολισμός είναι ένας τρόπος για να αναβαθμίσετε το στυλ του γάμου σας. Οι ορχιδέες είναι μια ιδιαίτερα λαμπερή πινελιά, όπως και οι παιώνιες και τα τριαντάφυλλα, ιδιαίτερα σε αφθονία.

Εξατομίκευση

8 τρόποι για να αναβαθμίσετε τον γάμο σας
Personalized Wedding - easywedding.gr

Εξατομικευμένες πινελιές όπως προσαρμοσμένα νέον, τραπέζια ευχών θα ανεβάσουν τον γάμο σας και θα το κάνουν πιο προσωπικό για τους δύο εσάς και το ταξίδι σας.

Η κατάλληλη μουσική

Η διασκέδαση των καλεσμένων σας είναι πραγματικά πολύ σημαντική! Μην το υποτιμάτε. Επιλέξτε μουσική που θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που εσείς και οι καλεσμένοι σας θα θυμάστε για χρόνια, είτε πρόκειται για ζωντανή μουσική είτε για DJ. Ό,τι ταιριάζει σε εσάς και τον εορτασμό σας!

Φαγητό, υπέροχο φαγητό

8 τρόποι για να αναβαθμίσετε τον γάμο σας
Gourmet Catering - easywedding.gr

Το catering πρώτης κατηγορίας θα κάνει τεράστια διαφορά την ημέρα τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας. Μην εστιάσετε σε καλαίσθητα τρόφιμα. Διαλέξτε το γεύμα που θέλετε και δεν θα το μετανιώσετε, είτε πρόκειται για φανταχτερά πιάτα θαλασσινών, μια επιπλέον επιλογή για επιδόρπιο ή παραδοσιακές γεύσεις. Κάντε ό, τι ταιριάζει στον εορτασμό και τον προϋπολογισμό σας!

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr