this is the facebook pixelPhoto Booth: Μια ιδιαίτερη πινελιά στο γάμο σας | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Δεξίωση

Photo Booth: Μια ιδιαίτερη πινελιά στο γάμο σας

Ένα Photo Booth στο γάμο σας είναι ένας διασκεδαστικός και ξεχωριστός τρόπος να διασκεδάσουν οι καλεσμένοι σας και να δημιουρήσετε όμορφες αναμνήσεις.

EasyWedding

EasyWedding Team

5 Δεκεμβρίου 2022

Photo Booth: Μια ιδιαίτερη πινελιά στο γάμο σας

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Αν θέλετε να προσθέσετε μια έξτρα δόση διασκέδασης την ημέρα του γάμου σας, το Photo Booth είναι σίγουρα ο τρόπος για να το πετύχετε. Οι καλεσμένοι σας όχι μόνο θα ενθουσιαστούν με την λήψη φωτογραφιών, αλλά και εσείς θα έχετε μια συλλογή από φωτογραφίες με τις πιο τρελές πόζες των καλεσμένων σας.

Γιατί λοιπόν να μην πρσθέσετε ένα photo booth την ημέρα του γάμου σας? Παρακάτω θα βρείτε μερικούς από τους λόγους που θα σας πείσουν ότι το Photo Booth στο γάμο είναι υπέροχη ιδέα!

1. Είναι διασκεδαστικά 

Σίγουρα θέλετε οι καλεσμένοι σας να διασκεδάζουν καθόλη τη διάρκεια του γάμου σας και να μην βαρεθούν καμία στιγμή. Ποιος καλύτερος τρόπος για να τους παρέχετε συνεχή διασκέδαση από το να νοικιάσετε ένα photo booth για το γάμο σας;

Οι καλεσμένοι σας, θα έχουν την ευκαιρία για λίγο να αφεθούν, να αφήσουν τον “χαζό” και ατίθασο εαυτό τους στην επιφάνεια και να ποζάρουν όπως δεν έχουν ποζάρει ποτέ. Από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο, όλοι λατρεύουν να βγάζουν “χαζές” φωτογραφίες και να πέρνουν αστείες και περίεργες εκφράσεις. Είναι σίγουρα και ένας τέλειος τρόπος να σπάσει ο πάγος και να αρχίσουν οι καλεσμένοι σας να μιλάνε και να γελάνε μεταξύ τους. Έτσι θα δημιουργηθεί μια ζεστή ατμόσφαιρα και σίγουρα οι καλεσμένοι του γάμου σας θα περάσουν τέλεια.

2. Κάντο για τις αναμνήσεις  

couple having fun with photo booth
Photo by: KIBELI_THE_PHOTOBOOTH

Όλοι έχουμε ακουστά την φράση “μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις”. Σκεφτείτε όλες αυτές τις αυθόρμητες φωτογραφίες που θα τραβήξετε εσείς και οι καλεσμένοι σας στο Photo Booth του γάμου σας. Η στιγμή που θα απαθανατιστεί εκεί θα είναι μια αληθινή και πολύ όμορφη ιστορία για να διηγείστε τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας. Σίγουρα οι φωτογραφίες που θα σας εξασφαλίσει ο επαγγελματίας φωτογράφος σας είναι πολύτιμες, αλλά και αυτές οι μικρές χαριτωμένες φωτογραφίες με τις περίεργες πόζες θα σας χαρίζουν αμέτρητα χαμόγελα για πολλά  πολλά χρόνια. 

3. Σουβενίρ για τους καλεσμένους 

Photo Booth: Μια ιδιαίτερη πινελιά στο γάμο σας
Photo by:  TheBooth.Gr

Σε έναν κόσμο όπου πλέον όλες οι φωτογραφίες είναι σε ψηφιακή μορφή, σκεφτείτε πόσο ωραία ιδέα είναι να κάνετε ένα τέτοιο δώρο στους καλεσμένους σας. Μια εκτυπωμένη φωτογραφία που θα μπορούν να πάρουν μαζί τους στο τέλος της βραδιάς, που θα τους θυμίζει, κάθε φορά που θα την κοιτάνε πόσο καλά πέρασαν στο πάρτυ του γάμου σας.

4. Άμεση κοινοποίηση στα social media

Τα σύγχρονα photo booths είναι υψηλής τεχνολογίας και σας παρέχουν τη δυνατότητα να κοινοποιήσετε τις φωτογραφίες σας στα social. Αυτό σημαίνει ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να στέλνετε τις φωτογραφίες σας αμέσως μετά το κλίκ στα κινητά σας, για να τις μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν έχετε hashtag για το γάμο σας, φροντίστε να ενημερώσετε τους καλεσμένους, ίσως σας με μια πινακίδα κοντά στο photo booth ή με το ηλεκτρονικό προσκλητήριο σας, ώστε όταν την μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, να το χρησιμοποιήσουν. 

Μέσα από την εφαρμογή του easywedding.gr  μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα την ιστοσελίδα του γάμου σας και να μοιραστείτε πληροφορίες με τους καλεσμένους σας, όπως για παράδειγμα το hashtag του γάμου σας, να στείλετε το ηλεκτρονικό σας προσκλητήριο και να δείτε αν οι καλεσμένοι σας θα παρευρεθούν ή όχι στο γάμο σας.

5. Μοναδικό βιβλίο ευχών 

Photo Booth: Μια ιδιαίτερη πινελιά στο γάμο σας
Photo by: CretePhotobooth

Φανταστείτε ένα βιβλίο ευχών με όλες τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες των καλεσμένων σας να συνοδεύουν κάθε ευχή. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο άλμπουμ, αφού θα το διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Θα έχετε στα χεριά σας, στο τέλος της δεξίωσης του γάμου σας, ένα ξεχωριστό άλμπουμ γάμου που θα σας προσφέρει χαμόγελα και γέλια για όλη σας τη ζωή. 

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr