this is the facebook pixelΠώς να επιλέξετε τα προσκλητήρια του γάμου σας | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Οργάνωση Γάμου

Πώς να επιλέξετε τα προσκλητήρια του γάμου σας

Η επιλογή των ιδανικών γαμήλιων προσκλήσεων μπορεί να σας μπερδέψει αρκετά, ειδικά αν δε παίρνετε εύκολα αποφάσεις.

EasyWedding

EasyWedding Team

13 Ιανουαρίου 2023

Πώς να επιλέξετε τα προσκλητήρια του γάμου σας

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Οι προσκλήσεις σας, όχι μόνο δίνουν τον τόνο της μεγάλης σας ημέρας, αλλά αποτελούν και την πρώτη εντύπωση που θα έχουν οι καλεσμένοι σας για τον γάμο σας. Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, μπορεί να είναι δύσκολη η απόφαση για το τέλειο σχέδιο. Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία επιλογής των ιδανικών γαμήλιων προσκλήσεων για την ξεχωριστή σας ημέρα.

Καθορίστε το θέμα του γάμου σας και τη χρωματική σας σύνθεση

Πώς να επιλέξετε τα προσκλητήρια του γάμου σας
Photo by: Polygrafos.gr

Το πρώτο βήμα για την επιλογή των προσκλήσεών σας είναι να καθορίσετε το θέμα και τον χρωματικό σχεδιασμό του γάμου σας. Οι προσκλήσεις σας θα πρέπει να συμπληρώνουν τη συνολική αισθητική του γάμου σας, οπότε είναι σημαντικό να έχετε μια γενική ιδέα για το τι θέλετε πριν κάνετε τις αγορές σας. Είτε θέλετε μια ρομαντική, μποέμικη ατμόσφαιρα είτε μια κομψή, μοντέρνα εμφάνιση, οι προσκλήσεις σας θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν το στυλ του γάμου σας.

Εξετάστε την επισημότητα του γάμου σας

Στη συνέχεια, εξετάστε την επισημότητα του γάμου σας. Η επισημότητα του γάμου σας θα παίξει μεγάλο ρόλο στο σχεδιασμό των προσκλήσεών σας. Οι επίσημοι γάμοι έχουν συνήθως πιο παραδοσιακές, κομψές προσκλήσεις, ενώ οι πιο casual γάμοι έχουν την πολυτέλεια να είναι πιο παιχνιδιάρικοι και δημιουργικοί.

Ορίστε έναν προϋπολογισμό

Πώς να επιλέξετε τα προσκλητήρια του γάμου σας
Photo by:Voulokeri 

Είναι επίσης σημαντικό να εξετάσετε τον προϋπολογισμό για τις προσκλήσεις σας. Οι γαμήλιες προσκλήσεις μπορεί να διαφέρουν πολύ σε τιμές, οπότε ο καθορισμός ενός προϋπολογισμού θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας. Λάβετε υπόψη ότι το κόστος των προσκλήσεων μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τα ταχυδρομικά τέλη και τυχόν πρόσθετες κάρτες, όπως κάρτες RSVP.

Εξερευνήστε διαφορετικά σχέδια και προσωπικές πινελιές

Όταν πρόκειται για τον πραγματικό σχεδιασμό, υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες. Από κλασικό και κομψό έως μοντέρνο και μινιμαλιστικό, το σχέδιο θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τόσο το προσωπικό σας στυλ όσο και το θέμα του γάμου σας. Ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε έμπνευση είναι να εξετάσετε διαφορετικά σχέδια προσκλήσεων στο διαδίκτυο και σε περιοδικά γάμου. Πολλά ζευγάρια επιλέγουν επίσης να συμπεριλάβουν μια προσωπική πινελιά ενσωματώνοντας τις δικές τους φωτογραφίες στο σχέδιο.

Παραγγείλετε τις νωρίς

Πώς να επιλέξετε τα προσκλητήρια του γάμου σας
Photo by:Typosinthesi 

Τέλος, φροντίστε να παραγγείλετε τις προσκλήσεις σας αρκετά νωρίτερα, ώστε να έχετε χρόνο για τυχόν απαραίτητες αλλαγές ή διορθώσεις. Είναι επίσης καλή ιδέα να παραγγείλετε επιπλέον προσκλήσεις σε περίπτωση που τις χρειαστείτε αργότερα.

Η επιλογή των κατάλληλων γαμήλιων προσκλήσεων είναι μια σημαντική απόφαση, αλλά με λίγο προγραμματισμό και έμπνευση, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε το τέλειο σχέδιο που θα δώσει τον τόνο στη μεγάλη σας μέρα. Θυμηθείτε να λάβετε υπόψη σας το θέμα του γάμου σας, τον συνδυασμό χρωμάτων, την τυπικότητα, τον προϋπολογισμό και τις προσωπικές πινελιές όταν πάρετε  την απόφασή σας. Καλό σχεδιασμό!

Μέσα από την εφαρμογή του easywedding.gr  μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα την λίστα των καλεσμένων σας, να οργανώσετε τα τραπέζια και να παρακολουθείτε τις απαντήσεις των προσκεκλημένων σας, ώστε να μην χάνετε την μπάλα σε περίπτωση ακύρωσης!

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr