this is the facebook pixelΠώς να οργανώσετε το απόλυτο Bachelorette Party | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Parties & Bachelor

Πώς να οργανώσετε το απόλυτο Bachelorette Party

Η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του γάμου σας έχει ξεκινήσει και είναι καιρός να γιορτάσετε  όπως ποτέ άλλοτε! Ετοιμαστείτε να βουτήξετε στον συναρπαστικό κόσμο των bachelorette parties..

EasyWedding

EasyWedding Team

2 Ιουνίου 2023

Πώς να οργανώσετε το απόλυτο Bachelorette Party

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Ετοιμαστείτε να βουτήξετε στον συναρπαστικό κόσμο των bachelorette parties, όπου το επίκεντρο είναι η νύφη, οι πιο στενές φίλες της και ο απόλυτος εορτασμός της γυναικείας ενδυνάμωσης. Από το χαλαρό ξεκίνημά του ως ένα απλό δείπνο πριν από το γάμο μέχρι τα σπαρταριστά getaway Σαββατοκύριακα, με ασορτί μαγιό και μοναδικά hashtags, το bachelorette party έχει σημειώσει μια υπέροχη εξέλιξη.

Φανταστείτε αυτό: μια μάζωξη γεμάτη γέλιο, αγάπη και μια δόση άγριων περιπετειών, όλα προς τιμήν της μέλλουσας νύφης. Είναι μια ειδική περίσταση όπου οι πιο κοντινοί και αγαπημένοι της νύφης συγκεντρώνονται για να την περιλούσουν με αγάπη και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις. Είτε είστε η κουμπάρα, είτε φίλη, ήρθε η ώρα να σηκώσετε τα μανίκια σας και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι για να σχεδιάσετε το πιο εκπληκτικό bachelorette party που έγινε ποτέ!

Καθορίστε τη λίστα καλεσμένων

Πώς να οργανώσετε το απόλυτο Bachelorette Party
Photo by: Angel Karadimou Photography

Ξεκινήστε με τη δημιουργία μιας λίστας καλεσμένων. Συμβουλευτείτε τη νύφη για να προσδιορίσετε τους στενότερους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς της που πρέπει να προσκληθούν. Λάβετε υπόψη τις προτιμήσεις της νύφης και τη δυναμική της ομάδας κατά την οριστικοποίηση της λίστας καλεσμένων. Το μέγεθος της ομάδας θα επηρεάσει τις αποφάσεις σχετικά με το κατάλυμα και τις δραστηριότητες, οπότε είναι σημαντικό να έχετε μια σαφή ιδέα για το ποιοι θα παρευρεθούν.

Επιλέξτε μια τοποθεσία

Επιλέξτε μια τοποθεσία που ταιριάζει στις προτιμήσεις της νύφης και στα ενδιαφέροντα της ομάδας. Εξετάστε παράγοντες όπως το κλίμα, η ατμόσφαιρα και οι επιλογές δραστηριοτήτων. Καθορίστε αν η νύφη θέλει μια χαλαρωτική απόδραση ή μια ζωντανή ατμόσφαιρα για να..παρτάρετε. Επίσης, εξετάστε το κόστος και την προσβασιμότητα των καλεσμένων. Μόλις έχετε στο μυαλό σας μερικές επιλογές, συζητήστε τις με τη νύφη και επιλέξτε μια τοποθεσία στην οποία συμφωνούν όλοι.

Καθορίστε την ημερομηνία

Πώς να οργανώσετε το απόλυτο Bachelorette Party
Photo by: George Labrakis

Συνεργαστείτε με τη νύφη για να επιλέξετε δύο έως τέσσερις πιθανές ημερομηνίες για το μπάτσελορ πάρτι. Στόχος είναι να προγραμματίσετε το bachelorette πάρτι. Αυτό το χρονοδιάγραμμα επιτρέπει αρκετό χρόνο στη νύφη και τους καλεσμένους να κάνουν τις απαραίτητες διευθετήσεις.

Κλείστε καταλύματα

Εξασφαλίστε καταλύματα για το bachelorette πάρτι. Αν πρόκειται για απόδραση Σαββατοκύριακου, σκεφτείτε να νοικιάσετε ένα ομαδικό σπίτι ή μια βίλα, καθώς παρέχει έναν κοινόχρηστο χώρο για την ομάδα για να κοινωνικοποιηθεί. Αν επιλέξετε ξενοδοχείο, κλείστε τουλάχιστον μία σουίτα που θα χρησιμεύσει ως κεντρικό σημείο συγκέντρωσης. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κράτηση, συγκεντρώστε πληροφορίες σχετικά με τις οικονομικές προτιμήσεις των καλεσμένων, ώστε να διασφαλίσετε ότι τα καταλύματα είναι προσιτά για όλους.

Διαλέξτε ένα θέμα και σχεδιάστε δραστηριότητες

Πώς να οργανώσετε το απόλυτο Bachelorette Party
Photo by: DELHKON

Επιλέξτε ένα θέμα για το bachelorette πάρτι για να προσθέσετε ενδιαφέρον και ζωντάνια στο Σαββατοκύριακο. Το θέμα θα επηρεάσει τη διακόσμηση και τις δραστηριότητες που θα σχεδιάσετε. Συζητήστε με τη νύφη και την ομάδα για να καθορίσετε τους τύπους δραστηριοτήτων που θα ήταν ευχάριστοι για όλους. Ορισμένες δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν εκδρομές με σκάφος, θεραπείες σπα, πάρτι στο κατάλυμα που θα μείνετε!

Επιβεβαιώστε τη συμμετοχή

Περίπου τέσσερις μήνες πριν από το μπάτσελορ πάρτι, επικοινωνήστε με τους προσκεκλημένους και δώστε τους το εκτιμώμενο κόστος διαμονής και δραστηριοτήτων. Αυτό τους επιτρέπει να λάβουν αποφάσεις σχετικά με την παρουσία τους και τον προϋπολογισμό του πιο αξέχαστου bachelorette party!

Να θυμάστε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού. Κρατήστε τη νύφη αναμεμειγμένη, ζητώντας τη συμβολή και τις προτιμήσεις της, αλλά αναλάβετε επίσης το προβάδισμα στο συντονισμό της οργάνωσης. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα και παραμένοντας οργανωμένοι, θα μπορέσετε να σχεδιάσετε ένα μπάτσελορ πάρτι που η νύφη και οι καλεσμένοι της θα θυμούνται για μια ζωή.

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr