this is the facebook pixelΠώς να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο Surprise-Party αρραβώνων | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Parties & Bachelor

Πώς να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο Surprise-Party αρραβώνων

Ο αρραβώνας είναι μια στιγμή για να γιορτάσετε την αγάπη και τη δέσμευση και ποιος καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό από ένα πάρτι-έκπληξη;

EasyWedding

EasyWedding Team

8 Μαρτίου 2023

Πώς να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο Surprise-Party αρραβώνων

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Ο αρραβώνας είναι μια πολύ όμορφη στιγμή που σίγουρα θα θυμάστε. Η έκπληξη του συντρόφου σας με ένα πάρτι αρραβώνων είναι ένας τρόπος να σας δείξει την αγάπη του και πως είναι έτοιμος να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με εσάς. Σίγουρα θα είναι  μια ανάμνηση που θα σας προσφέρει χαμόγελα για πολλά χρόνια. Ωστόσο, ο σχεδιασμός ενός πάρτι αρραβώνων απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Από την επιλογή του τέλειου χώρου μέχρι τη διατήρηση της έκπληξης ως μυστικό, υπάρχουν πολλά βασικά βήματα για να διασφαλίσετε ότι όλα θα πάνε καλά. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να σχεδιάσετε ένα πάρτι-έκπληξη αρραβώνων που ο/η σύντροφος σας δεν θα ξεχάσει ποτέ. Αν λοιπόν είστε έτοιμοι να γιορτάσετε την αγάπη σας με στυλ, συνεχίστε να διαβάζετε!

Επιλέξτε τον τέλειο χώρο

Πώς να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο Surprise-Party αρραβώνων
Photo by: 2p weddings

Το πρώτο βήμα στο σχεδιασμό ενός πάρτι αρραβώνων είναι η επιλογή του κατάλληλου χώρου. Θα πρέπει να επιλέξετε μια τοποθεσία που θα αρέσει στη σύντροφο σας, αλλά και που θα έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει τους καλεσμένους σας (αν θα έχετε καλεσμένους). Σκεφτείτε αν θέλετε έναν υπαίθριο ή εσωτερικό χώρο και αν θέλετε ένα πιο επίσημο ή χαλαρό σκηνικό. Ορισμένες εξαιρετικές επιλογές που μπορείτε να σκεφτείτε περιλαμβάνουν ένα αγαπημένο εστιατόριο, ένα πάρκο ή μια παραλία, ή ακόμη και τη δική σας αυλή.

Φτιάξτε μια μικρή λίστα καλεσμένων

Μόλις επιλέξετε τον χώρο, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να φτιάχνετε τη λίστα καλεσμένων σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο αν προσπαθείτε να κρατήσετε το πάρτι ως έκπληξη, αλλά είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε πως θα βρίσκονται εκεί μόνο σημαντικοί άνθρωποι για εσάς και τη σύντροφο σας. Σκεφτείτε να απευθυνθείτε σε στενούς φίλους και μέλη της οικογένειας για να λάβετε τη γνώμη τους σχετικά με το ποιοι και αν πρέπει να βρίσκονται εκεί!

Σχεδιάστε τη διακόσμηση

Πώς να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο Surprise-Party αρραβώνων
Photo by:Christina Vardali Photography 

Για να κάνετε το πάρτι αρραβώνων ξεχωριστό, καλό είναι να σχεδιάσετε κάποια ιδιαίτερη διακόσμηση. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει πράγματα όπως μπαλόνια, λουλούδια, κεριά ή πυροτεχνήματα. Σκεφτείτε να ενσωματώσετε τα αγαπημένα χρώματα της συντρόφου σας στη διακόσμηση και βεβαιωθείτε ότι όλα φαίνονται ομοιόμορφα και κομψά.

Φροντίστε για τη διασκέδαση

Eίναι σημαντικό να προγραμματίσετε κάποια ψυχαγωγία για το πάρτι αρραβώνων. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει πράγματα όπως μουσική, παιχνίδια ή ένα photo booth. Σκεφτείτε τι θα απολάμβανε η σύντροφος σας και τι θα κρατήσει τους καλεσμένους απασχολημένους και διασκεδασμένους καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Συντονίστε το φαγητό και τα ποτά

Κανένα πάρτι δεν είναι πλήρες χωρίς φαγητό και ποτά! Ανάλογα με τον χώρο που έχετε επιλέξει, παραγγείλτε ανάλογα έναν μικρό μπουφέ και ποτά. Θα μπορούσατε να προσθέσετε και ένα bar catering ώστε οι φίλοι σας να μπορέσουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ποτό. Βέβαια θα μπορούσατε να τα προετοιμάσετε και μόνοι σας! Απλά βεβαιωθείτε πως θα φτάσουν για όλους!

Κρατήστε την έκπληξη μυστική

Πώς να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο Surprise-Party αρραβώνων
Photo by: ABOVE

Φυσικά, το πιο σημαντικό μέρος του σχεδιασμού ενός πάρτι-έκπληξη για τους αρραβώνες είναι να κρατήσετε την έκπληξη μυστική! Φροντίστε να συντονιστείτε με όλους τους καλεσμένους για να διασφαλίσετε ότι κανείς δεν θα διαρρεύσει κατά λάθος το μυστικό σας. Σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια ιστορία κάλυψης για να εξηγήσετε γιατί μαζεύεστε όλοι μαζί και βεβαιωθείτε ότι η σύντροφος σας δεν υποψιάζεται κάτι.

Δεν είναι απαραίτητο το πάρτυ αρραβώνων

Αν δεν θέλετε να κάνετε πάρτι αρραβώνων, δεν χρειάζεται! Με την περιπέτεια του γάμου, υπάρχουν πολλά πάρτι που έρχονται πριν από το γάμο, πράγμα που σημαίνει ευκαιρίες για να γιορτάσετε. Δεν χρειάζεται να επιβαρύνετε το budget σας για ένα πάρτι αρραβώνων. Όλο το ταξίδι σας στο σχεδιασμό του γάμου είναι μια γιορτή, άλλωστε!

 

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr