this is the facebook pixelΠότε να στείλω τα προσκλητήρια του γάμου μου; | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Οργάνωση Γάμου

Πότε να στείλω τα προσκλητήρια του γάμου μου;

Καθώς ετοιμάζεστε να μοιραστείτε την ξεχωριστή σας ημέρα με τους αγαπημένους σας, να θυμάστε ότι η χρονική στιγμή των προσκλήσεων του γάμου σας αντικατοπτρίζει τη σκέψη και τη φροντίδα που έχετε ρίξει στο σχεδιασμό.

EasyWedding

EasyWedding Team

23 Αυγούστου 2023

Πότε να στείλω τα προσκλητήρια του γάμου μου;

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Καθώς ξεκινάτε το συναρπαστικό ταξίδι του σχεδιασμού του γάμου των ονείρων σας, ένα από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ο χρόνος αποστολής των προσκλήσεων. Τα προσκλητήρια σας όχι μόνο μεταφέρουν τις λεπτομέρειες της μεγάλης σας ημέρας, αλλά δίνουν και τον τόνο για τη γιορτή που θα ακολουθήσει. Η εύρεση του τέλειου χρόνου για την αποστολή αυτών των προσκλήσεων είναι σημαντική για να διασφαλίσετε ότι οι καλεσμένοι σας θα έχουν αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν και να απαντήσουν. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εμβαθύνουμε στην τέχνη του σωστού συγχρονισμού των προσκλήσεων του γάμου σας, εξασφαλίζοντας ότι κάθε αγαπημένος καλεσμένος θα μπορέσει να γιορτάσει μαζί σας την έναρξη του δια βίου ταξιδιού σας μαζί.

Κάρτες Save-the-Date

Πότε να στείλω τα προσκλητήρια του γάμου μου;
Photo by:Like A Dream 

Για να ξεκινήσετε την αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο σας, η αποστολή καρτών save-the-date είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για τον επερχόμενο γάμο σας. Συνήθως αποστέλλονται 6 έως 8 μήνες πριν από την ημέρα του γάμου και οι κάρτες αυτές παρέχουν μια προκαταρκτική ματιά στην ημερομηνία και την τοποθεσία του γάμου σας. Αν και δεν είναι υποχρεωτικές, είναι ιδιαίτερα χρήσιμες αν σχεδιάζετε destination γάμο ή κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής των διακοπών.

Επίσημες προσκλήσεις

Πότε να στείλω τα προσκλητήρια του γάμου μου;
Photo by:ES PROUD 

Ο ακρογωνιαίος λίθος της γραφικής ύλης του γάμου σας, οι επίσημες προσκλήσεις, χρήζουν προσεκτικής προσοχής όσον αφορά τον συγχρονισμό. Είναι σύνηθες να στέλνετε αυτές τις προσκλήσεις 6 έως 8 εβδομάδες πριν από την ημέρα του γάμου, δίνοντας στους καλεσμένους σας άπλετο χρόνο για να απαντήσουν και να κάνουν τις απαραίτητες διευθετήσεις. Αυτό το χρονοδιάγραμμα επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ της παροχής επαρκούς ειδοποίησης και της ελαχιστοποίησης του κινδύνου να ξεχάσουν οι καλεσμένοι την ημερομηνία.

Destination γάμοι

Για destination weddings, όπου οι καλεσμένοι πρέπει να προγραμματίσουν το ταξίδι και τη διαμονή τους, σκεφτείτε να στείλετε τις επίσημες προσκλήσεις σας ακόμη νωρίτερα - περίπου 3 έως 4 μήνες πριν από την ημέρα του γάμου σας. Αυτό το διευρυμένο χρονοδιάγραμμα εξυπηρετεί την πρόσθετη υλικοτεχνική υποδομή που συνεπάγεται η συμμετοχή σε έναν γάμο που πραγματοποιείται αρκετά μακριά.

Προθεσμία RSVP

Πότε να στείλω τα προσκλητήρια του γάμου μου;
Photo by: Voulokeri

Παράλληλα με τις προσκλήσεις του γάμου σας, είναι ζωτικής σημασίας να καθορίσετε μια σαφή προθεσμία RSVP. Η ημερομηνία αυτή ορίζεται συνήθως 2 έως 4 εβδομάδες πριν από την ημέρα του γάμου σας, επιτρέποντάς σας να οριστικοποιήσετε τις θέσεις, το catering και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες. Η δημιουργία μιας αίσθησης επιτακτικής ανάγκης ενθαρρύνει τις έγκαιρες απαντήσεις και σας βοηθά να αποφύγετε τυχόν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Καθυστερημένες προσκλήσεις

Μερικές φορές, απρόβλεπτες περιστάσεις μπορεί να σας οδηγήσουν να στείλετε προσκλήσεις αργότερα από το προγραμματισμένο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, δώστε προτεραιότητα σε μεθόδους ταχείας παράδοσης, όπως το εξπρές ταχυδρομείο ή το ηλεκτρονικό προσκλητήριο, για να διασφαλίσετε ότι οι καλεσμένοι σας θα τις παραλάβουν εγκαίρως. Επιπλέον, εξετάστε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε με ένα τηλεφώνημα για να μετρήσετε τη διαθεσιμότητά τους και να δείξετε την εκτίμησή σας για την παρουσία τους.

Καθώς ετοιμάζεστε να μοιραστείτε την ξεχωριστή σας ημέρα με τους αγαπημένους σας, να θυμάστε ότι η χρονική στιγμή των προσκλήσεων του γάμου σας αντικατοπτρίζει τη σκέψη και τη φροντίδα που έχετε ρίξει στο σχεδιασμό. Είτε πρόκειται για την κομψότητα των save-the-dates, είτε για τη σημασία των επίσημων προσκλήσεων, είτε για τη σπουδαιότητα των RSVPs, κάθε βήμα σε αυτό το ταξίδι συμβάλλει στη δημιουργία πολύτιμων αναμνήσεων που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Στο τέλος, ο σωστός συγχρονισμός εξασφαλίζει ότι οι προσκλήσεις του γάμου σας δεν θα φτάσουν μόνο στα χέρια των καλεσμένων σας αλλά και στις καρδιές τους. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και λαμβάνοντας υπόψη τα χρονοδιαγράμματα των καλεσμένων σας, μπορείτε να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για μια χαρούμενη γιορτή που θα θυμάστε για πολλά χρόνια. 

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr