EasyWedding Logo
EasyWedding Logo

Φωτογράφοι Γάμου - Λάρνακα

Ανακαλύψτε τους καλύτερους φωτογράφους γάμου στην περιοχή Λάρνακα ! Διαβάστε κριτικές, συγκρίνετε τιμές και κλείστε τoν καλύτερο φωτογράφου στην περιοχή σας. Είστε ένα κλικ μακριά από μια ονειρεμένη φωτογράφιση γάμου!

Ανακαλύψτε τους καλύτερους φωτογράφους γάμου στην περιοχή Λάρνακα ! Διαβάστε κριτικές, συγκρίνετε τιμές και κλείστε την τέλεια φωτογράφιση για τον γάμο σας.


Φωτογράφο


Λάρνακα

Παρεχόμενες Υπηρεσίες
Διαθεσιμότητα
19 Επαγγελματίες Λάρνακα
Φίλτρα

0

 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Kouratoras Antonis Photography

  Προτείνεται από 3 Επαγγελματίες
  (0)

  Κρήτη - Χανιά

  Εύρος Τιμών:

  300.0€ - €

  Λίγα λόγια για τον εαυτό μου... Γεννήθηκα στα Χανιά Κρήτης και από μικρή ηλικία με μάγευε η τέχνη της φωτογραφίας. Αποκτώντας την πρώτη μου μηχανή - μία Olympus mju I Stylus- σε ηλικία δώδεκα ετών με αφορμή μία σχολική εκδρομή, ξεδιπλώθηκε στα χέρια μου αυτός ο μαγικός κόσμος. Με το πέρασμα του χρόνου ήρθε η βελτίωση των ικανοτήτων και της φωτογραφικής μου αντίληψης. Παράλληλα ήρθε και η εξέλιξη της τεχνολογίας και το πάθος συνέχισε να μεγαλώνει ειδικά με την απόκτηση της πρώτης μου dslr, και την παρακολούθηση διαφόρων σεμιναρίων έχοντας ως βάση τη Φωτογραφική Ομάδα Πολυτεχνείου Κρήτης - Φωτοσκίαση από το 2010 μέχρι και σήμερα όπου και συμμετέχω στη διδασκαλία. Προσπαθώ να συμμετέχω όσο μπορώ σε εθελοντικές προσπάθειες, προσφέροντας φωτογραφικές υπηρεσίες σε μη κερδοσκοπικούς συλλόγους - σωματεία, όπως το "Χαμόγελο του Παιδιού", ΕΛΕΠΑΠ, "Ορίζοντας" κ.α. με κέρδος το κοινό καλό. Θα είναι χαρά μου να γνωριστούμε και να βρούμε μία λύση στις φωτογραφικές σας ανάγκες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να δείτε περισσότερα δείγματα της δουλειάς μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Με εκτίμηση, Κουράτορας Αντώνης


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Samiotis Photography Φωτο,,πρισμα,,

  (1)

  Καβάλα

  Εύρος Τιμών:

  1400.0€ - €

  Eίμαι ο Γιώργος Σαμιώτης, από μικρή ηλικία είχα την τάση να βλέπω το κόσμο με αγάπη κ να προσπαθώ να διακρίνω την ομορφιά στο κάθε τι που υπάρχει, αυτή η αναζήτηση με οδήγησε στη φωτογραφία ,οπού κ σπούδασα το αντικειμενο -την τέχνη της φωτογραφίας δίπλα σε άξιους καθηγητές , παράλληλα αλλά κ μετά δούλεψα πλάι στους καλυτέρους κ καταξιωμένους φωτογράφους. Από το 2001 διατηρώ το δικό μου φωτογραφείο - studio στη Νέα Πέραμο Καβάλας. Πιστεύω ότι έχω την εμπειρία να επικοινωνώ με τα ζευγάρια ώστε να βγάζουμε το χαρακτήρα, την ομορφιά την αγάπη κ αυτό να αποτυπώνετε στις εικόνες που δημιουργούμε .Συμμετέχω εδώ κ χρόνια σε όλα τα μεγάλα γεγονότα - σεμινάρια - εκθέσεις που αφορούν το κλάδο μας ,ώστε να είμαι πάντα ενημερωμένος τεχνολογικά κ λειτουργικά. Προσπαθώ να κρατάω τις τιμές μου προσιτές για να έχουνε όλοι τη πρόσβαση σε μια μοναδική κ αξέχαστή εμπειρία , την εμπειρία να φωτογραφηθουνε στην ομορφότερη ημέρα της ζωής τους ,χωρίς να αγχωθούν απλά διασκεδάζοντας κ να έχουν το ομορφότερο ενθύμιο ζωής.. Δείτε τις εικόνες μου και θα χαρώ να επικοινωνήσουμε μαζί σας γι αυτήν την σημαντική ημέρα .


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  K Aleiferis Photography

  (1)

  Έδεσσα

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  I believe photos should be timeless and artful. My extensive experience allows me to capture each moment with the perfect blend of artistry, skill, and passion. I'm dedicated to making your special day unforgettable and providing you with cherished memories for years to come.

 • After wedding
  ❤️

  Melina Chatziathanasiadoy

  Προτείνεται από 1 Επαγγελματίες
  (0)

  Δράμα

  Εύρος Τιμών:

  500.0€ - 3000.0€

  Ονομάζομαι Μελίνα Χατζηαθανασιάδου, ανακάλυψα φωτογραφίζοντας σε γάμους, πως αυτή η διαδικασία με γεμίζει χαρά, ενέργεια και αφοσίωση στη τέχνη της φωτογραφίας. Αυτό σημαίνει πως σε κάθε γάμο, βλέπω μία ξεχωριστή εμπειρία, προσπαθώντας να της δώσω την καλύτερη αισθητική. Αφήνω τις στιγμές να περάσουν χωρίς έντονες παρεμβάσεις που θα αλλοιώσουν την μαγεία και την πραγματικότητα εκείνης της ημέρας, με κυριότερο γνώμονα τα συναισθήματα του ζευγαριού. Η αυθεντικότητα και ο αυθορμητισμός είναι τα καλύτερα φίλτρα.


  Με εκτίμηση,

  Μελίνα!


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Prstudio

  (0)

  Θεσσαλονίκη

  Εύρος Τιμών:

  700.0€ - 2000.0€

  Ένα από τα κορυφαία studio κινηματογραφιστών και φωτογράφων με εξειδίκευση στο γάμο και βάπτιση με έδρα την Θεσσαλονίκη . Η λεπτομέρεια, η αισθητική, η υψηλή τεχνογνωσία και ο ποιοτικός εξοπλισμός είναι στοιχεία που μας διακρίνουν και εξασφαλίζουν σε κάθε μας λήψη κορυφαίο επαγγελματικό αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται σε κάθε σας προσδοκία. Ανθρώπινες στιγμές, συγκίνηση, ζωντανά χρώματα, χαρά, θετική ενέργεια…όλες αυτές οι λέξεις περιγράφουν την ημέρα του γάμου, το μαγικό αυτό ταξίδι συναισθημάτων που θα μείνει ανεξίτηλο στην σκέψη και στην καρδιά σας για μια ζωή! Η ημέρα του γάμου σας, είναι από τις σημαντικότερες. Η ημέρα που μέσα από τις φωτογραφίες και το βίντεο θα θυμάστε τον εαυτό σας και οι άλλοι θα σας θυμούνται μέσα από αυτές. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενθουσιάσουν να διασκεδάσετε και να συγκινήσετε τους καλεσμένους σας Η ύπαρξη τόσων καταγεγραμμένων συναισθημάτων και τρυφερότητας θα κληρονομηθεί και στις επόμενες γενιές, η αξία αυτών των στιγμών και με πόσο σεβασμό πρέπει να γίνει η αποτύπωσή τους! Όλοι μας από PRSTUDIO σεβόμαστε αυτό το γεγονός... Δημιουργήστε το δικό σας φωτογραφικό πακέτο, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Το PR σας παρέχει τη δυνατότητα επιλογής, μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών στη φωτογραφία και στην κινηματογράφηση του γάμου σας. https://www.prstudio.gr/paketa-gamoy-baptisis Wedding Day -------------- #Groom preparation - Details - Portraits - Family formals #Bride preparation - Details - Portraits - Family formals #Wedding ceremony* #Wedding Party Next Day --------------- #Photoshooting #Filming #Drone All above sessions covered by a photographer and a filmmaker *Best man, bridesmaid and couple photoshooting followed the ceremony We deliver --------------- 1 Main photo album 30x80cm (40 pages) 3 Smaller photo albums 20x50cm (40 pages) 1 USB Stick with the edited wedding film (in FHD) 30 prints 13x18cm All photographs taken, in digital form Cost of all above 1600 Euros

 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Studio-s

  (0)

  Κρήτη - Ηράκλειο

  Εύρος Τιμών:

  500.0€ - 2500.0€

  Ονομαζόμαστε Ιωάννης και Μαρία Κωνσταντίνα Σταυρακάκη, ασχολούμαστε με την κινηματογραφία-Φωτογραφία.

  Η οικογενειακή επιχείρηση μας ονομάζεται

  studio-s.

  Ασχολούμαστε με την λήψη πορτραίτων, γάμων, βαπτίσεων και χώρων αναψυχής.


  Τι είναι η φωτογραφία και η βιντεοληψία για εμάς;

  Είναι μια απαιτητική τέχνη που χρειάζεται εμπειρία, αγάπη και πάθος για αυτή τη δουλειά. Ειναι η απεικόνιση μιας ιστορίας, η καταγραφή συναισθημάτων και η αποτύπωση τους σε ζωντανές εικόνες.


  Είμαστε από την αρχή στο όμορφο ταξίδι του γάμου σας, όχι μόνο ως φωτογράφοι αλλά σαν φίλοι και μέντορες, δίπλα σας ως το τέλος.


  Σας παρέχουμε σύμφωνα με το πακέτο που θα επιλέξετε:

  • Pre wedding videography - Photography (δημιουργία βιβλίου ευχών,καμβά εισόδου).
  • Βιντεοληψία σε 4k ανάλυση, εναέρια πλάνα, 360 x3 camera
  • Φωτογραφικό υλικό του γάμου σας με το αντίστοιχο άλμπουμ σε χρώματα και υφές της επιλογής σας.
  • Next day photography-videography

 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Vd Vonikaki Photography

  (0)

  Ξάνθη

  Εύρος Τιμών:

  800.0€ - 3000.0€

  Γεια σας, είμαι η Δώρα Βονικάκη και η έδρα μου είναι η Ξάνθη.

  Πίσω από κάθε γάμο βρίσκεται και μια μοναδική ιστορία αγάπης.

  Μέσα από μια προσωπική αληθινή γνωριμία με το ζευγάρι,αναδεικνύω με τον φακό μου,μοναδικά συναισθήματα του έρωτα και της αγάπης .

  Οι φωτογραφίες μου χαρακτηρίζονται από φως και σκιές που υπάρχουν στο χώρο ,καθώς έτσι αποτυπώνεται η φυσικότητα και η κατάνυξη της στιγμής.

  Στόχος μου είναι να δημιουργήσω εικόνες που θα αντέξουν στον χρόνο ,σαν μοναδικό αποτύπωμα μιας οικογενειακής κληρονομιάς με αδιάσπαστους συναισθηματικούς δεσμούς.

  Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά!


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Tempos

  (0)

  Αθήνα

  Εύρος Τιμών:

  1000.0€ - €

  Ονομάζομαι Θοδωρής Τέμπος και εξασκώ τη φωτογραφία επαγγελματικά τα τελευταία 22 χρόνια. Έχω σπουδάσει και ειδικευτεί στην αρχιτεκτονική και διαφημιστική φωτογραφία, και επί σειρά ετών συνεργάζομαι με εκδοτικούς οίκους, διαφημιστικές εταιρείες, αρχιτεκτονικά γραφεία, παράγοντας εικόνες που απαιτούν τεχνική δεινότητα και δημιουργικά ποικιλόμορφη δεξιότητα, συχνά υπό το βάρος χρονικών -και όχι μόνο- περιορισμών. Η ημέρα του γάμου σας φέρει έναν σπουδαίο συμβολισμό ένωσης και θα έχει εξαιρετική δυναμική και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Ως σκηνοθέτες/πρωταγωνιστές αυτής της ταινίας θα έχετε τον δικό σας ρυθμό και τις δικές σας προθέσεις. Η αποστολή μου είναι να συγχρονιστώ με αυτόν τον ρυθμό και να αποτυπώσω τις στιγμές και τα συναισθήματα που ξεδιπλώνονται με φυσικότητα και ειλικρίνεια. Βεβαίως και θα αφοσιωθώ στη σύνθεση και απόδοση των οικογενειακών πορτρέτων, καθώς αποτελούν ένα αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι της ιστορίας σας. Βεβαίως και θα πειραματιστούμε σε μια σειρά πορτρέτων σας, αν και εφόσον ο χρόνος και οι συνθήκες το επιτρέπουν. Αλλά πέραν αυτών, η προσέγγιση μου θα είναι διακριτική, από τη θέση του παρατηρητή. Ο στόχος μου είναι να σας παραδώσω ένα υλικό που θα αφηγηθεί την ιστορία σας, ένα υλικό που θα αντέξει στον χρόνο.


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Photocube.gr

  (0)

  Αθήνα

  Εύρος Τιμών:

  550.0€ - €

  Ελάτε στο Photocube.gr για φυσικές, ρεαλιστικές, αυθόρμητες, κρυστάλλινες φωτογραφίες αλλά και για το γύρισμα του δικού σας HD ντοκιμαντέρ με θέμα, τι άλλο? Την ομορφότερη μέρα της ζωής σας!


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Giannopoulos Photography

  (0)

  Πάτρα

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  Τα συναισθήματα είναι η πεμπτουσία της φωτογραφίας. Μου αρέσει να αφηγούμαι με εικόνες μια τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή δύο ανθρώπων. Αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό αγαπώ να κάνω.


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Kostas Kroustallis Photography

  (0)

  Λάρισα

  Εύρος Τιμών:

  300.0€ - 4000.0€

  Ο Βραβευμένος Φωτογράφος Κώστας Κρουσταλλης. Μια Ιστορία Πάθους και Ταλέντου


  Είναι μια ιστορία γεμάτη λαμπρές στιγμές και αμέτρητα καρέ. Είναι η ιστορία ενός βραβευμένου φωτογράφου που επιδίδεται στην τέχνη αυτή εδώ και χρόνια. Μετά από πολυετή εμπειρία και αφοσίωση, έχει καταφέρει να αποτυπώσει στα καρέ του μοναδικές στιγμές και συναισθήματα που ξεπερνούν το χρόνο.


  Η διαχρονική ομορφιά και η αισθητική των φωτογραφιών του είναι απλά εκθαμβωτικές. Κάθε κλικ του φακού του αποκαλύπτει έναν κόσμο που ζωντανεύει μπροστά μας, ενώ ταυτόχρονα κρατά τη μαγεία της στιγμής για πάντα. Οι φωτογραφίες του αποπνέουν αυθεντικότητα και εκφράζουν την προσωπικότητα κάθε στιγμής και κάθε πελάτη.


  Όμως, δεν είναι μόνο η τεχνική του η οποία κλέβει τις εντυπώσεις. Είναι και ο τρόπος που φέρεται προς τους πελάτες του, με απόλυτο σεβασμό και ακρόαση. Κατανοεί τις επιθυμίες τους, ακούει τις ιστορίες τους και αναδεικνύει την ουσία


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Pattakos Petros & Cimelio Team

  (0)

  Κρήτη - Χανιά

  Εύρος Τιμών:

  400.0€ - €

  “Η αναζήτηση της προσωπικότητας από το κάθε τι που φωτογραφίζω, είτε είναι ένα αντικείμενο, είτε είναι ένας άνθρωπος, και η εναρμόνισή της με την αύρα που αποπνέει το είδωλο της φωτογραφίας, είναι αυτά που επιθυμώ να αναδείξω κάθε φορά που κοιτάω μέσα από τον φωτογραφικό μου φακό. Αν το τελικό αποτέλεσμα γεμίζει από αρώματα και αισθήσεις το νου και την ψυχή τη δικιά μου, του εικονιζόμενου αλλά και του θεατή, τότε, ναι, δημιούργησα ένα κειμήλιο(CIMELIO)”.

 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Narratives About Love

  (0)

  Ιωάννινα

  Εύρος Τιμών:

  € - €

  Ειμαι η Στέλλα!Λατρεύω να "ανακαλύπτω" τις μικρές και μεγάλες ιστορίες που κρύβονται πίσω απο τα αντικείμενα και τους ανθρώπους.

  Είμαι πιστοποιημένη Φωτογράφος νεογέννητων απο την Academy of Newborn Photography (ANP)

  Λατρεύω τα ταξίδια για αυτό και ειμαι διαθέσιμη σε φωτογραφήσεις εκτός της περιοχής που διαμένω.

  Εσείς γράφετε την καταπληκτική ιστορία αγάπης σας. Εγώ είμαι απλώς εκεί για να την απαθανατίσω. Ανυπομονώ να ακούσω τα πάντα γι αυτήν!


 • Φωτογράφους
  Φωτογράφους

  Rizos Constantinos

  (0)

  Αγρίνιο

  Εύρος Τιμών:

  1000.0€ - 3000.0€

  Γεννημένος τον Μάρτιο του 1978 στην Ελλάδα, ασχολούμαι με τη φωτογραφία από τα πρώτα μου χρόνια επηρεασμένoς από τον πατέρα μου. Τα πρώτα μου βήματα ήταν ως ερασιτέχνης φωτογράφος τη δεκαετία του '90 πριν σπουδάσω φωτογραφία στην Αθήνα.


  Μετά από αυτά, ασχολήθηκα σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας φωτογραφίας, συμμετέχοντας και βιώνοντας τη μετάβαση από την εποχή του «σκοτεινού θάλαμου» στο «lightroom» και την ψηφιακή εποχή στις αρχές της δεκαετίας του '00, δουλεύοντας κυρίως ως βοηθός φωτογράφων μόδας και διαφήμισης.


  Ξεκίνησα να εργάζομαι επίσημα ως επαγγελματίας φωτογράφος το 2004. Αυτή τη στιγμή εδρεύω στο Αγρίνιο, συνδιευθύνω μια γκαλερί τέχνης και επιχείρηση φωτογραφίας @ www.taxidevousa.gr. Το πεδίο πρακτικής μου ποικίλλει και μπορείτε να το ζήσετε μέσα από μια σειρά αναρτήσεων.


  Ευχαριστώ για την προσοχή σας.


EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2023 easywedding.gr