this is the facebook pixelΠώς να σχεδιάσετε την ρουτίνα ομορφιάς του γάμου σας | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Υγεία Και Ομορφιά

Πώς να σχεδιάσετε την ρουτίνα ομορφιάς του γάμου σας

Σε κάποιο βαθμό, όλοι θέλουν να μοιάζουν με σούπερ μόντελ σε καθημερινή βάση, αλλά μπορεί να μην έχουμε την ώθηση για να το κάνουμε. Η ημερομηνία γάμου σου δίνει προθεσμία και σε αναγκάζει να ξεκινήσεις να ακολουθήσεις μια ρουτίνα ομορφιάς. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ακολουθείτε το σχέδιο ομορφιάς του γάμου σας μέχρι τη μεγάλη μέρα.

EasyWedding

EasyWedding Team

5 Μαΐου 2022

Πώς να σχεδιάσετε την ρουτίνα ομορφιάς του γάμου σας

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Τα καταφέρατε με το διασκεδαστικό μέρος του αρραβώνα σας (παραδεχτείτε το: σας άρεσε να τραβάτε όλες αυτές τις selfies με το δαχτυλίδι) και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με το να δείχνετε υπέροχη και λαμπερή τη μεγάλη σας μέρα. 

Εκτός από τη λιστα του γάμου σας, έχετε ακόμα ένα σύνολο υποχρεώσεων που πρέπει να ακολοθήσετε προτού πάτε στην εκκλησία, αλλά ευτυχώς η λίστα αυτή είναι πολύ πιο διασκεδαστική! Η έναρξη μιας γαμήλιας αγωγής ομορφιάς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από το άγχος του γάμου. Και, φυσικά, κάθε βήμα θα σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε την εμφάνισή σας για την μεγάλη μέρα.

Ακολουθούν, οκτώ πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν βάλετε σε τάξη τη νυφική ​​ρουτίνα ομορφιάς σας.

Δέρμα

Πώς να σχεδιάσετε την ρουτίνα ομορφιάς του γάμου σας
Bridal Beauty Routine - easywedding.gr

Διαχειριστείτε το άγχος

Πότε: 1 έτος πριν

Οι επισήμονες προειδοποιούν ότι πολλές φλεγμονώδεις καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του εκζέματος, της ψωρίασης και της κεράτωσης pilaris, μπορεί να προκαλούνται τουλάχιστον εν μέρει από το στρες. Καθώς το άγχος αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, η χρόνια φλεγμονή επιδεινώνεται. Το υπερβολικό άγχος μπορεί επίσης να διαταράξει τον ύπνο σας, ο οποίος με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει σε μια γκρίζα, αναμφισβήτητα μη νυφική ​​επιδερμίδα. Η επιδιόρθωση? Κάνε ό,τι μπορείς για να χαλαρώσεις, είτε αυτό σημαίνει να κάνεις μάθημα γιόγκα μετά τη δουλειά είτε καθοδηγούμενες εφαρμογές διαλογισμού, όπως το Headspace και το Omvana. Βρες τρόπους να μειώσεις το στρες εδω.

Κλείστε ραντεβού με τον δερματολόγο σας

Πότε: 1 έτος πριν

Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι για να επισκεφτείτε τον δερματολόγο σας νωρίς: Ο πρώτος, μπορούν να αξιολογήσουν την τρέχουσα κατάσταση της επιδερμίδας σας πολύ καλύτερα από εσάς και τον αξιόπιστο μεγεθυντικό σας καθρέφτη. Και δύο, μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε μια στρατηγική για την επίτευξη των στόχων σας για το δέρμα των ονείρων σας, είτε πρόκειται για την άμβλυνση των ενοχλητικών ρυτίδων στο μέτωπο είτε για την εξάλειψη της ακμής.

Αποφασίστε εάν η ρετινόλη είναι κατάλληλη για εσάς

Πότε: 9 μήνες πριν

Προερχόμενη από τη βιταμίνη Α, η ρετινόλη αυξάνει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων, αποφράσσει τους πόρους, ενισχύει το κολλαγόνο και βοηθά στη μείωση της υπερμελάγχρωσης. Η συνταγογραφούμενη έκδοση, γνωστή και ως ρετινοειδές, είναι ακόμη πιο ισχυρή. Ωστόσο, όσο σπουδαία κι αν είναι, τόσο η ρετινόλη όσο και τα ρετινοειδή με συνταγή γιατρού μπορούν να προκαλέσουν ερυθρότητα και ξεφλούδισμα στην αρχή και ακόμη και πιθανή αύξηση της ακμής πριν ξεκινήσουν όλα αυτά τα οφέλη. Συνιστάται να ξεκινήσετε με μια μη συνταγογραφούμενη ρετινόλη για τουλάχιστον τέσσερις έως οκτώ εβδομάδες πριν προχωρήσετε σε συνταγογραφούμενα ρετινοειδή. Έτσι το δέρμα σας θα το ανεχθεί καλύτερα.

Πώς να σχεδιάσετε την ρουτίνα ομορφιάς του γάμου σας
Bridal Beauty Routine - easywedding.gr

Επισκεφθείτε έναν Αισθητικό για Τακτικές Περιποιήσεις Προσώπου

Πότε: 9 μήνες πριν

Βρείτε έναν αξιόπιστο αισθητικό στην περιοχή σας για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το δέρμα σε καλή κατάσταση. Μιλήστε με τον αισθητικό σας και εξηγήστε του τι ακριβώς επιδιώκετε. Αναζητήστε κάποιον που να είναι καλός ακροατής. Οι αισθητικοί της παλιάς σχολής θα υπαγόρευαν τη φροντίδα σας. Σήμερα όμως οι νέοι λειτουργούν με γνώμονα τον προϋπολογισμό σας, τους στόχους σας και το δέρμα σας. Μην υπερβάλλετε ούτε με τις θεραπείες, γιατί είναι πιθανές εξάρσεις μετά την περιποίηση προσώπου.

Κάντε απολέπιση και συνεχίστε με έναν ορό λάμψης

Πότε: 5 μήνες εκτός

Καθώς τα νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται στο δέρμα, παρεμποδίζουν την αντανάκλαση του φωτός. Αποτέλεσμα: μια θαμπή εμφάνιση. Η λύση: Τακτική απολέπιση σε συνδυασμό με ορό λάμψης, για να αποκτήσετε την λάμψη από μέσα την ημέρα του γάμου σας. Η τακτική απολέπιση αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα για να βελτιώσει τη λάμψη και μπορεί να ενισχύσει την απορρόφηση των προϊόντων που φωτίζουν το δέρμα μέσω του δέρματος. Συνιστάμε να κάνετε απολέπιση μία φορά την εβδομάδα αρχικά και να προχωρήσετε σε δύο φορές την εβδομάδα μετά από ένα μήνα περίπου, εάν το ανέχεται η επιδερμίδα σας.

Κόψτε το κρασί και ξεκινήστε τους χυμούς

Πότε: 3 μήνες εκτός

Επειδή το κρασί είναι ένας παγκοσμίου φήμης αφυδατωτής, καταστροφέας των τριχοειδών και ληστής της λάμψης, το να κατεβάζουν ατελείωτα ποτήρια είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που διαπράττουν οι μέλλουσες νύφες. Εάν σας είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείτε το κρασί σας, τουλάχιστον μειώστε το και αντικαταστήστε το μπορντό με υγρά φυλλώδη πράσινα, ειδικά κατά τους τελευταίους μήνες πριν από τον γάμο σας. Ο πράσινος χυμός είναι εξαιρετικός για το δέρμα επειδή είναι οξυγονωτικός και περιέχει ζωτικά μέταλλα που βοηθούν στην τόνωση του λεμφικού συστήματος και στην αποστράγγιση του πρηξίματος.

Σώμα

Πώς να σχεδιάσετε την ρουτίνα ομορφιάς του γάμου σας
Bridal Beauty Routine - easywedding.gr

Θρέψτε το δέρμα σας ξεκινώντας από το ντους

Πότε: 1 έτος πριν

Οι περισσότερες γυναίκες δεν συνειδητοποιούν ότι η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας ξεκινάει πραγματικά στο ντους και ότι η χρήση ενός απαλού καθαριστικού είναι το κλειδί για υπέροχο δέρμα. Συστήνουμε ένα προϊόν το οποίο δεν περιέχει θειικά άλατα, φτιαγμένο με 100 τοις εκατό ήπια καθαριστικά. Συνιστάται να στεγνώνετε απαλά το δέρμα αντί να τρίβετε και να εφαρμόζετε λοσιόν μέσα σε λίγα λεπτά από την έξοδο από το ντους για να κλειδώσετε την υγρασία πριν εξατμιστεί. Βάλτε το στην ρουτίνα σας για όμορφο δέρμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια την ημέρα του γάμου.

Δώστε προσοχή στο ντεκολτέ σας

Πότε: 1 έτος για ρετινόλη, 6 μήνες πριν για Rx retinoid

Όχι μόνο είναι ένας διαβόητος μαγνήτης του ήλιου, αλλά το ντεκολτέ είναι επίσης επιρρεπές σε ρυτίδες για έναν ακόμα λόγο, δέρμα με λεπτό ιστό. Το δέρμα του λαιμού και του στήθους έχει πολύ διαφορετική δομή από αυτό του προσώπου και του σώματος. Το ντεκολτέ είναι μια περιοχή με σημαντικά λιγότερο «λίπος γέμισμα» και είναι γενικά πιο ευαίσθητη από το δέρμα του προσώπου. Μετάφραση: Ίσως χρειαστεί να καταβάλετε κάποια επιπλέον προσπάθεια εκεί. Ξεκινήστε με ένα προϊόν ρετινόλης και προχωρήστε στη συνταγή εάν το δέρμα σας το κρίνει απαραίτητο.

Ξεκινήστε στεγνό βούρτσισμα

Πότε: 6 μήνες πριν

Με λιγότερο από 20, μια βούρτσα σώματος μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις ομορφιάς που μπορείτε να κάνετε. Το στεγνό βούρτσισμα αποφέρει σημαντικά οφέλη για το δέρμα, συμπεριλαμβανομένης της απολέπισης και της αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος (δηλαδή μια υγιή λάμψη). Από γενικής σκοπιάς ευεξίας, αυξάνει επίσης τη ροή της λέμφου, το πολύ σημαντικό υγρό που διώχνει τις τοξίνες από το σύστημά μας. Η λέμφος βασίζεται στην κίνηση των μυών για να περάσει μέσα από το σώμα, οπότε αν δεν είστε ενεργό άτομο, το στεγνό βούρτσισμα είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για να απαλλάξετε το σώμα από τα απόβλητα. Υπάρχει επιστήμη πίσω από αυτό, και λειτουργεί πραγματικά όταν δεσμεύεσαι σε αυτήν. Ξεκινήστε με τρεις συνεδρίες στεγνού βουρτσίσματος την εβδομάδα, αυξάνοντας τις καθημερινές, και φροντίστε να βάλετε κάποιο είδος ενυδατικής κρέμας στη συνέχεια.Ξεκινήστε πριν από το ντους και μετά να ενυδατώστε με λάδια σώματος πριν το σκουπιστείτε.

Mαύρισμα με σπρέι

Πότε: 2 μέρες πριν τον γάμο σας

Οι ειδικοί συνιστούν να κάνετε ένα δοκιμαστικό μαύρισμα με σπρέι πριν από την εφαρμογή του φορέματός σας για να καταλάβετε αν θέλετε να γίνει πιο σκούρο ή ανοιχτό πριν από τη μεγάλη μέρα. Μία εβδομάδα πριν από τη μεγάλη μέρα, ξεκινήστε να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας προετοιμάζοντας το μαύρισμα με σπρέι. Η τιμές ξεκινούν απο 50.

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr