this is the facebook pixel6 Λάθη που πρέπει να αποφύγετε ως κουμπάρος | EasyWedding.gr
EasyWedding Logo
EasyWedding Logo
Τελετή

6 Λάθη που πρέπει να αποφύγετε ως κουμπάρος

Το να είσαι κουμπάρος σε έναν γάμο είναι μεγάλη τιμή, αλλά συνοδεύεται και από λίγη πίεση.

EasyWedding

EasyWedding Team

5 Ιανουαρίου 2023

6 Λάθη που πρέπει να αποφύγετε ως κουμπάρος

Είσαι επαγγελματίας γάμου;

Ως κουμπάρος, δεν είστε μόνο υπεύθυνος για την οργάνωση του μπάτσελορ πάρτι και την υποστήριξη του γαμπρού καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας της οργάνωσης του γάμου, αλλά πρέπει επίσης να  σταθείτε στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης και να βεβαιωθείτε πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Έχετε να διαδραματίσετε σημαντικό ρόλο στο γάμο του φίλου ή του αγαπημένου σας προσώπου. Με τόση ευθύνη επάνω σας, είναι σημαντικό να αποφύγετε να κάνετε λάθη που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την επιτυχία της μεγάλης ημέρας. Παρακάτω θα βρείτε μερικά πράγματα που πρέπει να αποφύγετε ως κουμπάρος.

Να αναβάλλετε τις ευθύνες σας

6 Λάθη που πρέπει να αποφύγετε ως κουμπάρος
Photo by:Pappa Efi Events 

Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να σχεδιάσετε το μπάτσελορ πάρτι ή να μάθετε πως θα αλλάξετε τα στέφανα του γάμου στη τελετή. Όσο πιο γρήγορα τελειώσετε με αυτά τα πράγματα, τόσο λιγότερο άγχος θα έχετε μέχρι το γάμο. Επιπλέον, ο γαμπρός θα εκτιμήσει την ταχύτητα και την προσοχή σας στη λεπτομέρεια.

Να είστε αναξιόπιστος

Ο γαμπρός βασίζεται σε εσάς για να είστε εκεί γι' αυτόν, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε αξιόπιστοι και σε θέση να εκπληρώσετε τα καθήκοντα σας. Μην είστε ο κουμπάρος που εμφανίζεται την τελευταία στιγμή ή δεν έρχεται καθόλου σε σημαντικές εκδηλώσεις ή πρόβες.

Να πιείτε υπερβολικά

Δεν πειράζει να πιείτε κανένα ποτό πριν τον γάμο, αλλά μην το παρακάνετε. Δεν θέλετε να είστε ο κουμπάρος που δε θα θυμάται σε πιο δάχτυλο μπαίνουν οι βέρες ή θα νιώθει αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του γάμου. Κρατήστε την κατανάλωση αλκοόλ υπό έλεγχο και βεβαιωθείτε ότι είστε αρκετά νηφάλιοι για να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Μετά και την κοπή της γαμήλιας τούρτας, πιείτε άφοβα..(απλά βεβαιωθείτε πως θα σας γυρίσει κάποιος άλλος σπίτι!!)

Να έχετε ανάρμοστη συμπεριφορά

6 Λάθη που πρέπει να αποφύγετε ως κουμπάρος
Photo by:Photo Kastoria 

Ένας γάμος είναι μια επίσημη εκδήλωση, οπότε φροντίστε να συμπεριφέρεστε κατάλληλα. Αποφύγετε να λέτε άσχημα αστεία ή να κάνετε ακατάλληλα σχόλια κατά τη διάρκεια της τελετής ή της δεξίωσης ή ακόμα και σε κάποιον διοργανωτή. Να θυμάστε ότι πρόκειται για μια γιορτή αγάπης και δέσμευσης και όχι γιορτή ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Να ξεχάσετε τις βέρες

Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Ως κουμπάρος, είστε υπεύθυνος για να φυλάξετε τις βέρες κατά τη διάρκεια της τελετής. Βεβαιωθείτε ότι τις έχετε μαζί σας, ότι είναι έτοιμες να παρουσιαστούν την κατάλληλη στιγμή και πως γνωρίζετε με ποιον τρόπο πρέπει να τις αλλάξετε στα δάχτυλα του ζευγαριού. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να καθυστερήσει η τελετή επειδή αφήσατε τα δαχτυλίδια στο σπίτι.

Να γνωρίσετε τη νύφη λίγο καλύτερα

6 Λάθη που πρέπει να αποφύγετε ως κουμπάρος
Photo by: Photographic

Δεν είναι όλα σχετικά με τον γαμπρό. Ως κουμπάρος, θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθεια να γνωρίσετε τη νύφη και να την κάνετε να νιώσει ότι μπορεί και αυτή να σας εμπιστευτεί. Εξάλλου, θα είναι για πάντα μέρος της ζωής του φίλου ή του αγαπημένου σας προσώπου, οπότε είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια καλή σχέση μαζί της.

Αποφεύγοντας αυτά τα λάθη, μπορείτε να γίνετε ένας σπουδαίος κουμπάρος και να βοηθήσετε να γίνει ο γάμος ένα αξέχαστο και χωρίς άγχος γεγονός. Να θυμάστε, ο ρόλος σας είναι να υποστηρίξετε τον γαμπρό και να βεβαιωθείτε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Με λίγο προγραμματισμό και προσοχή, μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να γίνετε ένας τέλειος κουμπάρος.

Σου άρεσε; Ακολούθησέ μας στα social για περισσότερα!FacebookInstagram

Περισσότερα:

Εργαλεία Οργάνωσης:

EasyWedding

Είστε επαγγελματίας;

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας γάμου στην Ελλάδα και συνδεθείτε με ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μάθετε Περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr