EasyWedding Logo
EasyWedding Logo

Πολιτική Απορρήτου ΕasyWedding.gr

Εισαγωγή
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της EasyWedding (εφεξής «ιστοσελίδα») διέπεται από τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και είναι σύμφωνη με τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς και οδηγίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Βασικός μας στόχος είναι να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαφάνεια της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων.

Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε
Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους για την συλλογή πληροφοριών σχετικά με εσάς.

1. Πληροφορίες απαραίτητες για την εγγραφή: Όταν δημιουργείτε λογαριασμό στην ιστοσελίδα, σας ζητούμε να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες, όπως το όνομα χρήστη, το email και το κωδικό πρόσβασης. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα και για την παροχή των υπηρεσιών μας.
2. Πληροφορίες απαραίτητες για την παροχή των υπηρεσιών: Για να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας, ίσως χρειαστεί να παρέχετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως το όνομα, το επώνυμο, το τηλέφωνο, τη διεύθυνση και τον ταχυδρομικό κώδικα, καθώς επίσης και πληροφορίες σχετικά με τον γάμο σας, όπως η ημερομηνία του γάμου, η τοποθεσία του γάμου, οι καλεσμένοι και οι προτιμήσεις σας. Αν είστε επαγγελματίας γάμου, ίσως χρειαστεί να παρέχετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως το όνομα της εταιρείας σας, τη διεύθυνση και τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου, το email και τον ιστότοπό σας. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την παροχή των υπηρεσιών μας.
3. Πληροφορίες που μας παρέχετε εθελοντικά: Μπορείτε να μας παρέχετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως φωτογραφίες, βίντεο, σχόλια, προτιμήσεις και προσωπικές προτιμήσεις, που θα χρησιμοποιηθούν για την παροχή των υπηρεσιών μας.
4. Πληροφορίες που μας παρέχετε μέσω της χρήσης των υπηρεσιών μας: Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με την ιστοσελίδα μας, όπως τις αναζητήσεις που κάνετε, τις σελίδες που επισκέπτεστε, τις προτιμήσεις σας, τα σχόλια σας, τις αναφορές σας, τις απαντήσεις σας σε δημοσκοπήσεις και τις συνομιλίες σας με άλλους χρήστες.
5. Πληροφορίες για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων και την ασφάλεια: Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συλλέγουμε αυτόματα τεχνικές πληροφορίες με σκοπό την ασφάλεια και την προστασία των υπηρεσιών μας, όπως τη διεύθυνση IP, το λειτουργικό σύστημα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης. Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται για την βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας καθώς και για την επίλυση τυχόν τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.

Σκοπός της επεξεργασίας Δεδομένων
Τα Δεδομένα που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας επεξεργάζονται με καθ’ όλα νόμιμο και προσήκοντα τρόπο και σύμφωνα πάντα με τις αρχές της αναλογικότητας, της νομιμότητας και στα πλαίσια που ορίζουν οι οικείες διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679 / 2016 (εφεξής: «ο Κανονισμός») και θα χρησιμοποιούνται αυστηρώς και μόνο για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής παροχής των υπηρεσιών μας ή εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο για την εκτέλεση ή σύναψη της μεταξύ μας σύμβασης ή της μεταξύ μας επικοινωνίας.

Διάρκεια της επεξεργασίας Δεδομένων
Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εκτός αν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης). Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό χρήστη στην ιστοσελίδα μας.

Δικαιώματα των χρηστών

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα Προσωπικά σας Δεδομένα.
Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματά σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).

Έχετε δικαίωμα διαγραφής / δικαίωμα στη λήθη.
Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.
Μπορείτε να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεών σας ως προς την επεξεργασία.

Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας.
Μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Έχετε δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.
Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματός σας. Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ.

Δικαίωμα Προσφυγής στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει το ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Ταχυδρομική δ/νση:Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - e-mail contact@dpa.gr

Ασφάλεια Δεδομένων
Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων σας, έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Cookies
H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου με πληροφορίες, τα οποία αποθηκεύονται από τον διακομιστή (server) ενός ιστοτόπου στην τερματική συσκευή (υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο κλπ.) ενός επισκέπτη/χρήστη κατά την πλοήγηση σε αυτόν. Ο ιστότοπος ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες σε κάθε επίσκεψη προκειμένου να προσφέρει σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει σε αυτή. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί τα εξής cookies:

1. Απολύτως απαραίτητα cookies: Αυτά τα cookies είναι αναγκαία για να λειτουργήσει ο διαδικτυακός τόπος και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Συνήθως ορίζονται μόνο ως απάντηση στις ενέργειες που κάνετε εσείς. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας ώστε να μπλοκάρει τα cookies ή να σας ειδοποιεί σχετικά με αυτά, αλλά μετά, ορισμένα τμήματα του διαδικτυακού τόπου δεν θα λειτουργούν. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν πληροφορίες που σας ταυτοποιούν.
2. Cookies ανάλυσης: Τα cookies ανάλυσης μaς δίνουν τη δυνατότητα να μετράμε την επισκεψιμότητα και τις πηγές της στον διαδικτυακό τόπο μας, ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε την απόδοσή του. Επίσης μας βοηθούν να γνωρίζουμε ποιες σελίδες είναι περισσότερο ή λιγότερο δημοφιλείς και να βλέπουμε πώς οι επισκέπτες κινούνται μέσα στον διαδικτυακό τόπο. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν τα cookies αυτά είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου ανώνυμες. Εάν δεν επιτρέψετε στα cookies να είναι ενεργά, δεν θα ξέρετε πότε επισκεφτήκατε τον διαδικτυακό τόπο μας και δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις επιδόσεις του.
3. Cookies λειτουργικότητας: Τα cookies λειτουργικότητας επιτρέπουν στον διαδικτυακό τόπο να παρέχει βελτιωμένη λειτουργικότητα και εξατομίκευση. Μπορούν να οριστούν από εμάς ή από τρίτους παρόχους, οι υπηρεσίες των οποίων έχουν προστεθεί στις σελίδες μας. Εάν δεν επιτρέψετε αυτά τα cookies, τότε ορισμένες ή όλες αυτές οι υπηρεσίες ενδέχεται να μη λειτουργήσουν σωστά.

Διαβίβαση Δεδομένων
Κατά κανόνα δεν κοινοποιούμε ούτε διαβιβάζουμε δεδομένα σε τρίτους για σκοπούς προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών.

EasyWedding

Are you a wedding vendor?

Join Greece's #1 Wedding Platform and connect with couples from all over the world!

Learn More

Sign Up Guide

EasyWedding
Copyright © 2024 easywedding.gr